Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
Bio u 2 takve i imao bas losa iskustva.

Volim kad je osoba s kojom sam u vezi tu negde,bitno mi je samo da znam da mogu da racunam na nju u nekom trenutku pa ne moramo uopste cesto da se vidjamo.

Kod distance sama ta nemogucnost vidjanja zna da skenja.
Onda krecu losi tripovi s obe strane,preispitivanje,sumnja i ono na fazon tihe patnje.
Korisnikov avatar
By Modesty
ja sam imala vezu na daljinu 2 ipo godine i prekinuta je ne zbog daljina...zbog gluposti ali se izgleda ponovo nastavlja.......viđamo se uživo svakih 3-4 mjeseca.....i to mi nije problem,stalno smo na telefonu ili na msn....bitno mi je da znam da svako veče kad legne,misli na mene kao i ja na nju......svaki susret nam je kao prvi put a prvi put je najbolje....ne žalim se iako ima teških momenata kad mi fizički nedostaje jako........ali pošto sam ja tip žene koja preferira emocije,izdržava se nekako....kompetabilne smo.
Korisnikov avatar
By Khons
bila sam u 2 takve veze, neredovno vidjanje i sve pizdarije koje uz to idu, jeste bilo tesko, ali mi je vredelo. a iskreno, sad ne znam da li bih mogla tako i na takav nacin da odrzavam vezu.
Korisnikov avatar
By leobg
Bio jednom i nikad vise. Imam jako lose iskustvo. Mnogo patnje i bola.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Dragonite

.....

3. Da, ukoliko postoji a) dovoljno mogućnosti za viđanje (primer: neko živi sam, nisu mnogo udaljeni, imaju novca za put itd.) b) želja da se veza održi c) razumevanje i dovoljna bliskost d) neki zajednički cilj ka kome se ide (eventualni zajednički život, preseljenje u isto mesto itd)

.....
sa ovim se apsolutno slažem što dragonajt reče :

Da, ukoliko postoji a) dovoljno mogućnosti za viđanje (primer: neko živi sam, nisu mnogo udaljeni, imaju novca za put itd.) b) želja da se veza održi c) razumevanje i dovoljna bliskost d) neki zajednički cilj ka kome se ide (eventualni zajednički život, preseljenje u isto mesto itd)

Naime :

tamo negde 2004te sam počeo sa nekim momkom, pa je on otišao u inostranstvo prvo na tri , pa na četir meseca, to je bilo par hiljada kilometara, i nije bilo lako, ali - želja i usmerenost ka cilju je ono što ljude drži zajedno. udaljenost je prekinuta onda kada se ta osoba vratila, i posle smo bili još dve godine zajedno.

enivej, mene to nije sprečilo da i sada uđem u vezu sa nekim ko nije u beogradu. u pitanju je sat vremena vožnje, nekih 100 km, a sve to jer znam koliko je meni teško da nađem nekoga za kim mogu da poludim, a i iz razloga a, b, c, d iz dragonajtovog posta. i jeste, sreća, imamo para da odemo tamo amo, imamo među sobom dovoljno poverenja i valjda će to završiti negde sa uslovom d, preseljenja u isto mesto :)

enivej, ovi drugi uslovi su ispunjeni pa verujem da hoće i ostalo ići kako treba.

nije to lako, istina. ali, gde ima volje ništa nije teško. i guess.
Korisnikov avatar
By colorado
Nkad nisam bio u jednoj, ali mislim da je to nesto sto bi meni odgovaralo.
Ne volim da mi veze pocinju intezivno, pa mi je daljina super izgovor sto ne mozemo da se vidimo preko nedelje. Ako smo u istom gradu i pozove me da se vidimo, a meni se to bas i ne radi, onda ispadam hladan i ta osoba pocne da se tripuje ko zna sta, pa nastaju problemi. Ovako ne mozemo da se vidimo, pa ne mozemo. I onda kad se vidimo bude valjda bolje zbog iscekivanja, tj. nadam se da je tako.
Korisnikov avatar
By Dzi
:smeh: sve moje bivse veze na daljinu jesu bivse upravo zbog daljine :lol: u sta ja bas toliko i ne verujem :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Mislim da ne bih mogao da funkcionisem na taj nacin.
Divim se ljudima koji mogu.Ja sam ipak za onu drugu varijantu, da mogu da ga vidim svaki dan.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by colorado
Nkad nisam bio u jednoj, ali mislim da je to nesto sto bi meni odgovaralo.
Ne volim da mi veze pocinju intezivno, pa mi je daljina super izgovor sto ne mozemo da se vidimo preko nedelje. Ako smo u istom gradu i pozove me da se vidimo, a meni se to bas i ne radi, onda ispadam hladan i ta osoba pocne da se tripuje ko zna sta, pa nastaju problemi. Ovako ne mozemo da se vidimo, pa ne mozemo. I onda kad se vidimo bude valjda bolje zbog iscekivanja, tj. nadam se da je tako.
ja se prilično slažem sa ovim, ostavlja vremena za - nezavisnost! a iščekivanje pomera granice doživljaja kada se isti desi, jednostavno bude intenzivnije, a i lakše je preko nedelje doživeti sebe kao šljakera koji rmbači i ne mora da radi ništa drugo nego da leškari doma.
istina, nekad ne volim što je tako , nekad i nije tako ali sve ima svoje pro et contras :D
Korisnikov avatar
By Neve
Kakva su vasa iskustva sa vezama na daljinu???
⅔ su bile takve. Bile su dosta intenzivnije doživljene od odrugih. Držala sam da nikad neću upasti u LDR, al ispostavilo se jbg drugačije. Razdaljine su bile oko 500km, sudenti, niti jedna slobodnog vremena, čestog viška love.. ja sa control freak & homofobnom starom.. tako da je sve to uz najbolju volju bilo osuđeno na propast. I ne, niti jedna nije trajala duže od 2 mjeseca. :D
Da li je neko od vas sada u vezi na daljinu i kako to izdrava, kada se vidjate itd.???
Nope.
Sta mislite, moze li veza na daljinu izdrati pritiske i opstati dugo???
Može. Ovisno sve o ljudima koji se nađu u takvoj vezi. Što žele od veze, partnera, sebe.. koliko su usklađeni. U konačnici bi ta veza trebala voditi zajedničkom životu ako se ide na opstanak iste. Zajebano jeste, ali vjerujem da se može.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Nikad nisam bila u vezi na daljinu,moje su sve neke bile blizinske ..:jutro:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zanimljivi odgovori i idu iz krajnosti u krajnost, neki bi vezu na daljinu, neki ni u ludilu.. Za to ipak treba oooooooooogromna snaga i volja... :teg:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
KAKO FUNKCIONISU ONI KOJI SU TREUTNO U VEZI NA DALJINU, VIDJANJE ITD.?
To me takodje vrlo interesuje.. :)
Naravno, odnosi se na one koji nisu odg. na pitanje. :)
By Swanheart
(ne)poverenje moze postojati i ako ste na 2 minuta jedno od drugog, a s obzirom na to da sam u vezama svake prestupne godine, onda poverenje ne dovodim u pitanje.
Kao sto je rekao Colorado: "Ne volim da mi veze pocinju intezivno, pa mi je daljina super izgovor sto ne mozemo da se vidimo preko nedelje. Ako smo u istom gradu i pozove me da se vidimo, a meni se to bas i ne radi, onda ispadam hladan i ta osoba pocne da se tripuje ko zna sta, pa nastaju problemi. "
Kolicina vidjanja i ucestalost sex-a u odredjenoj vezi ne moraju biti parametri koji ce odrediti kvalitet te veze.
By J...
Originally posted by Zwezdica
Taj neko nije tu, ne mozes da izcimas da se vidite na 1h ili kada ti je tesko, ne mozes da budes sveprisutan u zivotu te osobe, fali ti, mucno ti je bez nje, a opet sa druge strane je volis i previse da bi to prekinula.
Ovo je razlog zasto ja ne bih mogla biti u takvoj vezi. Jedini razlog da budem u takvoj vezi je ukoliko se, kako neko rece, tezi odredjenom cilju a to je neko preseljenje, zajednicki zivot i sl. E sad, ukoliko to nije neka ozbiljna veza, ako se nisam previse emotivno vezala i zblizila s tom osobom, onda verovatno ne bih imala nista protiv. Ali nekako do sada sam uvek kocila sebe da mi se ne desi zblizavanje sa osobom koja je daleko ili koja mi iz bilo kojih drugih razloga ne odgovara i uspevalo mi je. Mozda sam ipak u nekim krajnjim odlukama vise racionalna nego emotivna.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Swanheart
(ne)poverenje moze postojati i ako ste na 2 minuta jedno od drugog, a s obzirom na to da sam u vezama svake prestupne godine, onda poverenje ne dovodim u pitanje.
Kao sto je rekao Colorado: "Ne volim da mi veze pocinju intezivno, pa mi je daljina super izgovor sto ne mozemo da se vidimo preko nedelje. Ako smo u istom gradu i pozove me da se vidimo, a meni se to bas i ne radi, onda ispadam hladan i ta osoba pocne da se tripuje ko zna sta, pa nastaju problemi. "
Kolicina vidjanja i ucestalost sex-a u odredjenoj vezi ne moraju biti parametri koji ce odrediti kvalitet te veze.
:up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zwezdica
Weza na daljinu ?!?!?!?!?!

Kakva su vasa iskustva sa vezama na daljinu???

Da li je neko od vas sada u vezi na daljinu i kako to izdrava, kada se vidjate itd.???

Sta mislite, moze li veza na daljinu izdrati pritiske i opstati dugo???

Zadovoljite moju znatizelju kvalitetnim odgovorima, a pre svega bih volela da postuju oni koji imaju vezu na daljinu, ali, naravno i svi ostali. :sweet:

Tnx na odgovorima.. :sweet:

-zena koju sam najvise zavolela zivi u UK. Traje sada vec vise od 2 godine.

-da, jesam. Izdrzavamo tako sto se volimo. Vidjamo se kad mozemo. Poslednji put sam ja ostala 4 meseca, ona dolazi opet uskoro na 2 nedelje, pa ponovo u januaru. Svakodnevno saljemo poruke i pricamo preko kamere na mesindzeru.

-ocigledno da.

Najveca greska koju sam mogla da napravim jeste da se uplasim i ne uletim u ovu Ljubav.
By J...
Originally posted by Ivana

Svakodnevno saljemo poruke i pricamo preko kamere na mesindzeru.
Svaka cast kad mozes tako, ja nikad ne bih volela ni mogla da odrzavam vezu preko interneta, telefona i sl. Kad volim ne mogu bez dodira, zagrljaja, inace postajem nefunkcionalna... :D
Korisnikov avatar
By Hys.
To sam i ja mislila.

Medjutim, mi imamo vanVremensku funkcionalnost kada smo zajedno, tako da me to "napuni" da funkcionisem i kada nismo.

Mi i kada "nismo" mi jesmo zajedno.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Ivana

Mi i kada "nismo" mi jesmo zajedno.
bas tako
Korisnikov avatar
By Schveca
s obzirom da smo na dva razlichita kraja grada i da mi treba chuka i po do tamo, to mu dodej kao da smo na daljinu :)

i super nam je :tamoamo:

ali na onu daljinu daljinu, tipa imash bus samo tad i tad ili ne daj boze avion.... ma jok, ne bi to uspelo... bar ne kod mene... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!