Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Beogradjanin18
Originally posted by Sunce
E da, gore od Melanije je MILADA (podseca me na kamilu)!

Joj jeste! Ili još gora varijanta iz Novog Pazara, Mirsada! Ili Melida!
A muska varijanta: Miladin. :wtf:
Korisnikov avatar
By m..
Moja keva je pretila mojoj omiljenoj babatetki, onoj koj voli u svacija posla da se mesa, da ce roditi 3 sina i nazvati ih Labud, Paun i Golub.

Zamalo da me nazovu Hana, ne bih se bunila, mada vise volim da se zovem kako se zovem.

Inace, ima neka zena sto ovi moji saradjuju s njom, zena se opusteno zove Sida, i nije od Persida, nego se zove SIDA.
Korisnikov avatar
By Island
a znam i dva muskarca srednjih godina koji se zovu Olja. Prvi put sam jedva poverovao da to moze biti i musko ime, a kad sam cuo i za drugog...
Korisnikov avatar
By decko
Jedino ime koje sam cuo a da mi je bas bas weird je od neke zene koja se zove Keva. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Azdaja
aj noU babU hahaha aj na chat lol...

ON i Emina mi je isto odvratno...:jankovicka:
Korisnikov avatar
By Val
Imena me ne iritiraju. Al´ itekako me nasmejalo kad chuh da zheni dadoshe ime NEBODERKA! Al´majke mi!

I hvala na ovoj temi. Suze mi nateraste. :smeh:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Val
Imena me ne iritiraju. Al´ itekako me nasmejalo kad chuh da zheni dadoshe ime NEBODERKA! Al´majke mi!

I hvala na ovoj temi. Suze mi nateraste. :smeh:
a mene kad sam cula da se neki ciga zove Eror (nisam sigurna samo da li je sa dva r :lol: )
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Val
Ja ti verujem.
Cula sam i za zene koje se zovu Traktorka, Karmenka i Pepeljuga. :vogue:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Miladin, Radivoje, Tomislav, Zivadinka, Radojka, Milojka, Milojica, Dragoslav, Dragomir, Miomir, Momir...
Korisnikov avatar
By Berserker
Postoji jedno

EKSPERTIZA

Pojavilo se u okolini Pozarevca, nakon shto je Dragana Mirkovic rodila bebu i dala joj ime Manuela. Nakon toga, u okolini Pozarevca, ljudi daju deci najcheshtje shpanska imena, dok se nije dogodila Ekspertiza...

Mislim ajde da kazem u redu je dati shpansko ime detetu, ali ovo je chist nonsens...
Korisnikov avatar
By Rei
jbt al' ste svi iZfrustrirani pa vas obichna imena nerviraju :jerry:
By J...
Originally posted by Dzelajza Rouz

Cula sam i za zene koje se zovu Traktorka, Karmenka i Pepeljuga. :vogue:
Ja sam cula i za zensko ime Struja. :lol:

A ima i onih "vocnih" imena: Dunja, Visnja, Narandza...
By fazza
Originally posted by REI
jbt al' ste svi iZfrustrirani pa vas obichna imena nerviraju :jerry:
:evil:
By Tresh-grl
Gomila njih...Shadilja,Sabaheta,Rosaura,Borislava,Bratislava,Milosija,Srboljub,Veroljub,Nino,Vedran,Dzenan,Jusuf,Franjo,Krstoljub,Drashko,Srecko,Sreten,Drazo,Stanislava....josh gomila njih
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by DooFFKe

Pojavilo se u okolini Pozarevca, nakon shto je Dragana Mirkovic rodila bebu i dala joj ime Manuela.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Originally posted by Tresh-grl
Rosaura

:rotflmao:

Stanislava....
:spank:
Korisnikov avatar
By Vespertine
E ni ja nemam neki obichaj da se iritiram oko imena, ali su mi poznati sluchajevi u vlashkim selima u Timochkoj krajini, upoznao dve devojke, jedna se zvala Vinobranka, druga Filadelfija
By Tresh-grl
Originally posted by B.
Originally posted by DooFFKe

Pojavilo se u okolini Pozarevca, nakon shto je Dragana Mirkovic rodila bebu i dala joj ime Manuela.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Rosaura

:rotflmao:

Stanislava....
:spank:
sorry stano :kiss:

a da kad sam zadnji put bila u begeu i isla na avalu tamo sam primetila dosta dece sa imenima u fazonu Esmeralda,Gabriela,Luis David itd...
Upoznala sam i jednu matoru koja se zove Grasija :gotika:
Korisnikov avatar
By m..
Keva je cula za Fotelju Marinkovic (ili vec), neku Romkinju iz Kursumljije.

Zena zna za jednu koja je nazvana po preduzecu gde joj je cale radio ili biop direktor, ne secam se kako se zvalo preduzece, al se zove nesto kao Tehnoprometka, Jugodrvka :pucaodsmeha:

Sad se setih price o nekom dedi koji je u zaru opsteg ludovanja za Kasandorm tako nazvao kravu. Onda mu se krava jednog dana izgubila i trazilo je pola sela, i kad su je konacno nasli, cica je kleknuo pred kravu i uzviknuo "Perke Kasanda perke?" :jankovicka:

Inace su mi generalno hit Manulele, Elizabete, Roberti i slicno, uvek, ama bas uvek, pomislim da su im matorci gastosi.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Imam ja drugaricu koja se zove Lepsha :lol:

A juce sam video na TV-u ribu koja se zove BUDA
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by m..
Zena zna za jednu koja je nazvana po preduzecu gde joj je cale radio ili biop direktor, ne secam se kako se zvalo preduzece, al se zove nesto kao Tehnoprometka, Jugodrvka :pucaodsmeha:
Otac moje drugarice je zastupao (kao advokat) neke dve setstre koje se zovu: Energa i Projekta, jer im je kum radio u Energoprojektu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!