Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Tresh-grl
Pochela sam da primecujem neke tamne flekice nalik oziljcima po rukama,ramenima....nema ih previshe.samo par ali deluju kao neke ranice,oziljci,flekice.shtagod.

Ne bih znala da li je nesto sa kozom u pitanju ili je ozbiljnije.
Jel imao neko slichno iskustvo?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Imam ja par na ruci, kad sam krenula u solarijum to sam primetila...
Mislim nije nista strasno, meni su to flekice, nisu rane ili nesto slicno...ne znam kako da ti opisem...
Bzv...
Nadams e da je s tobom sve ok :)
By J...
Da nije ovo?

Crystal Meth’s toll on the body and brain:

..." The most disturbing sign of meth addiction is the classic meth-user look of a wounded face and a collapsed jaw. Because Meth is a super Sudafed, it dries out the skin completely. Addicts begin to believe they are suffering from “meth lice”. This leads to frantic scratching of the face using fingernails – a process generally known as picking. Picking can lead to serious self-inflicted wounds, especially in the face."...

http://www.methhelponline.com/
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Zaljubljena
Imam ja par na ruci, kad sam krenula u solarijum to sam primetila...
te flekice ni malo ne lice na ranice niti ista slicno ovde opisanom.. vise lice na suncane pege, imam i ja to i milimetarski precnik je u pitanju, vidi se samo ako se dobro zagleda.

bice da se ovde radi o necem ozbiljnijem, ne bih da nagadjam i tripujem autorku teme ali u proslosti videh nesto slicno na sta me odmah i samo naslov teme asocirao, da ne pricam o uvodnom postu..
ima veze sa ovim sto je J.. pisala..

tako da.. strucnjaku se obrati pod hitno.
Korisnikov avatar
By Deksi
Spid chini chuda...baci to govno na vreme.
Korisnikov avatar
By m..
Ajme, meni izlaze pegice od sunca.

Pricala mi ortakinja bas danas da su joj izlazile neke braon flekice koje su menjale oblik, pa joj je dermatolog rekao da ih ispira hidrogenom posle kupanja...

u svakom slucaju: OTIDI LIJECNIKU!
By Tresh-grl
Pa da to je od spida ali skapirala sam da se to deshava samo kad ga pushim a zadnjih nekoliko meseci ga radim na lulicu onu.
Navodno pushenje izaziva jache znojenje i osushivanje koze tako da odsad mrljam i vishe mi se ne prave ranice :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
pa ako je to ono na sta mislim, a sta se moze primetiti na licu Amy Winehouse, onda je lako provaliti uzrok flekama.
By Tresh-grl
Originally posted by jovanabeograd
pa ako je to ono na sta mislim, a sta se moze primetiti na licu Amy Winehouse, onda je lako provaliti uzrok flekama.

joj videla sam...ali ona ochigledno nije provalila da je to kad pushish speed.ako mrljash nema toga . :D
By Tresh-grl
povuklo mi se skoro sve ali bila sam kod lekara i konstatovao je da imam rupu u nosu.
uzas :placko: :( :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!