Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Ima puno imena koja su mi grozna, ali ipak ima jedno koje me dovodi do ludila. Nadam se da se niko neće naljutiti. Naime, u pitanju je Melanija. Tu već krećem da šizim, kada čujem. Mela kao nadimak je ok, mada je isto užas. Inače majka moje drugarice se zove tako, i zahvaljujući njenom dedi ime je počelo da me nervira jer je on uvek doziva: "Meeeeeeelooo", sa tim predugim eeeee, kao kravu da zove sa ispaše... A vama?
By Ulix
Meni je Melanija bas slatko ime. :)

Uglavnom su mi ruzna muska imena: Milorad, Miladin, Predrag, Dragorad, Marjan, itd.
Ali ne uzimam im to za zlo. :lol:
Krivi su njihovi roditelji.
Korisnikov avatar
By V25
Ali zamisli da ti se neko dernja kroz kuću: "Meeeeeeeeeelooooo"
By J...
Ne smeta mi ni jedno ime ali mi je u glavi "zona sumraka" kada vidim malo dete (decaka) od, recimo 2 do 7 godina, nekako pretpostavim da se zove Stefan i u sledecem momentu cujem kako ga zovu "Stefane". :iskolacen:
By Ulix
Originally posted by Beogradjanin18
Ali zamisli da ti se neko dernja kroz kuću: "Meeeeeeeeeelooooo"
Ime me podseca na neko lepo izglancano kokosije jaje. Tako je ovalno i skladno. Jos kad se izgovori onako lepo, lalinski... :)

A nadimak je uzasan. Tako mi svega, da se zovem Melanija, mrzeo bih svakog ko me zove Mela. :sise:
Korisnikov avatar
By m..
Nja, ja imam problem sa preterano ucestalim imenima. Mislim da poznajem preko 50 Jelena, imam ih bar 15 u imeniku, pa dokle bre vise, ima li drugog imena (a da nije Marija, Ana, Ivana...)?
Ima i onih nesrecnika u cijim se porodicama bas zapatila tradicija s dede na unuka, pa tako znam 2 Miladina i jednog Milenka. Jbt, vidim Miladina i onda ide 'zastava, 101, stojadin, aaa da Miladin'.
I mrzim nadimke koji se zavrsavaju na 'ke'. To nekako zvuci dziberski.
By polarlicht4.1
Poznajem jednu Melaniju ali je svi zovemo Mel. Eto sad si mi dao odličnu ideju kako da je prekrstim. :zavera:
By Ulix
Originally posted by polarlicht4.1
Poznajem jednu Melaniju ali je svi zovemo Mel. Eto sad si mi dao odličnu ideju kako da je prekrstim. :zavera:
Nemoj, molim te. Jadna devojka. :kopanos:
By polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Uglavnom su mi ruzna muska imena: Milorad, Miladin, Predrag, Dragorad, Marjan, itd.
A da se kladimo da je ovo ime nastalo u toku neke akcije tipa Orava-Morava. :pionir:
By Ulix
:lol:

Je l' bi sad to trebalo da ga ucini lepim?
Korisnikov avatar
By m..
Jel ste provalili kako su razne Leposave po defaultu ruzne, ili imaju ruralne face? Ja nikad nisam srela Lepu koja bi prosla minimum estetskih kriterijuma.
By polarlicht4.1
Hajde to "Lepa" i nekako, nego šta znači "sava" a očigledno nije reka? Sad malo zazvučah sebi kao jedna moja prijateljica iznimno kratkog raspona pažnje koja je izjavila sve pitajući se o pozi 69 "Aj 6 al šta 9?!".

Je l' bi sad to trebalo da ga ucini lepim?
Sve što je stvoreno u slavu radničke klase je lepo dragi Ulixe. :crveni:
By Ulix
Originally posted by polarlicht4.1
Sve što je stvoreno u slavu radničke klase je lepo dragi Ulixe. :crveni:
Vala bas. :crveni:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen

slazem se i jos dodajem nesto tipa Milomir,Milenko,Ozren,Obrad,Obren,Radomir,Veroljub,Negoslav,Ratomir,Radoslav.
a od zenskih nesto tipa Leposava,Vukosava,Vera,Smiljka i tako ta neka babska imena.

Sto se tiche imena koja su chesta nemam nista protiv samo me smara ta neoriginalnost i chestost:D

Izvinjavam se ako sam nekog uvredio:jbg:

a jel ima tema omiljena imena? :) i to da odvojimo muska i zenska:) Ako nema neka otvori neko ko zna da nema:D
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja sam upoznao brata i sestru po imenu ozren i ozrenka.
samo sam zanemeo.

elem @ Ulix - krivi su roditelji a posle 18. su krivi i sami sto to nisu promenili :lol: :eevil:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by m..
Ima i onih nesrecnika u cijim se porodicama bas zapatila tradicija s dede na unuka, pa tako znam 2 Miladina i jednog Milenka. Jbt, vidim Miladina i onda ide 'zastava, 101, stojadin, aaa da Miladin'.

:sigh:

Jadnichci stvarno :placko:
By Paranoid Androgynoid
Danijela + Danilo

:shok2:

like.. cmon!
pa jos kad se rode brat i sestra.. pa sestra bude danijela a brat danilo! :drama:
izvinjenje svim prisutnima koji se ovako zovu (a i onima koji zamalo ovako da se zovu :giggle: ).. ovo moje odnosi se samo na dubl.. mislim.. brat-sestra kombinaciju, lol! ali lol!
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne znam da postoji ime koje me iritira. Zapravo, kad neko izgovori ime, u glavi mi se javljaju asocijacije i secanja: setim se svih osoba koje poznajem sa datim imenom.
By Dragonite
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen

slazem se i jos dodajem nesto tipa Milomir,Milenko,Ozren,Obrad,Obren,Radomir,Veroljub,Negoslav,Ratomir,Radoslav.
a od zenskih nesto tipa Leposava,Vukosava,Vera,Smiljka i tako ta neka babska imena.

Sto se tiche imena koja su chesta nemam nista protiv samo me smara ta neoriginalnost i chestost:D

Izvinjavam se ako sam nekog uvredio:jbg:

a jel ima tema omiljena imena? :) i to da odvojimo muska i zenska:) Ako nema neka otvori neko ko zna da nema:D
Svako ime je posebno zbog osobe koja ga nosi.

Meni je grozno ime Janko. Asocira me na nekog ko je stalno musav.
I Srđan, to mi deluje kao neko zarozano dete.

Mnogo više mi smeta što se toliko ponavljaju sledeća imena: Aleksandar, Milan, Jelena, Ivana, Milica, Marija, Jovan, Marko... u jednom trenutku sam imao 12 Marka i 7 Milana u telefonu - nijednog nisam ubeležio pod pravim imenom. Možda je i bolje imati neobično ime nego neko od ovih koje delite sa 3563473 ljudi.
Korisnikov avatar
By Sunce
E da, gore od Melanije je MILADA (podseca me na kamilu)!
Korisnikov avatar
By Island
Ja volim kratka imena, Ana, Ivan, Maja, Tanja i slicno, zvuce dosta bolje nego recimo Milosava, Dragoslava, Stanojko, Eleonora, Jorgovanka, Miroslav...
Cesta imena su mi ok, ne volim moderna imena, kada kao talas neka pomama zahvati novopecene rodtelje pa su sve cerke Tara ili Lena ili Milica ili svi sinovi Stefan ili Nemanja...
Ne volim potenciranje starih srpskih imena, imena vladara i svetaca. Ono, beba koja se zove Ugljesa, Strahinja, Vukasin ili Mihaijlo.
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by Sunce
E da, gore od Melanije je MILADA (podseca me na kamilu)!

Joj jeste! Ili još gora varijanta iz Novog Pazara, Mirsada! Ili Melida!
By fazza
Ne postoje imena koja me iritiraju, samo ona lepa i manje lepa. :) Ako me vec neshto iritira, onda je to moje ime - Aleksandar, ima nas k'o gova*a. E da, iritira me i to kad me neko zove Aca...tako bih ga odalamio... :)

Da je cale ostao uporan u svojoj nameri da mi da ime Drazhen, josh bih se lepshe proveo. :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne volim:
Nedeljko, Borko i mushka imena koja se zavrshavaju na "slav"...
Draginja, Zrinka i zenska imena koja se zavrshavaju na "slava"...

Prezirem:
Kada Marka zovu Mare... Kada Neshu zovu Shone... itd.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
kako mozes da ne volis ime Melanija... Jos da ima i najbolju drugaricu Julijanu... :love:

Inace, najgora su mi imena Nikolina i Violeta. Za prvi rodjendan verovatno dobijaju haltere
Korisnikov avatar
By starsailor
joj meni su bljak imena Valentina, il Elizabeta ( izvinjavam se curama koje se tako zovu)
i mrzim kada me zovu Saska :bljak: aloooooo , ja Aleksandra a zovu me Saska :rafal:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by fazza
Ne postoje imena koja me iritiraju, samo ona lepa i manje lepa. :) Ako me vec neshto iritira, onda je to moje ime - Aleksandar, ima nas k'o gova*a. E da, iritira me i to kad me neko zove Aca...tako bih ga odalamio... :)

Da je cale ostao uporan u svojoj nameri da mi da ime Drazhen, josh bih se lepshe proveo. :)
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by BellyButton
Ne volim:
Nedeljko, Borko i mushka imena koja se zavrshavaju na "slav"...
Draginja, Zrinka i zenska imena koja se zavrshavaju na "slava"...

Prezirem:
Kada Marka zovu Mare... Kada Neshu zovu Shone... itd.
:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!