Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By olgic
Kakav vam je stajling,oblachenje,muzichki ukus,life style?
U zavisnosti od raspolozenja.. Desi mi se da izadjem u trenerci ali i "sredjena" sve zavisi ko kako na to gleda.Muzika?hm.. pa bas sve mogu da slusam ali ono sto cu sama sebi pustiti uglavnom svi pobegnu sem jedne lude koja je to moglaa mesec dana da slusa samnom svakodnevno :)

Kakve vas devojke privlache i kakve vi privlachite uglavnom?
Pa ne mogu ih definisati ni kao fem a ni kao buch sve zavisi od toga sta imaju u glavi:)Volim opustene i prirodne... A ja prilacim..pa svakakve budale al se moze naci i neka normalna osoba :P

S kakvim devojkama ste najcesce bili a kakve zapravo trazite?
Ja se drzim parole "ono sto zelim i uradicu" tako da sa svakom koju sam i malo pozelela sam "bila". Doduse zbog mnogih lupala glavom posle ali jbg posle.... nema kajanja tako da se nastavlja dalje..

Da li biste sebe mogle da ukopite u neki od profila lezbejki kakav gledamo na sceni,u L worldu... ?
Ne.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by anche
Originally posted by sarajevoxx
Femme sam privlace me one koje su kao ja.Nisam nikada bila s butchicom,i ne privlace me takve..dakle sve veze do sad su mi bile s femicama.
aj to ponovi jos jedno 'iljadu puta, pa mozda i sama poverujes da je istina :down:
Zasto to kazes? Mislis da je nemouce da nekog ne privlace buthice iako ih ima u izobilju?

Ewo ja se slazem sa postom sarajevoxxx, isti slucaj. Ne vidim na njima nista privlacno ni lepo i to je tako oduvek. :kafa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Koliko ja puta da ponovim da butchica NEMA u izobilju :smeh:
Korisnikov avatar
By starsailor
Ivana ( nikako da se naviknem, uvek krenem sa Nanny) to sto je tebi andro, njima je butch , trust me ;) :kiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
U tome je fora znaci?

:doh:
Korisnikov avatar
By starsailor
mhm... sve sa kratkom kosom su butch :D i sve one koje se ne sminkaju, i oblace underground, i tako.... :sigh: :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E, hajde kada ja izadjem te vodim sa sobom? Ok? Nadjemo ti butchicu? :eureka:
Korisnikov avatar
By Hys.
LOL

Ja sam onda bila zesca butchica sa 15 dina.
:smug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zwezdica
E, hajde kada ja izadjem te vodim sa sobom? Ok? Nadjemo ti butchicu? :eureka:
Imadem ja jednu, trudim se da je permanentno uvezem :zen:

Ali nish protiv nemam da vidim 'de su te silne butchice u Beogradu :)
Korisnikov avatar
By starsailor
pa pricale smo o tome. znas da sam i ja "teska" ( ne u kg) butchica :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam jedna prvenstveno jednostavna i prirodna zena.
A kakva sam lezbejka..
Nisam kompetentna da odgovorim na to pitanje.
O tome neka govore drugi.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
:giggle:

Ti si dechkica :gric: :cuddle: :)
Korisnikov avatar
By anche
@zwezda

to sam rekla zato sto mi se u momentu smucilo da iznova citam jedne te iste recenice :bljak:

nikako ne bih sebi dala slobodu da procenjujem sta je kome privlacno, a narocito ZASTO je nekome nesto privlacno, a drugo odbojno :lukavi:
By SUNNY B
ma kakav crni L word? to nema blage veze sa zivotom. ono sto je sex i grad u str8 svetu, to je l word u lezbejskom. ni u snu ne izgledam tako. izgledam kao kabadahija sa dajk marsa u san francisku, i stil mi je tipican takav - kratka kosa, cupava, unisex parfem, farmerke, patike, duxevi, kosulje, bajkerske jakne i tako to...a sto se zena tice, paaaaa, svakakve su protutnjale i uglavnom pre ili kasnije pobegle od mene. a bile su dugokose, kratkokose, debele, mrsave, od depeche mode-a , preko covenant-a, kylie minogue i seke aleksic zakljucno sa ovom sad sto voli dzez i fado i rok. s tim sto ne znaci da mi se sve to podjedanko svidjalo i da su me privlacile zbog istih stvari. kod nekih mi se dopadalo skoro sve, a kod nekih gotovo nista, sto je jako tuzno i ruzno. a ova dama sto mi je otela srce mi se dopada bas ovakva kakva je. a i pomalo licimo... :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
Originally posted by Tresh-grl
Da li biste sebe mogle da ukopite u neki od profila lezbejki kakav gledamo na sceni,u L worldu... ?
1.poprilicno sam boyish looking,osim sto imam dugu kosu,uglavnom sam u farmerkama i duksevima,ponekad se desi da obucem neku kosulju,ako to prilika bas zahteva. :lol: i uvek sam u patikama, i na +45 i na -25.
muzika...najcesce rep i rnb,neka kombinacija hard kora i hip hopa,a ponekad i brit pop,to kad sam bezveze raspolozena.

2.obicno mi se svide devojke koje su zenstvene ali im je stil oblacenja slican mom,znaci girly girls obucene kao decaci.ala ovo glupavo zvuci :doh:

3.nikad nisam bila sa butchicom, niti sa bas bas femicom,svega izmedju je bilo.jednostavno nikad nisam ni upoznala devojku koja moze da se opise kao bilo koja od ove dve krajnosti.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Ivana
Originally posted by starsailor
:giggle:

Ti si dechkica :gric: :cuddle: :)

Ma ne,madr star je prdica

Ja se izvinjavam na offu,udarili me slatkisi u glavu...:cheer:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahhahaha,ae ne pravi off...

ON Ja sam cudan tip lezbejke... :icequeen: :svetac: :kiwi: :carica: :machevi: :glupan:
Korisnikov avatar
By master yoda
jako mi se sviđa tvoj potpis :)
volim klasičnu glazbu, knjige, more, plivanje, crni humor, planinarenje, kazalište, slikanje, šah, mačke, kuhanje, putovanja. kako radim u velikoj tvrtci moram poštovati dress code, tako da sam rijetko u trapericama ili ležernoj / sportskoj odjeći, gotovo nikada nisam bez frizure.
tople, nježne, pažljive, duhovite, šarmantne, pametne, osjećajne, načitane, smirene, odmjerene, s osjećajem za lijepo, za pravi trenutak, za tišinu. ne volim glasne, vulgarne, nepromišljene, vječito pijane ili napušene, djevojke koje žive u nekom paralelnom svemiru. privlačim posebne djevojke. zaista.
nisam bila s toliko mnogo djevojaka da bih mogla generalizirati. svaka s kojom sam bila je bila predivna i posebna. sve ih volim i sa svima sam dobra.
ne pratim scenu niti L word.
By Çâðê_DUP
Cuj molim te kakva sam lezbejka! :kosa:

U ponasanju:femica
U dusi:andro
U stavovima :bucica

:love: my lesbian side
Korisnikov avatar
By Galateja
Tresh-grl napisao:Kakav vam je stajling,oblachenje,muzichki ukus,life style?
Ja sam jedna mlada žena koja voli što je žena. Fem sam. Blondina svetle puti i zelenih očiju. Volim da se šminkam. Pažljivo biram u kakvu ću odeću da se odenem. Moj stil oblačenja bi se mogao okarakterisati kao blago poslovan koji gravitira ka blago elegantnom. Volim košulje, elegantne pantalone, zanimljive džempere, kožne rukavice... Važno mi je da su odevni predmeti jednobojni (najčešće sivi, crni, beli ili crveni) i/ili sa diskretnim uzdužnim prugama.

Ljubiteljka sam umetnosti, društvenih nauka i politike. Radoznalog sam duha, veoma analitična i volim da te analize podelim sa drugima. Živim u svom svetu, puno vremena provodim sama. Imam nekoliko prijatelja i sa njima mogu biti u kućnoj atmosferi, da šetam ili izađem. U noćnim izlascima mi je omiljena aktivnost da posmatram ljude, njihovo ponašanje, odevanje i još kojekakve sitnice.

Volim šetnju, prirodu, dnevne posete kafićima i restoranima... Hedonista sam i sa uživanjem ugađam i sebi i drugima. Da imam više novca odlazila bih redovnije na spa&velnes program.

Ne bavim se sportom, ali rado gledam tenis, umetničko klizanje i ženski rukomet.

Ne volim da kažem da slušam određeni muzički pravac zato što je tačnije da slušam određene izvođače. To oscilira, ali u momentu kada ovo pišem dragi su mi Mostar sevdah reunion, Bilja Krstic, EKV, Enigma, Čet Bejker, Čarli Parker, Zbignjev Prajzner, Mocart...

Privlače me devojke koje su mahom ženstvene, vrlo obrazovane, pametne i dobre. Volim posvećenost, snagu duha i čistotu emocija te se u takve i zaljubljujem. Bila sam sa onim devojkama koje su u to vreme bile odgovor na neke moje potrebe.

Primetila sam da se više dopadam muškarcima nego devojkama i jako mi je žao zbog te činjenice. One koje su želele da me ljube i koje su me ljubile ne znam pouzdano čime su bile privučene, mislim da je tu reč o raznorodnim motivima.

Ne uklapam se u tip lezbejke, pa ni u junakinje serije L Word. Više podsećam na junake nekih strejt filmova, ali to sada nije tema...

Što sam se opisala! :awesome:
Tresh-grl napisao:Kakav vam je stajling,oblachenje,muzichki ukus,life style?
pretezno sportski, ponekad sportski elegantno, ali patike su mi apsolutni MUST.
od muzike slusam sve, volim da izlazim i da upoznajem nove osobe i nova mesta.
uglavnom me privlace devojke slicne meni, koje su "normalne" da to tako kazem, kog kojih se ne moze naci ta stroga granica da li su femm ili butch, koje recimo imaju dugu kosu, oblace se lady like, ali im nije trip da budu i u farmerkama i da sede u parkicu na podu i cirkaju pivo. i da, uglavnom mi prijaju mladje devojke od mene.
sebe definisem kao andro, mada u poslednje vreme vise kao soft butch, ako ne i butch.. kao da dozivljavam blagu tranziciju od kad sam skratila kosu i to prija i meni, a i devojkama koje upoznajem.. valjda.. :neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
scout_finch napisao:
1.poprilicno sam boyish looking,osim sto imam dugu kosu,uglavnom sam u farmerkama i duksevima,ponekad se desi da obucem neku kosulju,ako to prilika bas zahteva. :lol: i uvek sam u patikama, i na +45 i na -25.
muzika...najcesce rep i rnb,neka kombinacija hard kora i hip hopa,a ponekad i brit pop,to kad sam bezveze raspolozena.

2.obicno mi se svide devojke koje su zenstvene ali im je stil oblacenja slican mom,znaci girly girls obucene kao decaci.ala ovo glupavo zvuci :doh:

3.nikad nisam bila sa butchicom, niti sa bas bas femicom,svega izmedju je bilo.jednostavno nikad nisam ni upoznala devojku koja moze da se opise kao bilo koja od ove dve krajnosti.

:sweet:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zwezdica napisao:
Originally posted by anche
Originally posted by sarajevoxx
Femme sam privlace me one koje su kao ja.Nisam nikada bila s butchicom,i ne privlace me takve..dakle sve veze do sad su mi bile s femicama.
aj to ponovi jos jedno 'iljadu puta, pa mozda i sama poverujes da je istina :down:
Zasto to kazes? Mislis da je nemouce da nekog ne privlace buthice iako ih ima u izobilju?

Ewo ja se slazem sa postom sarajevoxxx, isti slucaj. Ne vidim na njima nista privlacno ni lepo i to je tako oduvek. :kafa:

:lol:

OMG.

A sada se lozim najvise na hard core buchice, mada mogu i andro, a femice ni ne gledam vise . :lol:
Kako je zivot lud. :lol:
By Mazilica
Definirala bi se kao andro, nosim iskljucivo zensku odjecu al nista fem, uglavnom volim traperice ili siroke hlace niskog struka (iznimno sam mrsava pa volim isticat crte kukova) casual majce koje bi skoro i decki mogli nosit, al znam obuc i uske traperice ili neku usku majcu, ovisi kako me kad pukne, al me necete bas nikada vidit u haljini/minici/stiklama, najzenstvenije sto znam nosit, i ako iznimno rijetko, su tajce.

Jednostavno se tako osijecam ugodno, neka vrsta unisexa koja vise vuce na zensko.

I volim iste takve cure.

Uglavnom slusam rock, power metal itd (skillet, poets of the fall)

PS
85% nosim crno, a ovih ostalih 15% su plave traperice ili neke jednobojne stvari, nevolim pre zive boje kao ni sarenilo.
Korisnikov avatar
By Blady
Nedefinisan.
Ne podnosim "Shane" stajling, to da dodam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!