Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Jack and Jill vs. the world"

9/10

Samo zbog Fredija! :bale: :love:
By Ulix
Originally posted by starky
"Pescanik"

Dosadno da dosadnije ne moze biti.

Jedina svetla tacka je Nebojsa Dusalic,koji je dobar kao i uvek,a i dobro glumi... :giggle:
Gde i kako?

Jako dugo trazim taj film.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Hton
danas sam na rts-u ponovo gledao Tea with Mussolini sa CHER i JUDY DENCH :yay: :yay: :yay: :love:

Slika
Slika
Divan film. :zen:
Korisnikov avatar
By foolish
Slika
Before Sunrise
Slika
before sunset
nedavno odgledah oba filma i bas su mi se svideli.
kad kazem da ceo film prati njih dvoje koji samo pricaju i to se oba puta sretnu slucajno i imaju samo par sati do rastnka pomislicete da je smor, ali zaista su cool i simpa filmovi :sweet:
Korisnikov avatar
By decko
Slika Slika

In The Land Of Women

Film prati mladog scenaristu (Adam Brody :love: ) koji nakon sto ga sutne devojka, odlazi kod svoje bake u malo mesto kako bi sredio misli i odmorio se od guzve u LA-u. Tamo upoznaje komsinicu (Meg Ryan :love: ) koja pokusava da ga spoji sa svojom cerkom, a ujedno se polako zaljubljuje u njega.

9/10

London

Prica o momku (Chris Evans) koji i posle sest meseci, pati za devojkom London (Jessica Biel :love: ) koja ga je ostavila nakon dve godine zabavljanja. Kada saznaje da ona napusta grad, odlazi na njenu oprostajnu zurku u nadi da je ubedi da ostane.

8/10

Oba filma su na neki nacin, koliko razlicita - toliko i slicna. Imaju malo teze, ne toliko dinamicne price i radnju ali definitivno vrede gledanja za one koji vole ne-toliko-klasicne-klishe drame :)
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by foolish
Slika
Slika

kad kazem da ceo film prati njih dvoje koji samo pricaju i to se oba puta sretnu slucajno i imaju samo par sati do rastnka pomislicete da je smor, ali zaista su cool i simpa filmovi :sweet:
Da se drugi deo mozda ne zove Before Sunset? Mislim da sam taj gledao. Super je.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

28 days later

Iako ne volim zobije i junjavu sa zombijima, ovaj engleski horor mi se dopao jos na prvo gledanje, pre nekih pet godina. Istini za volju, ima svojih mana, ali ja jedan horor flick je odlican. Doduse, traje dosta dugo, oko dva sata, i desava se da se prica zaplice da bi se zaplitala. London, sablasno prazan, u sred bela dana izgleda :wow:
9/10, svakako preporuka za gledanje u bilo koje doba dana i noci.

Slika

28 weeks later

Tek kada sam ova dva filma odgledala u malom razmaku shvatila sam koliko je prvi bolji. U ovom filmu velika maericka industrija je umesala svoje prstitje, pa imamo lepse zgrade, vece eksplozije, bolja kola, vise borbe i krvi, a sve na stetu same price.
6/10, preporuka za gledanje u drustvu.

Ipak, mislim da oba ova filma dokazuju da se dobri i gledljivi horori mogu napraviti i u 21. veku, pa i oni sa zombijima. Nisu neka remek dela za sva vremena, ali malo koji horor to jeste.
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Frey

Da se drugi deo mozda ne zove Before Sunset? Mislim da sam taj gledao. Super je.
jeste.
bila je tu i druga slika, ali je iz nekog nepoznatog razloga nestala.
sacu je vrnem
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika
"Smart people"

Jedan od najdosadnijih filmova koje sam u zivotu gledao. I want 1:30h of my life back!

2/10 (zbog SJP)
Korisnikov avatar
By Sunce
Gledao sam, po ko zna koji put, domacu TV dramu "Devojka sa tri oca".

Ruzica Sokic me je odusevila.

"Najstarija sačuvana originalna TV drama, DEVOJKA SA TRI OCA.

U ovoj lirskoj komediji pisac slika devojku sa periferije koja svom mladiću objašnjava čudnu priču o trojici svojih očeva. Sva trojica, razume se, nisu bili njeni očevi, ali ona je, želeći da sebi prošlost učini lepšom, odabrala trojicu ljudi čija joj zanimanja pružaju željeni prestiž.

* Uloge: Ružica Sokić; Olga Spiridonović; Sima Janićijević; Predrag Laković; Branislav Jerinić; Tomanija Đuričko"

Slika
Slika

...samo sto meni nikako nije komedija.
By polarlicht4.1
Confessions of a Superhero (Matthew Ogens, 2007) - dokumentarac o "superherojima" tj. o kostimiranim ljudima koji vise na holivudskim ulicama i slikaju se za novac. Sve to ne bi bilo tako zanimljivo (a ni depresivno) da nije bilo Supermena, Halka i Betmena. Ovaj prvi je poprilično opsednut likom i delom omiljenog mu superheroja (a vala i liči), drugi je dosta dugo bio beskućnik a hoće da bude glumac, treći ima problema sa anger managementom. Kad sve sabere ispadne vrlo otužna priča.

Vive L'Amour (Ming-liang Tsai, 1994) - divan, divan film. Za dva sata koliko traje ako uopšte ima dve stranice dijaloga mada se to, iz meni nepoznatih razloga, uopšte ne primećuje. Stvarno retko kada tišina toliko govori kao u Tsaievim filmovima.
Korisnikov avatar
By starky
"ORLANDO"

ni prinet knjizi i bez ikakvog smisla...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by foolish

before sunset
Jebote ubih se trazeci ovaj film prosle godine posto sam slucajno naleteo na njega na TV-u i nisam nigde moga da nadjem kako se zove a zaboravio sam i ko igra :lol:

Znao sam samo da je film ceo u njihovom caskanju.

HVALA!!!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Prete-moi ta main"

Meni se dopao...Ljubavna komedija na Fr. nacin

9/10
By Ulix
Ice Storm - sjajan Ang Lijev film. Gledao sam ga juce i jos uvek ne mogu da se otresem strasne depresivnosti kojom zraci. Sigurni Viver je odlicna, odlicna... :)
Korisnikov avatar
By reveal
Slika

:wow:

9/10 - Film je odlican. :up:

Joker fenomenalan. :wow:
Efekti ludilo. :wow:
Muzika me je oborila sa nogu.... :wow: Pogotovo sto svaki put kada se pojavi Joker ima jedna te ista melodija koja udara i daje velicanstven dozivljaj. :wow:
Korisnikov avatar
By starky
gledal sam MAURICE odavno...kako je to divan film...:sweet:
By Simor
Starky, gore si pomenula da si gledala "Peščanik". Jesi to gledala u bioskopu, na dvd-iju? Kako doći do toga?
Korisnikov avatar
By Sunce
Gledao 1. deo serije "Karavađo" na HRT 1. Naravno, ima gej momenata.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Simor
Starky, gore si pomenula da si gledala "Peščanik". Jesi to gledala u bioskopu, na dvd-iju? Kako doći do toga?
gledala sam ga na Nishkom festivalu premijerno...

mislim da ce ga vrlo brzo biti i na dvd-ju jer nema sanse da se zadrzi u bioskopu

vise od nedelju dana...ako i dodje u bioskop,posto su ljudi masovno izlazili sa

filma...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ovih dana odgledala:

Slika

Kung Fu Panda
Odlican animirani film, beskrajno simpatican sa odlicnim humorom. Definitivno jedan od najboljih komedija ove godine, zabavanza sve od 7 do 77

Slika

Incubus iz 1965 (a ne neki iz 2006)...
Zasto sam to skidala i na to potrosila sat i petnaest minuta svog zivota:
After this film generated acclaim in film festivals around the world and in successful theatrical showings in France, a lab mistakenly destroyed the negative and all prints; it was lost never released on video. Then, after years of searching, one print was discovered in the permanent collection of the Cinémathèque Française in Paris. From that sole surviving print, this film has been digitally restored with remastered sound.

All the spoken dialogue was in Esperanto (to date [1999], the only such American film).

Just one year after this film came out, as its prints were being destroyed, William Shatner was cast in "Star Trek" (1966), cinematographer Conrad L. Hall got his first Academy Award nomination, actor Milos Milos murdered the estranged wife of Mickey Rooney and then killed himself, and actress Ann Atmar committed suicide.

+ na premijeri su pocasni gosti bili Roman Polanski i Seron Tejt
i cela ta pricame je naterala da odgledam film... utisak - kao gledati boju koja se susi ili travu koja raste. Estetika filma nije losa, crno-beli je, ali cela radnja staje u jednu prosto prosirenu recenicu. Zaobici.

Slika

Odmah da kazem da nisam objektivna, jer sam fan serijala. Film je kao dve i po epizode serijala, ali kao i da je radjen sa slicnim budzetom. Srz sezone svakako postoji, ali nista posebno ne odskace, niti bih mogla da kazem da je spektakularan... Ko voli seriju, nece mu biti dosadno.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Ulix
Ice Storm - sjajan Ang Lijev film. Gledao sam ga juce i jos uvek ne mogu da se otresem strasne depresivnosti kojom zraci. Sigurni Viver je odlicna, odlicna... :)
meni jedan od najdrazih filmova ikad :love:
totalna dekadencija

on:

Slika

onako, pitka komedijica o medjuljudskih odnosima :D

u slicnom stilu i:

Slika
By superfly
svet duhova, pre neki dan. božanstveno.

Slika
By polarlicht4.1
The River (Ming-liang Tsai, 1997) - i još jedan Tsai-ev film koji me je oduševio (ipak treba imati talenta spojiti misteriozno ušinuće vrata i incestuoznu situaciju). Ostala su mi još tri da odgledam a onda da se pitam kako da nađem preostalih pet kojih nigde nema. :placko:

Mysterious Object at Noon (Apichatpong Weerasethakul, 2000) - ovaj gospodin sa gotovo neizgovorivim imenom je na dobrom putu da postane omiljeni mi azijski režiser pored Tsai-a. Vrlo je teško reći o čemu je reč u samom filmu osim da je polu-dokumentarac, polu-fikcija i to tako isprepleteno da do kraja postane savršeno nebitno šta je i jednostavno se uživa u priči/pričama isto onoliko koliko i sami akteri/glumci.

Syndromes And A Century (Apichatpong Weerasethakul, 2006) - naravno da sam po otkriću gorenavedenog filma nastavio da kopam i otkrio još. Ovog puta čista fikcija ali sa zapletom i to kakvim. Negde na pola sve kreće ispočetka sa istim glumcima samo u drugačijem okruženju i ponešto izmenjenim odnosima. Pomalo mi je zasmetala idealizacija ruralnog u prvom delu u odnosu na drugi koji je smešten u gradu ali dobro. Vredi pogledati zbog čudnog i zbunjujućeg (ne)mira. :nerd:
Korisnikov avatar
By V25
"The Strangers" - konačno nešto interesantno i napeto!
Korisnikov avatar
By decko
Slika

W Delta Z - The Killing Gene (2007)

Jako dobar triler sa neobicnim preokretom i mnogo dobrom glumackom postavom (Selma Blair je :love: )
Priznajem, kad sam skinuo i poceo da gledam pomislio sam da ce film biti jedna od kopija filma "Saw" ili "Se7en" ali sam pogresio.

8/10
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!