Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hans_87is this a riddle?
Svaki sledeci sa istim imenom ne bi bio dobar kao druga dva...
Originally posted by B.U.ja lav:)
Zaredjala, slucajno ili namerno?
Ja npr. namerno ciljam ka lavovimai devicama
jer sam devica/lav u horoskopu
ali, samo ciljam... desavaju mi se from time to time
ali, lavovi definitivno JESU meni najprivlacniji
pa device
Originally posted by Skin SinHAhaha...nikad nisam upoznao ni jednog pedera da se zove tako
Zoran!
Popizdecu vise!
Ali ne u smislu da mi se svidja nego je to ime svuda oko mene.
Najboljem drugu se svidja Zoran, decko me prevario sa Zoranom...I tako dalje...
Originally posted by B.U.Well, some guys are just stupidOriginally posted by Skin SinHAhaha...nikad nisam upoznao ni jednog pedera da se zove tako
Zoran!
Popizdecu vise!
Ali ne u smislu da mi se svidja nego je to ime svuda oko mene.
Najboljem drugu se svidja Zoran, decko me prevario sa Zoranom...I tako dalje...
et toq!
![]()
![]()
Bre,M,ti si too hot to be cheated on?!?!!?
![]()
how taht happened?
Originally posted by zbunjeniDecaci sa imenom Vladimir su uglavnom ruznjikavi...to put it that way
Ne znam nisam razmisljao o tome.Ali kada razmislim uglavanom svuda oko mene je to Ivan ili Vlada(Vladimir)![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Jelena je među imenima, kao nana među čajevima.
Jelena.![]()
Originally posted by Dzelajza Rouza onda mu Marija dodje kao kamilicaOriginally posted by ...Sitnicava...Jelena je među imenima, kao nana među čajevima.
Jelena.![]()
:trenutnoopsednutačajevima:
ON: Nisam obraćala pažnju na imena, što verovatno znači da mi se i nisu nešto ponavljala. Ako izuzmemo činjenicu da mi devojka ima žensku varijantu imena koje nosi moj bivši prijatelj, koji nas je i upoznao.![]()
Originally posted by jennyHahaha...Originally posted by Dzelajza Rouza onda mu Marija dodje kao kamilicaOriginally posted by ...Sitnicava...Jelena je među imenima, kao nana među čajevima.
Jelena.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!