Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Gledam stare teme u ovom folderu,i naletim na temu "Zasto ste zaljubljeni u onoga u koga jeste",a "zamalo"da procitam lol "da li ste zaljubljeni u onoga u koga jeste"i asociralo me je na ono..u vezi sam sa nekim,a patim za drugom/drugim....

E sad:) ako ima tema izbrisite moju... :D

Da li bi ste se upustili u vezi sa nekim iako vam je ona "stara"ljubav jos uvek tu negde,ponekad proleti kroz misli ili kratko vreme od raskida...

:evilkiss:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja sam to radila prosle godine, al onda sam resila da prestanem i "ocistim" se od te stare...e sada kada sam cista, usla sam u asex fazu i ok mi je :) ( za sada)
mada mozda mi treba neka pla(K)tonska ljubav, ko ce ga znati :glupan:
Korisnikov avatar
By Val
Hm. Kraj ne dolazi bez razloga. Dakle...zashto bi mi bilo teshko gledat´u buducjnost? Bez osvrtaja...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Hm... Trenutno jesam... Medjutim, kada patim za nekom devojkom, ne ulazim u novu vezu dok se toga ne resim (nema razloga da bzvz povredjujem sebe i druge), ali zato izlazim, upoznajem nove ljude, eventualno prosetam ponekog str8era (e, njega ne volim, s njim samo izlazim kad nemam sa kim da blejim i poziram za roditelje i "drustvo" kako imam decka)....
By Swanheart
ummm ako uzmemo u obzir da sam ja u vezama svake prestupne godine, onda mozemo doci do zakljucka da mi proslost nikad ne predstavlja problem i da ne vucem repove iz proslosti u nove veze
Korisnikov avatar
By Azdaja
E pa ja sam u proslu vezu usla samo da se "resim" stare ljubavi,i nekim ludim slucajem nestala je iz glave...

hvala na odg DJevojke :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by starsailor
ja sam to radila prosle godine, al onda sam resila da prestanem i "ocistim" se od te stare...e sada kada sam cista, usla sam u asex fazu i ok mi je :) ( za sada)
what she said, sve do poslednje rechi :hug:
Korisnikov avatar
By Minie
zaljubljena sam mlogo! :okret:
desava se da se setim stare ljubavi, naravno.
vec par puta sam se cistila, ali izgleda ne do kraja...
vreme leci rane sve!
:optimist:
By J...
Originally posted by Azdaja
E pa ja sam u proslu vezu usla samo da se "resim" stare ljubavi,i nekim ludim slucajem nestala je iz glave...
Desavalo se i meni to...
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih znala....
Originally posted by starsailor
Nesto mozda ovako... ne bih zaista znala...
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
ja saam uvek u vezi sa onom/im u koju/ga sam zaljubljena, znala/o ona/on to ili ne... sta cu kad sam verna..
Korisnikov avatar
By olgic
Stalno sam srljala i mislila da tako ide tj. funkcionisem dok nisam sela i doobroo razmislila... to me je ustvari stalno i kocilo...dokle god volim tog skota ne mogu dalje... mada... ako covek prestane bar malo da voli i uspe da pusti nekog u svoj zivot bar malo mnogo brze se preboli...i konacno idem dalje :)
By Çâðê_DUP
jako mnogo previshe!:zid:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm.. BIla sam u situaciji da sam jos uvek volela bivsu, razmisljala o njoj stalno, ne bas patila, ali nije mi bilo svejedno, daleko od toga, e, tada nisam mogla da budem sa bilo kojom drugom je l bi sa tom drugom zamisljala bivsu, jos vise se mucila, patila sto to nije ona vec neka druga bla bla i takve situacije sam izbegavala.. Zasto bih nekom drugom pruzala laznu nadu da sam samo njena, da mi je samo ona na pameti, zasto bih bez potrebe povredila bilo koga tim svojim postupkom? No tnx, bila sam u toj situaciji i grrrrrrrrrr je, da se roknes od nemoci, sranja, besa, tuge, bola.. :sekirica:
Izbegavam i sada, iako nisam u toliko dramaticnoj situaciji, ali zajebano i opasno po heart jeste.. :(
Korisnikov avatar
By unic0rn
Gledam stare teme u ovom folderu,i naletim na temu "Zasto ste zaljubljeni u onoga u koga jeste",a "zamalo"da procitam lol "da li ste zaljubljeni u onoga u koga jeste"i asociralo me je na ono..u vezi sam sa nekim,a patim za drugom/drugim....

E sad:) ako ima tema izbrisite moju... :D

Da li bi ste se upustili u vezi sa nekim iako vam je ona "stara"ljubav jos uvek tu negde,ponekad proleti kroz misli ili kratko vreme od raskida...

:evilkiss:
Jedno je patiti i i dalje biti zaljubljen u nekoga a drugo je ako neko ko nam je nesto znacio u zivotu proleti kroz misli - bilo bi shizofreno ako bi se iz crnog preslo u belo i tako non stop. Ako je neko u sustini beznacajan onda problema nema, ako je znacajan valjda je zdravorazumski da je ta osoba ostavila neki trag u nasem zivotu koji ce na neki nacin uvek biti tu - prijateljstvo, secanja, ... sta vec.

Sto se tice situacije kada se stara ljubav leci novom, ako je ova nova svesna toga sve kul, ako nije, to je onda tesko sranje slabih umova.
Otpatis svoje i zavrsis pricu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jeste, ovaj cipiripi unicorn bas mudro zbori. :tetka:
Korisnikov avatar
By ljiki
retko sam volela ... al jesam ... bas zato nisam imala puno veza, al su mi sve bile bitne... svaka na svoj nacin za pamcenje...kad volim dajem sve.. neki kazu da nije dovoljno, neki misle da je i previse.....

;)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Meni se deshavalo da se zacopam u toku veze, malo poludim i onda me prodje :) a o bivshima ne razmishljam kad krenem u novu vezu (mada desilo mi se jednom da utrchim u vezu a da bukvalno toj devojci plachem na ramenu zbog stare, no, ona je znala za moje muke i lovila me je onako jadno ranjenu - i ulovila :D ).
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja u stvari ne volim da budem u vezi.....tako da.....ako sam u vezi...to vec samo po sebi znaci da sam zaljubljena kao tele, cim sam pristala na takav kompromis sa nekim.....
Korisnikov avatar
By Deksi
I previshe,generalno nisam osoba koja ce lako da zapochne ozbiljnu vezu i vrlo retku ulazim u jednu tako da uglavnom rascistim sve sto sam imao sa drugima pre ulaska u nesto novo.
Ne zelim da se osvrcem unazad.
Korisnikov avatar
By bigirl
Pre nekoliko godina sam uradila slično. Ljubav prema nekome sa kim je postalo neizdržljivo loše sam prosto zamenila novom osobom u koju čak nisam ni bila zaljubljena. "Klin se klinom izbija." Nije upalilo, samo sam napravila još veće sranje nego što je i bilo.

Sada... Kada neko još uvek postoji u mojoj glavi - oči ne vide drugu osobu. A kako i da vide kada u svima tražim onu koju volim?! Zato sačekam da me totalno prođe i onda krećem u "nove radne pobede".
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Jako sam zaljubljena u onog sa kim sam u vezi. Bas, bas jako.
Korisnikov avatar
By .L O S T
nisam zaljubljen, to je prolazno osecanje, volim ga:shok:
By Tresh-grl
Ja nikako da se odlucim koju vise volim...crystal ili meth
Korisnikov avatar
By svejedno
Uvek.

pS. Retko sam 'u vezi'.

@ Tresh

JBt, uvek osetim neku potrebu da ti odgovorim...zayebi ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by bigirl
"Klin se klinom izbija." Nije upalilo, samo sam napravila još veće sranje nego što je i bilo.

"klinka se klinkom izbija"

..

Just a tought... i to ne moja, btw.
Korisnikov avatar
By m..
Ne, to nema smisla. Ne mogu da gradim odnos u koji ulazim neiskreno. A ne mogu ni da razvlacim nekog do koga mi nije stalo. Mogu da imam sex, ali ako su karte otvorene, mada i to izbegavam, osim ako toliko zagorim da me pece koza na ledjima. Ne znam, izmedju 2 veze mi je najkraca pauza bila 3 meseca. Izmedju 2 ons-a nekih pola sata. Jbt ne mogu ja to - da imam devojku devojke radi. Probala sam, ne ide. Da bih uopste pozelela da budem s nekim, dovoljno da se oko toga iscimam, moram da se zaljubim, i moram da ostavim sranje iza mene. Inace ne ide. Mislim, desavalo mi se da ponude stignu isti dan kada raskinem, pa lepo odbijem uz obrazlozenje. Desilo mi se i da istu devojku odbijam nekih 4-5 meseci, pa onda, kada sam kool, onda uradim nesto.
Ne mogu ja to ko da nemam mozak, i imam memoriju od 2 sekunde. Ne mogu. Bila sam par puta u toj poziciji da pokusavam da izgradim nesto sa nekim ko nije odbolovao i uvek bi ispalo sranje. Mislim, ako mi se neko zaista svidja, i ja njoj, necemo nestati, mozemo da sacekamo toliko, zar ne, ako nam je zaista stalo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!