Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Silvija Platkoliko ja znam:
ovako, prica o cipovima, 666 kodu, djavolu, masonima, vanzemaljcima, podzemnim vodama, turskim grobljima, velikoj svetskoj zaveri, o nebeskom narodu, o nikoli tesli koji nije umro nego iz sredista zemlje uz pomoc dve elektrode stvara magnetno polje protiv uroka...da, da ssve sam to cula na vezbama iz psihopatologije, samo sto mislim da bi i oni jadni ljudi bolje ili makar logicnije ukomponovali ovakve paranoidno shizofrene sadrzaje u dokumentarac.ja sam uzela licnu kartu sa chipom i da, pre toga sam imala tri 6ce u licnom broju, pa bih sad trebalo da poverujem da su te sestice radile nesto sa mnom, na meni...no, no, kad su me pitalu hocu ili necu chip, ja sam pitala zasto da uzmem. i zato sto mi je sirotica rekla zbog novih pasosa da, ja pristadoh. eto cele filozofije.
![]()
Originally posted by Black LadyIma istine koliko u tome da vuk pojede baku i crvenkapu! U realnom zivot lovac ih ne bi izvukao zive iz vuckove utrobe
@Manon![]()
Kao sto sam rekla, po dokumentarcu, je nesto preterano, ali ima i istine... bar meni logickih stvari..
Originally posted by Silvija Plat
nista licno, manon. film mi se nije dopao jer je paranoidno-shizofren po strukturi. sto se tice masona, svi znamo da clanovi te organizacije ne govore o svojoj pripadnosti tamo nikome ko nije clan iste, tako da mi je malo cudno da tebi, ako nisi clan pricaju o tome i svojim aktivnostima. inace, slucaj sa detetom iz banata je jos pocetkom proslog veka cika jung objasnio kada je pricao o kolektivnom nesvesnom. to su oni sadrzaji nesvesnog koji sadrze iskustva nasih predaka, pa i jako istorijski i filogenetski dalekih. druga objasnjenja daje parapsihologija, ali su meni manje poznata. nabrajanjem sam htela reci da je apsutdno na taj nacin gledati na svet oko sebe, osim ako tvoja struka tako zahteva, a posedujes ogromnu kolicinu informacija i znanja kako bi ih logicki adekvatno obradio
Originally posted by ManonEvo sada ga nadjoh na youtube-a ima nastavaka isparcan je...
ne znam kako i ko ga je pravio ali tema mi je poznata. E sad mozda je taj film lose napravljen. Dajte link da pogledam taj dokumentarac
Originally posted by Silvija Plat smatram da je nacin na koji se film bavi razlicitim drustvenim pojavama i fenomenima neprihvatljiv, a mozda cak i poguban za veliki broj ljudi, koji imaju povrsne informacije o tome, a povrsno i moram reci glupo su prikazane u filmu.Bas tako!
Originally posted by ManonOno sto sam ti poslao je tek pocetak, samo idi po nastavcima film traje dva sata a posle ovih deset minuta dolazi jos mnogo iritantnih momenata....
http://www.youtube.com/watch?v=Kb55yegNk0c
upravo sam ovo odgledala ovj deo koji je pripremila CNN, FOX5 i ABC televizija i mogu reci da je sve tacno. Jedino ne znam ovo na kraju sa IBM-om, ali i to se da proveriti
Ime Zig Zveri nisu dali crkveni zvanicnici vec su tvorci centralni kompjuter za pohranjivanje podataka nazvali ZVER
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!