Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Boshko
uglavnom se ne odnosimo....
Korisnikov avatar
By coka
Apsolutno nemamo nikakav kontakt :sveca:
Korisnikov avatar
By HPLC
Bla, bla, bla-mozemo da raspredamo do sutra na ovu temu...vrlo relativna stvar, vezu je cinilo dvoje i od to dvoje zavisi da li ce nesto dalje da se desi ili ce samo da se pozdrave i razidju.

Ne?
:cita:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by REI
Obichno me vishe ne zanima shta se deshava sa njima i nismo u kontaktu.
Ali, zhivo me interesuje shta je bilo sa mojim prvim... Nakon shto smo raskinuli, bukvalno je u zemlju propao! Otishao iz novog sada, nikom iz svog drushtva nije rekao kuda ide i zashto, nikome se nije javljao, niko nije znao kako da ga nadje, dve godine niko nishta nije chuo o njemu. A onda se mrtav ladan pojavio na chatu i kliknuo me da me pozdravi! Nishta nije hteo da pricha, kao, kad se vidimo poprichacemo. I to beshe pre mozhda godinu dana, videli se naravno nismo, a ni chuli od onda...
ovaj covek je ispao najvise fer :) end je end...
Korisnikov avatar
By M M and I
Sa nekima u pristojnim odnosima...sa nekima u OK odnosima a sa nekima ni u kakvim odnosima. Sve zavisi od nacina na koji su mi postali bivsi...a i od razloga zbog kojeg su to postali.
By Sixto
Nikakvim!
Ne odrzavam kontakte s bivsima pa ni da ih u prolazu pitam kako su i pruzim ruku!
Korisnikov avatar
By malecka
eh... pa nema nekog pravila...
sa 2 bivsa sam u jako dobrim odnosima (jedan mi je medju najboljim prijateljima... a sa drugim nemam toliko vremena za vidjanje i sl (btw, on je gej)), sa jos jednim kad se vidim pozdravimo se, dok sam ostale srela par puta i nikad vise... :)
a sa bivsom devojkom... pa malo je komplikovano zavrseno to, postoji sansa da opet budemo zajedno, ali... kao sto rekoh suvise komplikovano. za sada se ni ne cujemo ni nista....
Korisnikov avatar
By foolish
ovu temu trazim vec nedeljama!!!!!
bez obzira kako se veza zavrsila sa svim svojim bivsim imam totalno ok odnos, cak u nekim slucajevima moze da se nazove i prijateljski.
Korisnikov avatar
By foolish
ne ne
ta prica jednom kad se zavrsi nema joj povratka
By mikka
nismo ni u kakvim odnosima :durenje:
jos sam sa prvim :D
Korisnikov avatar
By blenta
fulish

imate neprijateljski sex?
:cowboy:
Korisnikov avatar
By foolish
more!
sto si zapeo za taj sex!
NEMA SEXA KOD MENE!!!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
^ :roflmao: eto moje doze smeha za veceras:)))
Korisnikov avatar
By foolish
da da, samo se ti smej mojoj apstinenciji:drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ko plavusa i dvoglava azdaja: "zdravo-zdravo"...dragi su mi, ali nemam prosto vise sta da im kazem...
Korisnikov avatar
By Hys.
Sa jednim bivsim deckom sam u divnim odnosima. Njega jos uvek volim, na najnezniji i najpostojaniji nacin. Uvek cu mu biti prijatelj.

Divni marvuk :love:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by foolish
ovu temu trazim vec nedeljama!!!!!
bez obzira kako se veza zavrsila sa svim svojim bivsim imam totalno ok odnos, cak u nekim slucajevima moze da se nazove i prijateljski.
:zvizdi:

I ja sa svim svojim bivsim ostajem u dobrim odnosima a bogami i trudim se da tako bude :D
Samo je jedan ostao iza mene, a i sa njim bi se rukovao ponekad razmenio koji pasus i to bi bilo to :D
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Bivsi momci... Bilo je par komada, sa trojicom nisam u kontaktu (uglavnom, zato sto to nije bilo nista ozbiljno, trajalo je po nekih 2 nedelje, znaci ukupno par vidjanja i nismo imali neku pricu, niti smo stigli da se sad nesto zgotivimo kao ljudi da bismo se culi), sa jednim sam u ok odnosima, kad se sretnemo - drago nam je da smo se sreli i to je to, skroz cool decko, u principu bismo mogli i da se druzimo, a ovaj poslednji... s njim sam bila neka 3-4 meseca i decko se bs vezao, proslo je dosta dugo (godinu i po otprilike) otkad smo raskinuli, ali on mene i dalje zove i i dalje nesto pokusava. Fin je deco u principu i zao mi je sto se primio, a ja sam ga prosetala samo zbog roditelja i sl. ali sta mogu...

Sa bivsom devojkom, pa ono... Imamo brojeve jedna druge, ponekad pustimo poruku (praznici, rodjendani, bla, bla, bla), retko se sretnemo... sta znam, zavrsilo se jeste na ruzan nacin, ali ne mislim preterano o tome... Kad joj nesto treba ona zove, ako mogu da joj ucinim - hocu, ako ne - ne i to je to...

Ja jesam za korektne, u posebnim slucajevima cak i prijateljske odnose sa bivsima, ali u onoj meri u kojoj to ne ometa sadasnju vezu. Ako tvoja sadasnja pati zbo tvog odnosa sa bivsom - onda tu nesto gadno nije u redu i mozes bzvz da izgubis kvalitetnu osobu.
By LeMale
Nemam nikakav odnos.Tacnije sa bivsim momcima nikad nisam ostao u kontaktu.
Za mene ne postoji nista vise sto bi me vezivalo za tu osobu posle ljubavi.
Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
Originally posted by M M and I
Sa nekima u pristojnim odnosima...sa nekima u OK odnosima a sa nekima ni u kakvim odnosima. Sve zavisi od nacina na koji su mi postali bivsi...a i od razloga zbog kojeg su to postali.
tako nekako :novine:
Korisnikov avatar
By dungoll
kako kad i kako sa kim, zavisno od raspoloženja :) mada volim da im se sprdam u facu (kao i sa svima ostalima) :D :zen:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
sa prvim: i dalje veoma specifican odnos, friendly naravno, vidimo se svakih par meseci
sa drugim: verujem da bi bio prijateljski kada bismo se vidjali; cak bismo mogli mozda i nastaviti tamo gde smo prekinuli
sa trecim: ako budem imao imalo pameti u glavi - ni u kakvim

razumem i deni-linke osobe i lost-like osobe. obojica su u pravu. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!