Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

znachi, imam dva kompjutera, jedan star (chak vrlo za prilike godine 2008) a jedan noviji. Svakako, nameravam preci na noviji i polako bataliti stari. Ali, zelim i skoro sve shto imam na hard drive-u starog preneti na hard drive novog.
Je li to moguce (do sad sam dobio kontradiktorne informacije od nekih ljudi u ovom gradu) i kako?

Hvala velika! :fige:
Korisnikov avatar
By erkondisn
da. klonirati particiju s programom tipa Norton Ghost ili slicnim (mislim da postoji bas dosta ovakvih softverskih rjesenja). u ovom slucaju govorim o kloniranju kompletnog (ama bas kompletnog) sadrzaja.

ako je rijec samo o dokumentima najpametnije ti je podatke sprziti na dvd-ove i onda nakon nove instalacije ih prenijeti na novo racunalo.

ako je rijec o bas enormnoj kolicini podataka, umrezis stari i novi komp i izmijenis podatke, ili zdravo-seljacki, ugradis stari disk s potrebnim podacima u novo racunalo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
e, na ovu pomoc sam chekao (pa sam ostao neshto duze na forumu nocas, shto inache ne radim), yes!

Hvala, erkondisn! :sesir:

p.s.
kako mislish umreziti stari i novi kompjuter i izmijeniti podatke (u sluchaju prenosa enormne kolichine podataka)? ta mi se opcija najvishe svidja kako zvuchi.
onda, koliko bi puno podataka npr. dvd-ovi mogli preuzeti?

e, da, ne bih stavio stari hard drive u novi kompjuter.
Korisnikov avatar
By Stripi
4,4 gb stane na obične dvde.
Šta ti nije najjednostavnije izvadit disk iz stzarog kompa, spojit na novi komp i prebacit šta ti treba?
Kompjutere možeš umrežit mrežnim kabelom. E sad, ja sam to radio davno, imao sam kabel za to i software.
Detaljnije možda moš pročitat ođe

http://www.georgedillon.com/freeware/pclinq.shtml

Bajdvej, mislim da postoji ladica u koji staviš hard pa ti služi ko prenosivi hdd. Moš i tako prebacit podatke.
Korisnikov avatar
By andjela
za pravljenje image diska najbolj Acronis True Image (ili ceo Disk Director paket)

mada najbolje je na novi hardware instalirati novi sistem
Korisnikov avatar
By Vel boy
e, da, kako se bolje raspitah, prenoshenje hard diska na novi kompjuter tj. vadjenje iz starog i ubacivanje na novi bi bilo najbolje. sutra ce mi jedan prijatelj iz kompjuter servisa tu pomoci. pa, pozelite mi srecu :fige:
Korisnikov avatar
By Darling
Samo opusteno, nikakva frka to nije, radila sam to milion puta... Ne brini za podatke...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!