Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
pa ako u zatvoru skapira sta je uradio (tesko) mozda ga pomiluju za 5 god...
s obzirom kakvi su nam zatvori i kakvi su to mozgovi, moze da dobije jos 10 god :D

a najveci blam je sto su igraci jadne crvene zvezde u suotu izasli na teren u majicama "pravda za urosa"!!!!!
Korisnikov avatar
By ns.happy
uh, ovaj nije imao nikakvu vezu izgleda...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by L-Only
Ja mislim da je 5 godina bila sasvim adekvatna kazna za ovo delo.
:zacepi:

decko je palio zivog coveka. palio zivog coveka!
By Paranoid Androgynoid
Zasluzio je. :pionir:
..i svako ko pokusa ista slicno.. i ti sto su pretili sudiji i oni su zasluzili, konacno da pocne da se uvodi red u ovoj zemlji.
Korisnikov avatar
By L-Only
Postavlja se pitanje ko je dozvolio da se baklje i pirotehnicka sredstva unesu, mada je javna tajna da Uprava kluba to dozvoljava.

Treba utvrditi odgovornost svih a za svaku osudu je to sto su fudbaleri nosili majce sa likom ovog huligana prilikom poslednje utakmice sa Jagodinom.

sramota
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by ns.happy
uh, ovaj nije imao nikakvu vezu izgleda...
e bas si ga rekao. sad but true.

btw, kada sam u novinama bila procitala sta je doticni mladic bio ucinio prvo sto mi je proslo kroz glavu bilo je 'pa to je gore nego ubiti coveka', mislim, staviti drugo ljudsko bice na takve muke, mislim, kakav monstruozan um
Korisnikov avatar
By neny
samo tek da vidite stavove ljudi koji upravljaju klubom za k.delo ,kao i za nosenje majci,zastasivanje sudije,pa to je da vam pukne glava.
By J...
Originally posted by LeMale
A kad majka baci svoje novorodjeno chedo u kontejener to nije pokusaj ubistva?I kad je takva osudjena na bar 1 godinu zatvora?
Sve tako divno funkcionise u nasoj drzavi samo je ovaj momak kriv...
Ne mogu se uporedjivati ta dva slucaja. Kada zena uradi tako nesto ona je pomracenog uma u postporodjajnoj psihozi (kao ova sto se neki dan bacila sa prozora s bebom) i ko zna kakav je njen zivot i sta sve trpi i zasto to uradi. I obicno i ako uradi, ostavi dete negde gde bi moglo biti nadjeno i sl.

A ovaj monstrum je to uradio SA UMISLJAJEM, znaci potpuno svesno je dosao na taj stadion, sa oruzjem (baklja) i sa namerom da ubija!

A da ne pricam sto je to JEBENA FUDBALSKA UTAKMICA, cak nisu ni neke demonstracije pa da se kaze da je ocekivano. Mislim da normalni ljudi odavno ni ne mogu i ako zele da odu na utakmicu zbog takvih idiota.
Korisnikov avatar
By gorilica
Shto se fudbalera i tih majica tiche, trebalo bi da ih, prvom prilikom kada budu izgubili utakmicu, policajci prepuste razjarenoj masi i mirno sa strane posmatraju ishod, kao shto su to chinili prilikom one nesrecne gay parade u Beogradu, pa kada i tog nekog ko je pokushao da ubije fudbalera osude na 10 god, neka slobodno izadju sa slichnim majicama.
Korisnikov avatar
By dungoll
TREBALO VIŠE! ovako će posle pet godina moći da traži prevremeni uslovni otpust ako bude bio dobar.
ali ko zna. možda bude sodomizovan za svoje boravljenje tamo :D :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by LeMale
A kad majka baci svoje novorodjeno chedo u kontejener to nije pokusaj ubistva?I kad je takva osudjena na bar 1 godinu zatvora?
Sve tako divno funkcionise u nasoj drzavi samo je ovaj momak kriv...
ma da...potpuno smo zaboravili na uticaj cedomorki u ovom slucaju...pa onda nista....da ga puste, a? ili nek mu bar skrate kaznu.....ipak nije ubio svoje dete...

pa kakve TO veze ima sa bilo cim!??!?!

drzava ne valja?! ma nje valjda...i sad kad jednom uradi nesto kako treba, ne treba ni to...jer ne valja.....

p.s. cedomorstvo je sasvim drugacija psiholoska patologija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a tim fudbalerima zabraniti da igraju ODMAH!!!! nek sede kuci sezonu jednu, i nek razmisljaju sta je sport, a sta je idiotija!! debili nerazumni!!!!

takav njihov postupak je sramota za svakog profesionalnog sportistu na svetu!!!

seljacine neotesane!!!
Korisnikov avatar
By neny
mislim da bi bilo vrlo vazno da pravosudje preispita odgovornost, za sve vrlo ucestale slicne slucajeve ,uprave kluba.to je matrica od koje polazi njihovo organizovanje.jer ako ovo bude samo usamljen slucaj,ne znaci nista.
dzaba rezes zmiji rep,neces je ubiti,pustace otrov i dalje,odseci joj glavu,jedino je se tako mozes realno resiti!
Korisnikov avatar
By neny
oni i jesu ubice,tako da je ovaj transparent adekvatan.
djubrad prljava,kriminalni sljam kome se mora pokazati pravi put,opasni su po okolinu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kapiram ja tebe...i u pravu si.....ali ovo nije samo kaznjavanje za stanje stvari u zemlji, fudbalu, ili cega god...ovo je kazna za osobu koja je pokusala da spali zivu drugu osobu.....i to je nepobitna cinjenica.....

i ako treba da se sece zmija komad po komad od repa....e pa jbg....onda mora...
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by ivanazuh
Ali morate priznati da je mali divan za seksualno zlostavljanje! Pa zar nije? :bic:
istina, ali ipak nadam se da mu neće osakatiti guzu! kad mu je već život osakaćen.
jadna urošica :D :lol: , Paquita - divna si kao i uvek ! :angel:
By Çâðê_DUP
Pa nesto ga ne mogu zaliti.Ali mi se dopalo sto su i ove "dobacivace i narikace" u sudnici sjebali :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja se samo nadam da će i tebra ekipica kojoj je palo na pamet da vređa sudiju u sred sudnice (po'apšeni su ako sam dobro čuo?) takođe da dobije svoje.

Musavci mali bi da se huliganišu!
:mete:
By Paranoid Androgynoid
ako treba da snosimo posledice snosicemo.. misliiiim.. stvarno..
..katastrofa.. nasa drzava je potpuno rasulo! :tos: :kosa:
Korisnikov avatar
By decko
Koja bre pravda? Treba da cuti sto nije dobio vise. Cak i da mi je rodjeni brat, ma koliko ga volim i koliko mi je zao sto ide na robiju, isto bih rekao.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je zao to sto je on jedini uhapsen i osudjen... Sta je sa ostalima?

I mislim da je 10 godina OK, ja bih mozda i koju godinu vise...
Korisnikov avatar
By decko
Slazem se, steta sto je jedino on uhapsen i osudjen, ali to ne znaci da sad njega treba pustiti zato sto druge nisu pohvatali.
Iz njegovog ugla nije 'fer' posto nije to radio sam ali ruku na srce, i da jeste i da nije, odgovoran je i kaznu nije dobio dzabe. Te price 'pravda' ovo-ono i 'nisam ja jedini' ne menjaju cinjenicu da je radio to sto je radio.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja mislim da je moglo više. koliko sam razumeo, to je sad neka njihova najava da će se veoma strogo sprovoditi zakon o sprečavanju nasilja.

mada evo sad sam pročitao da su onu trojicu (svi tu 17-19 god) što su ubili dečka od 17 u Novom Sadu osudili na po 2-3 godine! to je tek za neverovati. a onog čiču što je ubio komšijsko dete u Arilju na maksimalnih 40 godina. znači ovi prvi će za par godina imati novu šansu, a čiča će da umre u zatvoru (pošto sada ima 61 godinu).
Korisnikov avatar
By anche
ja predlazem da se ogranici pristup ovom nalogu jer je ovo ocigledno delo banovanog korisnika statusa :down:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2Q2Bstr8
mada evo sad sam pročitao da su onu trojicu (svi tu 17-19 god) što su ubili dečka od 17 u Novom Sadu osudili na po 2-3 godine! to je tek za neverovati. a onog čiču što je ubio komšijsko dete u Arilju na maksimalnih 40 godina. znači ovi prvi će za par godina imati novu šansu, a čiča će da umre u zatvoru (pošto sada ima 61 godinu).
Ne možeš DETE da kazniš, deca imaju dečja prava, zaštićenija su od belih medveda...
(a 19-godišnjak može a ne mora da se računa kao dete, kako se sudiji ćefne, jer je mlađi punoletnik; videti posebnu temu gde je neko to copy-paste-ovao iz zakona)
A da je rulja 13-godišnjaka nekog ubila, sutra bi se slobodno šetali po gradu, ne bi videli ni dan zatvora, jer apsolutno ne postoji način da se kazne po zakonu
Korisnikov avatar
By ns.happy
jukie, ne bi se setali po gradu vec po popravnom domu.
Korisnikov avatar
By colorado
"Da smo ubice manje bi robijali"?????

Mali nije nikog ubio jer je napao coveka koji je obucen da se brani, ali JESTE ubica, IDIOTI JEDNI!! NAJEDITE SE GOVANA I UMRITE!
Korisnikov avatar
By master yoda
kazna je primjerena.
šteta što tako malo huligana dobije kaznu koju zaslužuje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!