Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SeoskiLolaJa ne bih bas tako ishitreno govorio i vikao BRAVO.
Sve sto imam da kazem je BRAVO za izrecenu kaznu!
Originally posted by deranOriginally posted by bananica
pokusaj onda da se autujes svojim delijama.
sve se bojim da ce misljenja biti... well, podijeljena.
![]()
Originally posted by ZvezdasBGUrošev način?
Obozavam da se autujem takvima kao sto si ti. Na malo drugaciji nacin.
Originally posted by Swanhearti jos kaze "mislio sam da je navijac"
treba ga osuditi na 30 godina.
koji bi svestan razuman covek NABIO BAKLJU U USTA drugom coveku.
Originally posted by ManonA jel da? Svi mi imamo "afekte" da li je to opravdanje? Da ima muda kao sto se hvali da ima, on bi i kaznu podneo muski, recimo ja da tako nesto uradim, odmah bi se prijavila policiji SAMA!
Zlocin koji cinimo pod okriljem zakona je mnogo tezi od onog koji neki bahati pojedinac izrastao u nebrizi drustva i porodice, suzene svesti ucini u afektu inspirisan atmosferom koja se ocigledno neopravdano godinama tolerise od strane tog istog drustva.
Mnogo bi bolje bilo da je osudjen na drustveno koristan rad recimo u pomaganju policiji u toku obezbedjivanja skupova ili tako nesto. To bi mu omogucilo da shvati neke stvari i da postane drustveno koristan
Originally posted by Manonja se nadam da ce se od sada u ovoj drzavi vlast menjati izborima a ne revolucijama. treba jednom staviti tacku na proslost
To sto mi kukamo nikog se ne bi ticalo da nije nekima sada postalo vazno da se otarase svega sto ih potseca na to kako su do vlasti dosli. Ali nista nije vecno.
Originally posted by J...analizirati proslost je neophodno da bi se pravila strategija za buducnost.Originally posted by Manonja se nadam da ce se od sada u ovoj drzavi vlast menjati izborima a ne revolucijama. treba jednom staviti tacku na proslost
To sto mi kukamo nikog se ne bi ticalo da nije nekima sada postalo vazno da se otarase svega sto ih potseca na to kako su do vlasti dosli. Ali nista nije vecno.
Originally posted by ManonNaravno. Pravila iz proslosti su bila destruktivna, sad ih treba menjati, zato sam to i rekla.
analizirati proslost je neophodno da bi se pravila strategija za buducnost.
Ja uvek detaljno proucim genezu nekog svog problema pre nego donesem odluku i veruj mi skoro nikad nisam pogresila
Originally posted by Manon
- Očigledno je da neko želi da uništi Crvenu zvezdu i njene navijače. Poručujemo im da u tom svom naumu neće uspeti. Državna garnitura koja je sada na vlasti jako dobro zna koliko smo im mi bili bitni kada su skidali Miloševića. Baš zbog toga žele da nas neutrališu - rekao je jedan od vođa Delija
Originally posted by ManonPa da, to i jeste poenta. Ali te delije nikako da progovore, nego samo muljaju nesto o nekome... O kome? Jel Tadic? Jel Kostunica? Ko?
Wilhelmina "I ako su podrzali petooktobarsku revoluciju (svojevoljno, jel) to znaci da danas mogu da se izvuku za svo huliganisanje, rusenje, paljenje, pa i pokusaj ubistva?"
bas tako bi trebalo da bude, ali svi znamo da je u politici sve trgovina. Niko nekog ne podrzava zbog ubedjenja vec zato da bi uzeo deo kolaca. E sad, verovatno ce i delije progovoriti kakve su sve prljve poslove radili da bi doveli demokratsku vlast. Sta god da se desi neki su to i ranije znali, neki ce se razocarati, a neki iskreno ili neiskreno nece verovati da su se takve stvari desavale. U svakom slucaju pretstava mora da tece dalje.
Originally posted by Hans_87Kad bi napao tvoju majku ili sestru,ili nekog ko ti je najmiliji tako kako je napao,(stvori sliku u glavi),dal je mnogo?
10 godina je ipak, ipak mnogo. Deluje strasno guranje baklje u usta, a da li biste isto reagovali da ga je napao nozem? Onda bi taj pokushaj ubistva bio itekako blaze forme.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!