- 07 Okt 2008, 16:24
Bilo da su to cigarete, kredit, vreme, sex, neznost, ljubav, pare, samoca, neka osoba, izalsci itd. itd. itd. u nedogled. 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by PakiTaj ako bude bio samo pod mojom palicom khm, postace korisna lezbacha, morace i tvoja palica da se umesha..Originally posted by ZwezdicaOnaj što treba da postane koristan član gej zajednice pod tvojom dirigentskom palicom
Moj N.Z???![]()
![]()
Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by PakiTaj ako bude bio samo pod mojom palicom khm, postace korisna lezbacha, morace i tvoja palica da se umesha..Originally posted by ZwezdicaOnaj što treba da postane koristan član gej zajednice pod tvojom dirigentskom palicom
Moj N.Z???![]()
![]()
![]()
Originally posted by ZwezdicaIskreno, nema ko da me nervira na MSNu.
Madaaaa, cim on tebi fali, hm hm hm, to su slatke muke neke..![]()
Originally posted by ZwezdicaUpoznao sam ja njega, ima tome već dva meseca
BDW, ja tebe upoznam sa N.Z., a ti mene sa nekim drugim?! MOZE? MOZE!![]()
Originally posted by ZwezdicaPare uvek fale, to nemoj da brigaš... baš bih voleo da imam pravo na neku penziju pa da se opustim povodom toga. A u poslednje vreme bih voleo da mi već zarađene pare redovnije pristižu (jedni mi duguju neku siću još od kraja juna koju sam unapred namenio za knjige na sajmu, nadam se da će i pristići do istog).
Bilo da su to cigarete, kredit, vreme, sex, neznost, ljubav, pare, samoca, neka osoba, izalsci itd. itd. itd. u nedogled.![]()
Originally posted by ZwezdicaŠibni ID na u2u
Ne pravi mi off od teme, PAKITA!![]()
Nesreco jedna, a nema ko da te nervira je l nemas M E N E na msn ! ! !![]()
Originally posted by ZwezdicaSamo ti njega pravi, al' de pusti dete i da se projebe malo
Inace, udata gospodjo, pile je samo za veze, tako cu da ga napravim, a ne da ga iskoriscavaju zauzeti aktivisti !![]()
![]()
![]()
Znam da se znate, sa sajma.. eee, o svemu mene moj sin obavestava..![]()
Originally posted by ZwezdicaGovori, sliko!
Inace, znam ja sa kime ces ti mene da upoznas, ne brini, neces muciti glavicu razmisljanjem!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!