Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Pa suochimo se s tim da Zheng mnogo bolje igraaaaaaaaa.

Moje prognoze - FINALE JECA VS CECA
Korisnikov avatar
By IriS
ja ne smem ni da gledam njen meč.
nadam se samo da će uspeti da prebrodi ovu krizu. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by DooFFKe
Pa suochimo se s tim da Zheng mnogo bolje igraaaaaaaaa.
To je cinjenica. :pionir: + Ana imala 51 gresku. :mete:
Korisnikov avatar
By Lunja
JJ - ZvonarJeva
sutra u 10h
Eurosport
live

:cheer:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nadam se da ćemo gledati finale Janković-Zheng

Ne znam zašto, skroz sam zgotivio Ženg :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
JJ - ZvonarJeva
sutra u 10h
Eurosport
live

:cheer:
:yay: Mene ta Zvonareva jako nervira. Bas bih voleo da se zivcira, lomi rekete i vice. Bice tesko, ona je forhend rasturacica. :)

Cini mi se da je Jelena spasila svoju No. 2 poziciju ulaskom u 1/2 finale. Da je izgubila, mislim da bi je Safina pretekla.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sava_Savanovic
Nadam se da ćemo gledati finale Janković-Zheng

Ne znam zašto, skroz sam zgotivio Ženg :)
Mene je Zeng odusevila na Vimbldonu. Ona je za mene pravo cudo od igracice. :hail:

Cudno je kako JJ pobedjuje igracice sa kojim se Ana muci, i obrnuto.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
To samo dokazuje moju tvrdnju da svaka teniserka ima svoj "streptomicin", tj teniserku koja joj uopšte ne leži. Nebitno bila prva ili 151.

A Ženg sam počeo posebno da gotivim od njenog meča sa Jelenom na US Openu. Svaki poen obe teniserke su bile raspoložene i nasmejane. Čini mi se da se Jeca baš sprijateljila sa njom.
By Ulix
Lunjo :kiss:

A to da Jeleni treba psiholog je stara vest. Psiholog i umesto lekara i nutricioniste, jedan stilista. Imala bi vise samopouzdanja ako bi znala da u svakom trenutku izgleda jednako fabulous. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Treba biti inteligentan na WTA turu. Marija Sarapova i Ana Ivanovic u dobroj meri svoju igru baziraju na jakom servisu i jakim udarcima (naravno, ne kazem da samo to znaju da igraju). Medjutim, takva igra povlaci za sobom ozbiljnije povrede. Primer je Marija koja je i prosle godine dosta pauzirala. Sa druge strane, gladijatorka Jelena ne trosi preterano svoje rame kad ima brze noge. :teg: Inteligentno je zato igrati na sto vise turnira. Dok jedna osvoji titulu, druga dodje do deset 1/4 finala i opet je ostala svezija i bolje rangirana (a uz to njen tenis vremenom postaje bolji). Tipsarevic bi rado na WTA :lol: . Htedoh reci, kontinuitet je jako vazan, kako zbog igre tako i zbog psihe.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Lunjo :kiss:

A to da Jeleni treba psiholog je stara vest. Psiholog i umesto lekara i nutricioniste, jedan stilista. Imala bi vise samopouzdanja ako bi znala da u svakom trenutku izgleda jednako fabulous. :)
I Jeleni i Ani treba po psiholog. Jeleni treba psiholog da nauci da zavrsi stvari. Kad je vec toliko muke i truda ulozila, onda mora i da zavrsi posao. Sto se tice izgleda, pa sta ces. Mora da je dozivela veliki stres a i svesna je negde da joj lice nije lepo.

Ani treba psiholog koji bi je opustio. Potrebno je da nauci da uziva u mecevima, pa i kad ih gubi. Ona svaki put igra kao da joj je poslednji put, potpuno je ukocena. Potrebno je da se malo nasali, da se navikne na poraze.
Korisnikov avatar
By Lunja
A to da Jeleni treba psiholog je stara vest. Psiholog i umesto lekara i nutricioniste, jedan stilista.
Ali :tetka: zar vec nema stilistu - mama Snezanu?

Slika
By Ulix
Originally posted by Sunce
Ani treba psiholog koji bi je opustio. Potrebno je da nauci da uziva u mecevima, pa i kad ih gubi. Ona svaki put igra kao da joj je poslednji put, potpuno je ukocena. Potrebno je da se malo nasali, da se navikne na poraze.
Ani treba samopouzdanja. Recimo, Sarapova ima neko sumanuto uverenje da ce pobediti i kad gubi nikad ubedljivije. Ana to nema. Cime stvari podju naopako, ona se sledi i igra kao da nikad u ruke reket nije uzela.
By Ulix
A to da Jeleni treba psiholog je stara vest. Psiholog i umesto lekara i nutricioniste, jedan stilista.
Ali :tetka: zar vec nema stilistu - mama Snezanu?

Slika
:lol:

Mama Snezana ce uci u istoriju tenisa, ubedjen sam u to. Fascinantna je.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce
Ani treba samopouzdanja. Recimo, Sarapova ima neko sumanuto uverenje da ce pobediti i kad gubi nikad ubedljivije. Ana to nema. Cime stvari podju naopako, ona se sledi i igra kao da nikad u ruke reket nije uzela.
Najvise joj treba strpljenja. Ako joj ne ide brzo direktno poentiranje - onda neka drzi malo loptu u terenu. Pogledah malo mec sa Zheng i opet sam video to: nema promene ritma, nema npr. umrtvljenih lopti, balona. Ako i igra sa spinom, to nije dovoljno precizno i duboko. JJ je recimo u tome dobra.

Ana je pokazala da zna da preokrene mec. Recimo, ako igra sa Jelenom, ja nisam miran do kraja meca. Preokretala je meceve i sa Hantuhovom i Vajdisovom.
Korisnikov avatar
By Sunce
Prosle godine u Kini:

Slika
Slika

Slika
Slika
Originally posted by Sava_Savanovic
A Ženg sam počeo posebno da gotivim od njenog meča sa Jelenom na US Openu. Svaki poen obe teniserke su bile raspoložene i nasmejane. Čini mi se da se Jeca baš sprijateljila sa njom.
I ja sam to primetio i zato mi je jako prijao mec. Izgleda da JJ postuju jer je na Olimpijadi radila na humanitarnim akcijama za kinesku decu.

Fotka sa ovogodisnjeg otvaranja turnira (Zheng i JJ):

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Malo, malo, pa Lunja napaljuje Ulixa :drkanje: Ako, deco, ako! Nego ja procitah sta sam bulaznio ovde. Ponavljam se, znam. Ja se to malo preslisavam za Anu i Jelenu.
Korisnikov avatar
By IriS
meso

:blush:
:cheer: :cheer: :drkanje: :drkanje:
jao, dobro jutro i vama :bale: :drkanje:

:leviathan:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by IriS
meso

:blush:
jao, dobro jutro i vama :bale: :drkanje:

:leviathan:
Ajde, kad vetj svako citira, onda tju i jaaaaaaaaaa
LeeeeeePooooooooo :bale:

LM, pripremite SE. Za 2 sahata pochinje Mech... Ili KaD VeTJ... :nesiguran:
By Ulix
Nole u finalu, pobedio je Berdiha 2:0 u setovima (7:5, 6:1). :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Jeca je bila solidna. :love:

A sutra NEMA live finala na Euro. :zid: Nego popodnevni snimak.
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!