Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Padac (The Falling Man), Don DeLillo - apsolutno sam raspamecen knjigom; uzeo sam je u sake izgleda u idealnom trenutku.
Tek sad videh ovo...Jesu li preveli ili? Ne da mi se naručivati preko neta ali ako je prevedeno još kako ću se nakaniti da je kupim. :fige:
By Ulix
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Padac (The Falling Man), Don DeLillo - apsolutno sam raspamecen knjigom; uzeo sam je u sake izgleda u idealnom trenutku.
Tek sad videh ovo...Jesu li preveli ili? Ne da mi se naručivati preko neta ali ako je prevedeno još kako ću se nakaniti da je kupim. :fige:
Prevedeno, jasta. Jos jedno Paunovicevo cedo. Kosta tricavih 700din. Izdavac je Geopoetika. :piski:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Machkodlak
Originally posted by Dina
Poceo "Vampir Lestat" En Rajs :eya:
Jao jesu li to oni romani po kojima je (valjda po prvom delu) snimljen film "Intervju sa vampirom"? Ja sam film obozala i gledala ga vise puta ali nikad nisam naletela na knjigu. Ako je to ta knjiga gde je ima?
Da film je snimljen po prvoj i istoimenoj knjizi iz trilogije "Vampirske hronike"...
Sve tri knjige "Intervju sa Vampirom", "Vampir Lestat" i "Kraljica prokletih" mogu se naci u Platou u Knezu. Doduse "Intervju sa vampirom" mozes naci skoro svuda. Evo blizi se sajam tamo ce biti sigurno :)
Inace snimljen e film "Kraljica prokletih" gde su dve knjige spojene ali nije toliko dobar. Mrzim kada seku pricu :durenje:
Malko sam pogresio nije u pitanju trilogija :D
Saznao sam da postoji jos tri cetiri knjige pored navedenih koje nisu prevedene sa engleskog, i to knjige o nekim mnogo interesantnim likovima koji se pojavljuju u ove tri knjige koje su prevedene :D
Inace saznao sam da je En Rajs lezbejka :D

...
Sad tek ovo procitah. Nisam jos trazila knjige, sve nesto zurim kad sam tamo, ali pogledacu...

Nisam znala da je En Rajs lezbejka. Ali film je meni bio bas zanimljiv, vampiri iz sasvim novog ugla... Ja sam najvise volela devojcicu vampiricu. Bas sam radoznala kakav ce utisak na mene ostaviti knjiga...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Jedini ugao koji mi se ne svidja a to je da im otpada polni organ i ti vampiri posle ne mogu da uzivaju u ljubavnim zadovoljstvima :durenje:
To je jedina stvar koju joj zameram. U knjizi je potresnije opisana Klaudijina smrt. (devojcica vampir)
A i sve u vezi sa njom je mnogo izrazajnije u knjizi :)

Srdjan Krstic- Ratnik i usne
Korisnikov avatar
By ivanazuh
TREJSI SEVALIJE - DEVOJKA SA BISERNOM MINDJUSOM
Korisnikov avatar
By Tungi
Stephen King-Carobnjak i staklo Mracna kula IV
Korisnikov avatar
By ...
H. G. Schenk: "The mind of the European Romantics"
i
Robert J. Richards: "The Romantic conception of life: science and philosophy in the age of Goethe"
By polarlicht4.1
Originally posted by ...
Robert J. Richards: "The Romantic conception of life: science and philosophy in the age of Goethe"
Sve mi se čini da imam ovu...Na nekom disku doduše. Gomilu knjiga skinuh preko nekih net-biblioteka kad sam davno, davno imao pristup. :sigh:

A mene prosto sramota da kažem šta čitam - Hegelovu "Fenomenologiju duha". :hypno:
By Hans
Pripovetke Heinricha Manna. :)
Korisnikov avatar
By idomeneo
The Glory of Baroque Dresden (neverovatna i izvanredna kolekcija dragocenosti saksonskog dvora)

&

Philip Mansel, Louis XVIII

:)
Korisnikov avatar
By Val
Afterdark - Murakami
Korisnikov avatar
By Azdaja
Dzonatan Hal - Izgubiti Juliju
By Ulix
Prijatelji, Slobodan Selenic
By Ulix
Nowhere Man, Aleksandar Hemon
Korisnikov avatar
By ...
upravo zavrsio Frederick Burwick: "Poetic madness and the romantic imagination".
pocinjem sa Hendrika C. Halberstadt-Freud: "Freud, Proust, perversion and love".
By Simor
Ja sam kupio komplet Ser Artura Konana Dojla o Šerloku Holmsu i to ne mogu da prestanem da "gutam". :)
By жњ
Dr. Dzon Mamford - Ekstaza kroz tantru :astral2:
By cumpig
Ken Parkere ljustim, knjige su aut ovih dana kod mene :)
By жњ
Sogjal Rinpoće - Tibetanska knjiga života i smrti
Korisnikov avatar
By Tot
Ponovo:

Prežihov Voranc - Samonikli
By жњ
Klod Stajner - Skolovanje srca

:durenje:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!