- 08 Okt 2008, 03:20
Svaka chast Ellen i puna podrshka FY-ovom PRVOM postu na ovu temu kojom je i zapocheo temu!
ah, chemu pa sad stajanje u zashtitu mccain-a i ispravljanje kako "nije" fashistichko govno? nego shta je? to je njegov izbor, koji, pogotovo tokom chitave predizborne kampanje, on vrshi kako bi dobio shto vishe glasova right-wing-a tj. americhkih nacista i fashista e ne bi li ga ustolichili na vlast, sve i da negde u proshlosti on mozda i nije bio takav ultradesnichar.
i, u chemu je to molim vas mcain drugachiji, hocete reci bolji od bush-a?? please, prosvetlite me, mene ovako "neupucenog" u Americi........
pa, dovoljno mi je jednom u godini samo svratiti na pro-republikanske blogove i internet forume, samo da vidim shta prichaju i pishu- pa to je UZAS koji se samo moze porediti sa divljanjima hitlerovaca, franco-vaca, ustasha, karadzicevaca, shesheljevaca i islamistichkih fundamentalista.
Ljudi, shvatite, da je republikanska stranka najvecom vecinom i poodavno hijack-ovana od strane christianright-wing-a i americhkih nacista te naslednika kjukluks klana koji u nedostatku drugih vecih reakcionarnih desnicharskih partija (u ovom dvopartijskom americhkom sistemu) glasuju, po njima, za "manje zlo" tj. za republikance. Ali, na republikanskim politicharima je bila odgovornost da li da udovoljavaju americhkom nacizmu i fashizmu ili ne i oni su izabrali da udovoljavaju jer im je to najsigurnija i najpouzdanija glasachka baza. Dakle, republikanci (chast vrlo malobrojnim i bezuticajnim izuzecima chijih deo nije mccain) su izabrali (bash kao i smradikali) kojim i kakvim segmentima americhkog drushtva -americhkim nacistima, shovinistima i fundamentalistima- da udovoljavaju. Znachi, deo su sheme americhkog reakcionarnog desnicharstva koji obiluje elementima nacizma (americhkog tipa) i fashizma (americhkog tipa) i zasluzuju da ih se zove (sve sa mccain-om) fashistichka govna.
pa, molim vas lepo, chak i "gay-friendly" giuliani je morao prihvatiti taj dogmatski kanon republikanske stranke koji mu je nalagao da u kandidaturi za republikanskog kandidata udovoljava reakcionarnim desnicharima i da ih uveri i ubedi da ne samo da nije liberalan niti pro-gay, vec antigay i antisocijalliberalan
ma, ja prvi bih voleo da vidim neshto, bar neshto u republikanskoj partiji a da nije negativno, bilo da se radi o ekonomskoj politici, socijalnim pitanjima, bezbednosti.... ali, nishta, totalno nishta u chitavom njihovom politichkom programu i ideologiji i delovanju ja ne nalazim a da nije negativno, reakcionarno, nepravedno i nazadno.
o chemu onda vishe da pricham/o........