Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsJa mislim da je taj naucnik radio na tome 15 godina, a ne da ce toliko trajati...
Ako izuzmemo katastroficne scenarije meni je u ovom projektu najproblematicnija njegova cena.
Naime 9 milijardi dolara je do sada potroseno na projekat a mogu misliti koliko ce novca biti potroseno u periodu od 15 godina koliko ce trajati experiment.
Sa druge strane svetski program za hranu ne moze da namakne dovoljno novca da nahrani sve ljude koji umiru jer nemaju da pojedu malo rize ili casu mleka dnevno![]()
Razumem potrebu naucnika da tragaju za odgovorima o nastanku sveta jer im je to i posao ali mislim da se iz gornje paralele jasno vidi da su prioriteti ljudi na ovoj planeti potpuno pogresni.
Iako experiment uspe i dobiju se neki odgovori o nastanku svemira shta tad?
Moci ce bolje da se razumeju neke pojave u svemiru i da se mozda predvide buduce promene ali to su tako krupni procesi koji se odigravaju u svemiru i van su naseg uticaja da mi ionako ne mozemo na njih da uticemo.
Cemu sve to?
Originally posted by Black LadyInformishi se malo bolje imas info o tome all over the webOriginally posted by Lakiboy_nsJa mislim da je taj naucnik radio na tome 15 godina, a ne da ce toliko trajati...
Ako izuzmemo katastroficne scenarije meni je u ovom projektu najproblematicnija njegova cena.
Naime 9 milijardi dolara je do sada potroseno na projekat a mogu misliti koliko ce novca biti potroseno u periodu od 15 godina koliko ce trajati experiment.
Sa druge strane svetski program za hranu ne moze da namakne dovoljno novca da nahrani sve ljude koji umiru jer nemaju da pojedu malo rize ili casu mleka dnevno![]()
Razumem potrebu naucnika da tragaju za odgovorima o nastanku sveta jer im je to i posao ali mislim da se iz gornje paralele jasno vidi da su prioriteti ljudi na ovoj planeti potpuno pogresni.
Moci ce bolje da se razumeju neke pojave u svemiru i da se mozda predvide buduce promene ali to su tako krupni procesi koji se odigravaju u svemiru i van su naseg uticaja da mi ionako ne mozemo na njih da uticemo.
Cemu sve to?
Originally posted by Lakiboy_nspokusaj jednog tako epohalog otkrica.......i sam POKUSAJ je nesto sto ne mozes izmeriti novcem....ni slucajno...
Cemu sve to?
Originally posted by Superstar!A tebi Zonchelicous predpostavljam u zivotu neopisivo mnogo znaci sto ce biti snimljen momenat kada se protoni sudaraju brzinom svetlosti
Laki zvucis kao one babe i dede koji se plase naucnih otkrica. Tipa: Ne valja ta televizija to je djavolja rabota...
mislim da postoje neke stvari koje ne treba dirati i koje necemo nikada otkriti kao nacin na koji je nastao svemir.![]()
Ma ajde?
A sto?
Originally posted by foolishi bar cemo znati da glupost nije vechna, ma koliko se neki forumashi trudili da dokazu suprotno
gledajte sa vedrije strane, ako nesto krene naopako bar cemo svi zajedno umreti![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!