Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Hm... U Kotoru je za novogodishnju noc Vesna Pisarovic a prvog uveche je Amadeus, bend iz Dubrovnika... Sve u svemu, jedna najobichnija nula od docheka, sem ako ne bude shto na ostalim trgovima... Obije noci je kao predgrupa kotorski bend Pro et Contra.

U Budvi su 31og uveche Gipsy Kings, a prvog Van Gogh...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
He cula sam da osim njih dolazi jos neki retro bend
iz engleske da svira?
Jel to tacno?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
MeaCulpice, divne su fotografije. Tako sam se na momenat osjetio blisko sa tobom,jer je jasna ljubav koju osjecas prema NASEM Kotoru:mazi:

Dilituso, javni se na mob, da nesto sredimo. Ja ostavljam najvjerovatnije grad za NG, idem u porodicnu varijantu. Ali Sale je tu, mogu vam posuditi svoju sobicu (prekrasna je, pitaj forumase koji znaju;)) na tih par dana.

pozdrav iz kisnog starog grada, idem sad, imam ispit u 2:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by MeaCulpa
Hm... U Kotoru je za novogodishnju noc Vesna Pisarovic a prvog uveche je Amadeus, bend iz Dubrovnika... Sve u svemu, jedna najobichnija nula od docheka, sem ako ne bude shto na ostalim trgovima... Obije noci je kao predgrupa kotorski bend Pro et Contra.

znam li ja taj bend? :lukavi:

Andjelat - ne bi vjerovala koliko se nekih sjajnih stvarcica desava po gradu, cak i zimi kad je zvanicno sezona "mrtva". Recimo, skoro sam sasvim slucajno prisustvovao nastupu irskog DJ-a u jednom malom kaficu. Lik je pustao neku meni nedefinisanu vrstu muzike, kao da je bila mjesavina jazza, funky tripa, kantrija i ambijentale. Nevjerovatno.

u prevodu - moj poziv i dalje stoji:friends:
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Originally posted by bananica

Hahaha vrlo moguce da znash... :lukavi: :D
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica

Andjelat - ne bi vjerovala koliko se nekih sjajnih stvarcica desava po gradu, cak i zimi kad je zvanicno sezona "mrtva". Recimo, skoro sam sasvim slucajno prisustvovao nastupu irskog DJ-a u jednom malom kaficu. Lik je pustao neku meni nedefinisanu vrstu muzike, kao da je bila mjesavina jazza, funky tripa, kantrija i ambijentale. Nevjerovatno.

u prevodu - moj poziv i dalje stoji:friends:
Ako budem dolazila, onda cu na prolece, na rehabilitaciju
posle operacije ...

:psiholog: :astral2: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Crnu Goru kao zemlju uopshte nisam volela, sve do proshlog leta.
Nisam se nikad osecala posebno prijatno, niti postoji neki entuzijazam jer je to, podjavolu, Crna Gora.
Ali.. Kada steknesh jednog od najboljih prijatelja u roku od 10 dana, i to na sasvim bizaran nachin..
Morash da zavolish. Da, Kotor. :)
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Originally posted by Moon_Hunter
Crnu Goru kao zemlju uopshte nisam volela, sve do proshlog leta.
Nisam se nikad osecala posebno prijatno, niti postoji neki entuzijazam jer je to, podjavolu, Crna Gora.
Ali.. Kada steknesh jednog od najboljih prijatelja u roku od 10 dana, i to na sasvim bizaran nachin..
Morash da zavolish. Da, Kotor. :)
:hug: :hug: :hug:
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Za sve eventualno zainteresovane, a mislim da ce ih bit, i nadam se - shto vishe,
postoji velika mogucnost da Ennio Morricone posjeti Kotor ovog ljeta na KotorArtu '08 i odrzhi koncert. Uglavnom, radi se na tome. :)
By vaga-strelac
jednostavno,dekadera.
svaka cast onome ko je o ovome poceo da pise.
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by vaga-strelac
jednostavno,dekadera.
svaka cast onome ko je o ovome poceo da pise.

DekaTera...

od Cattaro, sto je stari naziv Kotora, a italijani ga i sada koriste

Bocche di Cattaro - Boka Kotorska
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Super je Kotor...
Nisam letovala nikad u samom Kotoru, bas zbog losijih plaza, ali sam dolazila na razgledanje, fotkanje, pa i karneval u avgustu 2005. Definitivno jedan od kvaliteta crnogorskog primorja, ali, za ime Boga, malo treba doterati i delove grada van Starog grada....
Nekoliko puta krenula da se penjem do Ivanove kule, pa odustala....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Evo mene u dolini Bogova (4 doz hu don nou - Cetinje) uzivam u poslednjem visednevnom odmoru pred sezonu... I vec mi se ne uziva vise, jer mi straaaasno nedostaje Kotor... :sigh:

Dzizs, kako ga volim...:)
Korisnikov avatar
By mihailo
Evo jednog turistickog filma o Kotoru kome sam ja dao muzicku podlogu i okacio na YouTube :hvala:

''
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja cu ovog ljeta izgleda morati da napustim Kotor, mozda cak i na duze...
Naime, nasao sam super posao u Petrovcu, ali oni zahtijevaju da predjem da zivim tamo(cak su mi i smjestaj ponudili).
Ali meni se zaista ne ostavlja Kotor, i grcevito trazim neki posao ovdje..
No, izgleda da cu otici..
Korisnikov avatar
By shishmish
Ja cu ovog ljeta izgleda morati da napustim Kotor, mozda cak i na duze...
Naime, nasao sam super posao u Petrovcu, ali oni zahtijevaju da predjem da zivim tamo(cak su mi i smjestaj ponudili).
Ali meni se zaista ne ostavlja Kotor, i grcevito trazim neki posao ovdje..
No, izgleda da cu otici..
ZENO!!!!!!
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e covjece????

sta si se shokirao?
Imam svasta nesto da ti pricam - gomila se stvari izdesavala - mozda je i najbolje da odem iz Kotora...
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
e covjece????

sta si se shokirao?
Imam svasta nesto da ti pricam - gomila se stvari izdesavala - mozda je i najbolje da odem iz Kotora...

Znamo i ti i ja da ti neces nigde, zato, ne pali narod ovde...
Korisnikov avatar
By shishmish
samo mi reci da te niko ne juri vilama...

eto, kad sam ozenila kraljicu skandala :D :mazi:
Korisnikov avatar
By shishmish
a ja da vidim sta ti napisala o kotoru :D
:kolo:

kotor :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!