Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by shmizllica
Kada sam imala tu fazu,da necu da imam nista sa zenskim polom jednostavno se povucem i ne vidim zene u smislu da budem sa njima nego prijatelj.
Originally posted by J...NEma to veze sa str8 tipovima... Ti kao verujes da je lez svet divan bajan i caroban? Ajde bre, svi su svesn kakvi su tu poremeceni likovi aktivni, cast izuzecima..Originally posted by ZwezdicaA ti lepo kreni da se druzis sa strejt muskarcima, bice ti mnogo bolje sigurno.
Takvih sam se gluposti, bolestina i psihopatija naslusala u poslednje vreme od tog sveta...
Originally posted by Zwezdicane verujem, svet ko i svaki drugi.
NEma to veze sa str8 tipovima... Ti kao verujes da je lez svet divan bajan i caroban?
Originally posted by Zwezdicapa sad, ima i aktivnih i pasivnih, ne znam koji su poremeceniji
Ajde bre, svi su svesn kakvi su tu poremeceni likovi aktivni
Originally posted by J..."When I was just a little girl..."
Kao da je seksualno opredeljenje najbitnija stvar u zivotu i nesto sto te do te mere oznacava.
Originally posted by J...ovo je garant lapsus ali
Ja ustvari, kada dobro razmislim, nikad nisam ni zelela da zivim "normalan", strejt zivot-muz, deca i sl. gluposti, tako da sam jedva cekala da postanem lez i ne bih to menjala.
Originally posted by Black Lady
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!