- 30 Sep 2008, 16:41
Evo jedne Angelinine price....
SVRSILA SAM, A NIJE ME NI PIPNULA
Vrelo popodne. Sunce greje, vrelo, avgust mesec. Resile smo, nas tri, najbolje drugarice, da se nadjemo na kafi kako bi ozivljavale divne, nezaboravne uspomene s putovanja po Srednjoj Indoneziji. Ispijale smo kafu u kaficu "Femara", poznatom po uvek nasmejanim konobarima, sa divnim ukrucenim spanskim kragnama, sa zvezdastim posluzavnicima u kojima su se meskoljile cashe sa slikama dildoa od 23 cm.
-Ah!-uzviknu Ljilja-ovo u moje vreme nije bilo-rece uz vrcav smeh, crveneci I sasvim nevino trljajuci namanikirane nokte o suknjicu s ljiljanjima koji kao da su plesali komesajuci se u opalom liscu.
-Sta nije bilo, Ljiljo? Mislim, ne pravi se naivna, imas skoro 30 godina I jos si nevina. Mislim da je vreme da se malo opustis.-rece Magda, atraktivna plavusha u srednjim dvadestim, kotrljajuci reci kao da se spusta niz neke nevidljive stepenice greha, a pirsing joj je ostavljao trag na blistavo belim zubima, dok se iz njega sraf polako probijao napolje.
-Uh, moram da ga zamenim. Kako cu da lizem Miru?
I sve tri se po milosti bozijoj I zadigavsi suknjice s ukrasima u obliku ljiljana, ruza I karanfila zakikotase.
-Lepe moje dame-cuse dubok, seksi muski glas-Hocete li da kupite karanfile? Divni karanfili, mozete ih pokloniti svom decku-sve tri se okrenuse brzinom kojom se drsko hvata dildo tokom upotrebe I videse visokog, debelog coveka u iznosenoj kravati, procelavog kao da je masina za strikanje po njemu tarala male, sochne iglice za virdzine (novi modeli na Zelenjaku)
-Karanfil! Mrzim karanfile!-rece Mira I baci mu u lice sa svireposcu, zavrcuci istovremeno Magdin sraf posmatrajuci mehanizam pravljenja pirsinga regulisan prema crtezu.
-Ne vole karanfile!-rece Pera Mitic, atraktivni muskarac nalik na Teda Bandija-Ko ne voli karanfile, ne zasluzuje ni da zivi!
Mira, visoka brineta, uvek doterana I nasmejana, popravi frizuru nadlanicom gledajuci se u velikom, brokatnom ogledalu koje su veseli konobari uvek ostavljali gratis damama I rece pomalo umorno, s dahom koji je zaudarao na hexoral:-Moram do toaleta, bas me priteralo. Ovaj ogavni covek me je podsetio na ... (rukopis necitak), jedva sam se izvukla, a da nisam svrsila.
I dostojanstvenim korakom se uputi s bocom vina ka toaletu pozdravljajuci butchicu koja je naplacivala ulaz I dala joj stodinarku.-Molim racun-bilo je zadnje sto su cule Ljilja I Magda.
Magda bese zenoljupka koja je svojim osmehom, svojim pogledom oduzimala dah. Iako je Ljilja bila apsolutno strejt, osetila je da mozda I nije tako sigurna. Nikad ranije nisu bile same, bez Mire I ona oseti nelagodnost koju je pripisivala najpre lose svarenom rucku.
-Uh, sto mi se jede pizza-rece Magda otvarajuci novu bocu savinjona, a onda im se oci ukrstise. Ljilja oseti kako joj toplina preplavljuje prepone I donji deo trbuha joj poskakuje u ritmu cha-cha-cha, a onda se razleze reski zvuk odnekud ispod haljinice podsecajuci na skripu otvaranja vrata od hrastovine zardjalim kljucem.
.-Sta to bi?-upita Magda nervozno trljajuci znojave dlanove jedan o drugi.
-Popucao mi vakuum-odgovori Ljilja I stidljivo se nasmesi, setivsi se svog prvog seksualnog iskustva s japanskim kuglicama.
Odjednom, osetise da se ta toplina polako prenosi vazduhom koji je ionako pregrejan od bestezinskog sunca koje je druge gosce restorana vuklo u dremez sijeste I da na njih deluje nekim skrivenim ocima kojima su obe virile jedna drugoj ispod suknjice.
-Mira ponekad ume da se zadrzi duze u toaletu-rece Magda I onda su shvatile da obe misle isto.-Hajde da se odvezemo cas do reke I pogledajmo ima li slobodnih camaca.
-Magda, mislis li sto I ja ..
-Pogledaj mi grudi.-I grudi kano klisurine utvrdjene napetim bradavicama koje su joj pocepale bluzicu I izvirivale naplje, socne I rozikaste, sa kojih je kapao znoj behu dokaz.
-Magda, a Mira?
Ona joj se smeskala, ne smeseci se. Behu ozbiljne I na tihi nacin, setan medjusobno prisne. Cak su I haljine s akcentom od ruza poprimile nesto od toga. U tom trenutku postase hladno udaljene osim ociju I usana koje su se priblizavale.
Ljilja oseti kako joj rozikasta napuklina skakuta u neotvorenim, nedotaknutim gacicama, pazljivo ih je pritezala, a zatim grubo cepala, ugrizajuci se za usnu da smiri prokljucalu krv dok je Magda klizila unapred I unazad kao u ceremoniji koja se neprekidno ponavljala. Ona nije lovila samo Magdu, ona je lovila orgazam.
Stolice su popucale, a nih dve su se spajale ocima, trljale obrazima, sputane tabuom zabranjene ljubavi.
-Kada cemo moci da svrsimo gole?-upita Ljilja kroz smeh I suze.
-Magda obori glavu I zajeca.
-jesi li osetila sto I ja?
-nisam jos, al moze biti gotovo za dve nedelje
-dve nedelje. Treba nekoliko puta jos ovo da probamo
-ne. jer ovo je nesto vise od toga. Ne smemo vise ovo da radimo, greh je.
-dobro kad ne moze drukcije
-ne moze drukcije.
-uzgred, gde je Mira?-rekoh drzeci ruku u gacicama koje su jos bile mokre.
-da, gde je Mira?
Na ulazu u toalet, Pera Mitic se smejao I pevusio Kyrie Eleison istovremeno iz daljine gadjajuci karanfilima sad njih dve, mlade, zaljubljene golubove.