Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SunceE Sunce
Lunjo, voleo bih da postavis statistiku meca JJ- Venus.![]()
Ne znam gde da je nadjem, a ti si strucnjak na kvadrat.Cisto da vidimo odnos vinera i gresaka, procenat 1. i 2. servisa i sl.
Ana će odigrati svoj drugi meč u konkurenciji dublova ove godine, i prvi odigran na nekom turniru od juna 2007. godine, kada se u ponedeljak na Kremlin Cup turniru bude udružila sa Italijankom Francescom Schiavone.
svoju odluku da u Moskvi igra dublove je objasnila: "To mi je prvi turnir u dvorani posle dugo vremena, i igranje dubla će mi pomoći da se adaptiram na uslove. Ujedno ću odigrati i više mečeva, a stvarno uživam u igranju dublova."
Originally posted by SunceMa ne mora da pobedi Venus.
Pravo je cudo kako se JJ brzo adaptirala na nove uslove. Cini mi se da ce ona u Moskvi predati mec.Dufke, daj Boze da gresim.
![]()
Trenutna procena za kraj 2008. godine
1. JELENA JANKOVIC 4215 (osvaja poene preko 90)
2. S.Williams 3681 (osvaja sve poene)
3. Safina 3552 (osvaja poene preko 35)
http://tenissrbija.blogspot.com/2008/10 ... tobar.html
Originally posted by LunjaLM, koliko ja vidim Звончица tje upasti na SEC, poshto je Masha na trudnichkom
I konacno da se WTA ranking i RACE izjednace po redosledu.![]()
(preduhitrio si me, dufke)
RACE
1 JANKOVIC 4355
2 SERENA 3681
3 SAFINA 3628
4 DEMENTIEVA 3040
5 IVANOVIC 2952
6 SHARAPOVA 2515
7 KUZNETSOVA 2513
8 VENUS 2246
9 ZVONAREVA 2135
10 RADWANSKA 2096
Originally posted by Galateja
Ona mala Šarapovićka me navukla na tenis. Ona ostaje na tronu kad je reč o lepoti. No, najsimpatičnija mi je teniserka sa harizmom - Jelena Janković. Čudni su putevi fanovski.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!