Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Ivana Blagojević (24) iz Bratunca umrla je u subotu na svojoj svadbi, dvadesetak minuta nakon što je obavljeno venčanje.

U Hitnoj službi Doma zdravlja novinarima je potvrđeno da je Ivana dovezena u subotu oko 18.30 časova i da nije pokazivala znake života, a svi pokušaji medicinskog osoblja da je vrate u život ostali su bezuspešni.

Uzrok njene smrti ostaće nepoznat, jer porodica nije dozvolila da bude obavljena obdukcija.

Ivana Blagojević, rođena Prokić, biće sahranjena u ponedeljak u 15.00 časova na gradskom groblju u Bratuncu. (Srna)
Korisnikov avatar
By Frey
Bože, iznervran sam svojom reakcijom. Prosuh se po tastaturi od smeha. A onda shvatih da to nije baš ok reakcija...
Korisnikov avatar
By jukie
Meni je mama uvek* pričala priču o nekoj devojčici kojoj je bio rođendan, i koja je kupila slatkiše da časti po školi, i dok je prelazila ulicu udare je kola i ona pogine na svoj rođendan. I svaki put* kada zajedno naiđemo na taj pešački prelaz mama je ponavljala tu priču... tako da sam navukao strah i od tog određenog pešačkog prelaza i od prelaženja ulice na rođendan.

A po vestima sam čitao još gore priče:

-neka npr. Tajlanđanka se oklizne na dvorištu mokrom od kiše i pokuša da se uhvati za nešto, a tu je bio otvoreni kabl od struje i ona pogine. Kada je rodbina došla na sahranu, njena sestra krene da im objašnjava kako je ova poginula, i ode na to mesto u dvorištu, ali se i sama oklizne i uhvati se za isti taj kabl pa i ona pogine

-dva brata u Srbiji uzmu i naprave rakiju od metanola. Jedan se napije te rakije i umre. Kada je bila sahrana, otvore još jednu flašu za dušu, i njegov brat se napije te rakije i umre.

*mama ima takav običaj. Jednom ću vam ispričati priču o devojci koju je udario grom i restoranu u kome su gostima podmetali pasje meso kao jagnjetinu. Sad zamislite kako je kad ste mali i tu priču slušate mnogo puta kad god se u razgovoru ili na TV pomene jedna od te dve stvari.
By ~ Le Saint X ~
ne znam...

ja sam totalno ravnodusan prema ovoj vesti
kao uostalom i prema svim slucajevima smrti
(osim ako nije nasilna/od strane druge osobe)
Korisnikov avatar
By Tungi
Sta joj bi?:alikako:Tek tako,na precac????
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by jukie
Meni je mama uvek* pričala priču o nekoj devojčici kojoj je bio rođendan, i koja je kupila slatkiše da časti po školi, i dok je prelazila ulicu udare je kola i ona pogine na svoj rođendan. I svaki put* kada zajedno naiđemo na taj pešački prelaz mama je ponavljala tu priču... tako da sam navukao strah i od tog određenog pešačkog prelaza i od prelaženja ulice na rođendan.

A po vestima sam čitao još gore priče:

-neka npr. Tajlanđanka se oklizne na dvorištu mokrom od kiše i pokuša da se uhvati za nešto, a tu je bio otvoreni kabl od struje i ona pogine. Kada je rodbina došla na sahranu, njena sestra krene da im objašnjava kako je ova poginula, i ode na to mesto u dvorištu, ali se i sama oklizne i uhvati se za isti taj kabl pa i ona pogine

-dva brata u Srbiji uzmu i naprave rakiju od metanola. Jedan se napije te rakije i umre. Kada je bila sahrana, otvore još jednu flašu za dušu, i njegov brat se napije te rakije i umre.

*mama ima takav običaj. Jednom ću vam ispričati priču o devojci koju je udario grom i restoranu u kome su gostima podmetali pasje meso kao jagnjetinu. Sad zamislite kako je kad ste mali i tu priču slušate mnogo puta kad god se u razgovoru ili na TV pomene jedna od te dve stvari.

:rotflmao: joj,mama ti je legenda..što zbirku nije izdala.

@ jebiga,žalosno je ali bolje sad da je umrla nego kad djecu rodi....uvijek gore od goreg.Žao mi mladoženje najviše.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Beogradjanin18
Uzrok njene smrti ostaće nepoznat, jer porodica nije dozvolila da bude obavljena obdukcija.
Divno. Nego jel mladozhenja sad nasledio neshto njeno :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by aldo

Mislim, šta bih sada trebao?
Hmm. Upravo. Ali da je gore pisalo da je umrla neka poznata osoba, shta bi se onda trebalo? Koja je razlika? Apparently, vecina ljudi vidi neku razliku. Ja je ne vidim. Da li sam ja sluga satane? Pomozite mi! :dude:
Korisnikov avatar
By Dina
A kad je poznata to je drugo ;) Vec bi ovde bili ozalosceni, narikace i ostali... a ova nepoznata... pih... ;)

Cula sam ja tako za razne slucajeve, stric umro na svadbi, pa mladozenja se ubio i tako tome slicno...

Zato mi necemo praviti svadbu... Za svaki slucaj, da ne ugrozimo sopstveno zdravlje ili zdravlje prijatelja, ipak je to silna radost :smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Frey
Bože, iznervran sam svojom reakcijom. Prosuh se po tastaturi od smeha. A onda shvatih da to nije baš ok reakcija...
Mislim da je prirodno da se tako reaguje na bizarnost.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by Tresh-grl
:lol:
Mozda je mrljala belo pre vencanja :shrug:
Bas sam to hteo da napisem, mnogi su bili razbijeni na svojim svadbama :dj:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Dina

Zato mi necemo praviti svadbu... Za svaki slucaj, da ne ugrozimo sopstveno zdravlje ili zdravlje prijatelja, ipak je to silna radost :smeh:

By Tresh-grl
Originally posted by operativni kadar
Pa taj fazon na zadnjoj svadbi na kojoj sam bila pre koji mesec se duvalo napolju samo tako,izasli neki klinci i ja im se privalila i pirkala s njima.
A posle sam zgutala jedan exer i dok sam sedela tamo samo sam rezonovala kako ljudi ulaze i izlaze u wc i trljaju noseve :giggle:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Tuzno....mogu misliti kako je mladozenji...
ne znam samo sta je vama tu smesno?!
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa taj fazon na zadnjoj svadbi na kojoj sam bila pre koji mesec se duvalo napolju samo tako,izasli neki klinci i ja im se privalila i pirkala s njima.
A posle sam zgutala jedan exer i dok sam sedela tamo samo sam rezonovala kako ljudi ulaze i izlaze u wc i trljaju noseve :giggle:
Eksere sam batalio pre jedno tri-cetiri sezone, jednostavno nema kvalitetnih! A sve to inace uopste nije ni cudna ni retka pojava na svadbama, krstenjima i slicnim prigodama.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad niko ne moze da kaze da je umrla neudata.
:venchanje: :sarana:
Korisnikov avatar
By Tungi

A cajke "treshte"?:colorado:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Kakav bedak, meni ipak smesno.........
Korisnikov avatar
By .L O S T
joooj zalosti, strasno bre.....

poenta: ne udajte se i ne zenite se
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa mislim, iskreno zao mi je mladozenje, a i njene porodice. Zao mi je kad cujem bilo kakav smrtan slucaj, posebno ako je u pitanju mlada osoba. Nije da sam se sad ne znam kako potresao,ali mi jeste zao.
Korisnikov avatar
By Blady
Citala u novinama... bas cudno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!