KUckam ko mogama, i permutusjem slova, gutasm, nekad ne pritisnem shift, ne zbog distrakcija, nego tako kuckam jer gledam u tastaturu a kucam brzinom skoro kao kad fovorim, posle uglavnom procitam pa popravim ono sto nevaljda. uglavnomn napisem ej umesto je, em umesto me, permutujem, nekad slova, nekad cele slogove, nekas damo isshuflujem slova u reci ili od vise reci. uostalom evo kako klucam, necu editovati post
Ok, ajd sad cu da se potrudim, da ne bi bilo da mumlam, greske u kucanju su iskljucivo posledica brzine i toga sto ne gledam u ekran dok kuckam, nego u tastaturu, nekad mi se desi da napisem celu recenicu u caps locku greskom, pa tek onda provalim. Gramaticke greske su uglavnom posledica raznih distrakcija, kao sto je macka, sagovornik, dolazeci sms-ovi i slicno. Tu nekad pravim greske u rodu, broju, nemoguce konstrukcije i slicno, a nekad to radim i kad sam uzasno neispavana, mada onda permutujem slogove i dok govorim i gutam slova i mucim se sa cc, ch, i svim tim slovima sa kukicama, prosle nedelje sam rekla "shish chevav" i neku rec sa 2 tvrda i jednim mekim ch sam nabola tek iz 5. pokusaja.