Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By LeMale
Ceo dan sam kao bolestan i zeleo bih da problem podelim sa vama jer mi je tesko :rida:

Evo ovako je krenula prica.Kuckao sam se sa jednm momkom na Romeu.Poceo sam da mu se priblizavam ali mi je rekao da je u vezi.Ja sam odstupio ali smo ostali i dalje u kontaktu/kuckanju.U toku upoznavanja tipa sta radis cime se bavis,rekao sam mu da sam fizioterapeut na sta me on posle nekoliko dana pitao da li bih hteo da ga izmasiram naravno da mi plati.Rekao sam mu da mogu i da nije nikakav problem.Usledilo je njegovo pitanje:"A sta ako se u toku masaze napalimo?"Ja sam mu odgovorio da umem da se kontrolisem sto ocekujem i od njega obzirom da je rekao da je u vezi.Pitao me je,takodje,da li bih ga drugacije posmatrao da nije u vezi.Odgovorio sam mu pozitivno.
Zakazali smo termin.Juce sam otisao kod njega.Jos sa vrata razvukao je osmeh i priznajem da sam bio jako srecan :blenta:
Popili smo kafu,ponudio me picem sto sam odbio,i poceo je da se priprema za masazu.Da ne duzim,masaza ko masaza,napalio se putem mojih dodira,uzivao je pitao me je da li mi se svidja.Ja sam mu rekao da je ok skroz.Insistirao je na preciznijem odgovoru.Ja sam taktizirao i rekao mu da je ok,pristojan i fin momak ali da sam mu vec rekao da ne zelim nista vise sem obecane masaze obzirom da mi je rekao da je u vezi i da ima decka!Onda je krenula prica kako mu decko ne zivi ovde vec u Grckoj kako sa njim nije imao nista vec jako dugo itd itd...Rekao je da sam divan,da zeli vezu samnom,da bi morali da definisemo da li smo u vezi ili ne kada se to desi i tako..
Rekao sam ok,kao da sam i dalje nezainteresovan.Krenuo je da me poljubi i ja sam prihvatio njegove usne.Kasnije mi je rekao da je mislio da necu prihvatiti njegov poljubac.Poceli smo da se mazimo,uzivali smo jedan u drugom onako masni od mirisnih ulja klizili smo jedan preko drugog,uzivao je videlo se kao da mu je zadnji put!A i ja sam,priznajem jer sam bio nalozen na njega.Hteo je i sex ali sam kategoricno odbio!
Ostao sam kod njega sinoc do nekih 23h.Nije me pustio ranije jer nam je stvarno bilo lepo!
na putu do kuce poslao sam mu 2 sms sadrzaja da je probudio nesto u meni i da me je oziveo(vec godinu dana nemam vezu).Nije onista odgovarao!Konektujem se isto vece na Romeo on je bio On-Line.Posaljem mu poruku tipa samo da ti se javim.Primi je ali mi nista ne odgovara.
Jutros stize sms: "Dobro jutro".Odgovorim mu isto:"Dobro jutro".Posle nekih 5 sati posaljem mu sms "Svidjas mi se".Stize odmah njegov sms : "Budalice...na poslu sam...jos mi je u mislima ono od sinoc,bilo je neverovatno dobro"
Pitam ga u sledecem sms-u zasto mi je sinoc isqulirao poruke i na telefonu i na romeu i zasto se ne odredi sta zeli obzirom da sam mu se ja vec otvorio?
Stize mi odgovor: "Pricacemo..na poslu sam sad"
Od zavrsetka njegovog radnog vremena do sada nije se ni javio.

Sta da radim?Mozda je neko od vas citajuci ovaj tekst vec postavio dijagnozu?Cemu da se nadam od takvog coveka i mislite li da sam naivan?
By J...
Originally posted by LeMale

Sta da radim?Mozda je neko od vas citajuci ovaj tekst vec postavio dijagnozu?Cemu da se nadam od takvog coveka i mislite li da sam naivan?
Iskreno, mislim da jesi naivan. Takvi koji menjaju iskaz u vezi decka (konkretno u vezi toga gde zivi) nisu pouzdani. Lazu i manipulisu. U svakom slucaju, najbolje ti je da ne ocekujes previse, mada mozda ti se i javi, nije ni to nemoguce. A zasto da ne, javi se i ti njemu samo nemoj mnogo da se "otkrivas". ;)
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Imam pitanje za tebe,koliko imas godina?posto prema tekstu deluje kao da si izuzetno mlad.

a sto se tice njega....pa ne dopada mi se ni malo to njegovo ponasanje....mislim to kao masaza,a svi znamo na sta je mislio...a i ta prica da mu je decko u Grckoj...osecam da je na Banovom brdu ali posto si mu se svideo...decko je u Grckoj.,..

a tek to kuliranje poruka...pa ja to dozivljavam ili kao da mu ga boli uvo za tebe ili kao taktiziranje...u svakom slucaju nije dobro...

a sta da radis...pa ne znam...vidi jos malo sta ce biti ali za sad ne deluje kao neko ok...

i da,slazem se da se ne otkrivas vishe,ti si rekao sta si imao...malo se ti distanciraj,radi sebe,da se vise ne bi vezivao...

:pegla:
By LeMale
Ok,hvala na odgovorima.Necu vise da mu saljem poruke,ako hoce nek se javi ali i ja mislim da je bezobrazan mada je delovao kao ok..ma ne znam ga ipa dovoljno!Videcemo
Korisnikov avatar
By KiWi

1) Naivan si :) I to je slatko ... malo je takvih :D

2) Čovek je verovatno kao i mnogi (evo ja na primer) hronično zauzet ... posao, kuća, još ako šljaka nešto sa strane, prijatelji ... ljubavni život ako nije nešto ekstra ozbiljno stiže tek pod D ili E na listi prioriteta

3) Mislim da mu dečko živi bliže i mislim da si mu ti side dish

P.S. Nisam vidovit, samo takav utisak stičem iz priče ... Što već rekoh danas u jednoj temi, been there, done that ... wrote a book about it :D

A sve mi po priči liči na jednog dečka, ali nema veze, neću da lajem :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ala ja mrzim kad neko kulira poruke :mad:

on: ne bih se previse nadala i definitivno mu nemoj vise slati poruke...javice se ako mu je stalo...

off: da, znam koliko je tesko iskulirati nekoga do koga ti je iole stalo! :sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odjebi budalu. brzo i efikasno?
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Zaljubljena
javice se ako mu je stalo...
Ili ako mu se je*e! Opet mac sa dve ostrice...
Jesi naivan ali to se nece promentiti dok te neko ne povredi!
Posmatraj druge i pokusaj da se naucis na tudjim greskama...
Ovaj garant oce sex posle toga nece biti ni pozdrava...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Srce moje, kako je on pametan :shamar:

:lol:
Opet pocinjes :shamar:
Moramo li na svakoj temi da offujemo :smeh:
I ja sam zbog navnsti najebao mnogo puta, ali sam se donekle naucio :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ko offuje, samo ti kazem da si pametan :alexis:

on: lako je bre reci sutni, batali, odjebi....ali nije lako to uraditi :nope:
By Cottonmouth
Stvarno si još glup ako mu šalješ još poruke, čim će to svog (fiktivnog? ) moma u Grčkoj prevariti hoće i tebe. I nemoj mu se javljati više. Možda zvuči malo nekulturno kad kažem ovako ali verujem da je istina.
Korisnikov avatar
By .L O S T
e priznajem da sam ocekivao zanimljiviji zaplet :gitara:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Rekao je da sam divan,da zeli vezu samnom,da bi morali da definisemo da li smo u vezi ili ne kada se to desi i tako..
da mi netko ovo kaze tako pri prvom susretu, tako mi mlijeka u prahu, kidao bi nalijevo.
By LeMale
00.30. Zvoni mi mob

Pita me da li me je probudio,izvinanjava se.Lepo i kulturno kmuniciramo.Pitam ga zasto mi je iqulirao poruke i odgovara mi da nije znao sta da mi napise.Pitam ga direktno da li mu se ja svidjam?Odgovara kao iz topa DA!Ja sam se tog momenta upisao od srece,priznajem:pucaodsmeha:
Daje mi fixni da se cujemo.Zovem ga.Pocinjem temu o njegovoj vezi i zaista IMA DECKA ali ne zivi u Grckoj vec je trenutno u Grckoj poslovno ali ne zivi ni u beogradu vec u uzoj Srbiji.kaze da vec duze nemaju nista i MOLI ME da ga razumem jer je na raskrsnici!Rekao sam mu da cu svaku njegovu odluku podrzati i da bih voleo,ako zeli nesto ozbiljnije samnom,da bude nacisto sam sa sobom,jer ovako ne zelim i ne mogu.
Delovao mi je iskreno,odlucno.
Ne znam...cudni su ljudi ima nas raznih.Mislim da treba postovati svaku licnost i njegov mikro kosmos,njegov zivotni stav,nade,strahove,zelje..Nekad je to tesko,ali ne treba biti ni skeptican bas uvek i sumnjati u sve i svakoga pogotovo ako su emocije u pitanju.Za mene,emocije su nesto tanano i osetljivo.Ne mozes djonom u necije srce!Pusticu vremenu da ucini svoje.

Hvala svima na odgovorima stvarno su mi pomogli da se malo priberem:iskusenje:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dragi moj LeMale, taj decko definitivno nije za tebe....

tj, evo sta cu ti reci, ali pazljivo citaj, to je moje misljenje sto ne mora da znaci da je to pravilo i da sam ja zapravo u pravu...ali bih ja to ovako analizirao....

Decko je kompeksas koji te je navodno odbio jer ima decka i samim tim pred tebe stavio zadatak da ga osvojih na druge nacine, tj postavio je pred tebe lavirint kroz koji ces ti da tumaras, dok ce on iznad tebe da stoji i da nadgleda...

eto, pao si na prvom zadatku, ponudio ti je da ga masiras i ti si brze bolje potrcao iako si znao da to nije poziv na masazu, nego na seks, eventualno oral... nisi smeo da nasednes.....

onda te je lepo poceo baronise time da ima decka koji nije tu, prvo zivi u Grckoj, pa je sada navodno samo tamo i vraca se u cenralnu Srbiju, bla bla.... ne primaj se na svaku glupost...

neko ko odnos zapocne LAZIMA se nikako ne moze kasnije smatrati iskrenim, ma koliko se on pravdao da ne zna sta ce, kako ce ... bla bla... lazi su nesto cemu svaki covek pribegne onda kada misli da one mogu da pomognu....

za 5 dana ce se pojaviti neki serviser mobinih telefona kojeg ce da zamoli da mu popravi mob, pa posle toga seks, bla bla...

ne zanosi se covece, taj tip ne zna sta hoce....

mada, opet, zasto bi ti dao fiksni ako nema ozbiljnije namere... hm... ko zna....

Sto se tice tebe kao osobe, moje dosadasnje iskustvo, i titula najpopularnijeg srpskog gej forumasa mi daje za pravo da te procenim kao iskrenog decka zeljnog ljubavi, paznje, emocija... ali ne smes toliko da se zaleces , jer predvidjam da ces biti povredjen a to nije dobro....

Drzi ti njega jos neko vreme na distanci, i opipavaj mu puls... prati ponasanje, prati njegove izjave i sve to polako analiziraj... ako zelis, mogu ti pomoci, slobodno pisi ovde ili na u2u, savet uvek dobro dodje.....

:uplasen:
Korisnikov avatar
By erkondisn
ali ne zivi u Grckoj vec je trenutno u Grckoj poslovno
ovo sam bas htio napisati :lol:
:kafa:
Korisnikov avatar
By KiWi
00.30. Zvoni mi mob

Pita me da li me je probudio,izvinanjava se.Lepo i kulturno kmuniciramo.Pitam ga zasto mi je iqulirao poruke i odgovara mi da nije znao sta da mi napise.Pitam ga direktno da li mu se ja svidjam?Odgovara kao iz topa DA!Ja sam se tog momenta upisao od srece,priznajem:pucaodsmeha:
Daje mi fixni da se cujemo.Zovem ga.Pocinjem temu o njegovoj vezi i zaista IMA DECKA ali ne zivi u Grckoj vec je trenutno u Grckoj poslovno ali ne zivi ni u beogradu vec u uzoj Srbiji.kaze da vec duze nemaju nista i MOLI ME da ga razumem jer je na raskrsnici!Rekao sam mu da cu svaku njegovu odluku podrzati i da bih voleo,ako zeli nesto ozbiljnije samnom,da bude nacisto sam sa sobom,jer ovako ne zelim i ne mogu.
Ne znam...cudni su ljudi ima nas raznih.Mislim da treba postovati svaku licnost i njegov mikro kosmos,njegov zivotni stav,nade,strahove,zelje..Nekad je to tesko,ali ne treba biti ni skeptican bas uvek i sumnjati u sve i svakoga pogotovo ako su emocije u pitanju.Za mene,emocije su nesto tanano i osetljivo.Ne mozes djonom u necije srce!Pusticu vremenu da ucini svoje.

Hvala svima na odgovorima stvarno su mi pomogli da se malo priberem:iskusenje:

Neočekivani obrt. Iskuliraj frajera i nađi drugog. Najbolji način da preboliš frajera je još bolji frajer! Believe me!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali sta tu ima da se preboli?!

Dopao ti se tip, jbg zauzet je i pritom je lazljivi kreten (a mozda kojim slucajem i nije, da ne gresim dusu... mada cemu onda ta veza ako vec duze vreme nemaju nista?!) ... znaci ne odgovara ti i gotovo, idemo dalje!

SLEDECI!
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Machkodlak

Opet pocinjes :shamar:
Moramo li na svakoj temi da offujemo :smeh:
I ja sam zbog navnsti najebao mnogo puta, ali sam se donekle naucio :D

i naseksao :maca:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ LeMale...prvo to za kuliranje poruka ne treba da shvatis preozbiljno jer ako je decko na poslu onda stvarno ne moze da se stalno dopisuje sa tobom.
Znam to iz licnog primera jer ovaj moj bi se isto stalno dopisivao jer ima preko leta vremena na pretek a ja kada sam na poslu ili u gradu nesto jurcam nemam vremana stalno se sms-ovati vec mu se javim kasnije obicno navece pa se onda cujemo i ispricamo...kao sto se i on tebi javio navece.

Drugo ovo sto si rekao >>>Mislim da treba postovati svaku licnost i njegov mikro kosmos,njegov zivotni stav,nade,strahove,zelje..Nekad je to tesko,ali ne treba biti ni skeptican bas uvek i sumnjati u sve i svakoga pogotovo ako su emocije u pitanju.Za mene,emocije su nesto tanano i osetljivo.Ne mozes djonom u necije srce!Pusticu vremenu da ucini svoje.<<< je potpuno tacno i ispravan je stav u ovoj situaciji i drzi se toga pa vidi kako ce se to sve zavrsiti..
Sretno
:bye:
Korisnikov avatar
By Val
Jebesh vezu koja cje nastati na grbachi prethodne veze! Toliko.
Korisnikov avatar
By m..
Aham. Ja sam se jednom nasla u toj situaciji i prica se lose zavrsila.
Korisnikov avatar
By m..
Mislim, zapravo 3 puta, ali ovnovi uce tek kod trece greske. Jednom nisam znala da ima verenika, drugi put sam znala da cica ima ribu s kojom veza ne funkcionise, treci put je bila single, ali se ispostavilo da nije prebolela. Jebes to.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
Mislim, zapravo 3 puta, ali ovnovi uce tek kod trece greske. Jednom nisam znala da ima verenika, drugi put sam znala da cica ima ribu s kojom veza ne funkcionise, treci put je bila single, ali se ispostavilo da nije prebolela. Jebes to.

au ... pa ti onda imaš staž sa ovakvim situacijama :D

slažem se sa zaključkom, jebeš to ...
By LeMale
Evo da uradim mali update price :kralj:

Nisam hteo nista do sada da pisem da ne ureknem stvar,ali vreme je pokazalo da je decko do koga mi je stalo ipak bio iskren a da sam se ja tripovao!
Nas dvojica smo vec duze vreme u prici nakon sto je on raskinuo sa starim deckom! :bouncy: Ne volim rec veza jer se tako nesto ne desava preko noci vec se gradi pa je termin "prica" za sada adekvatniji ,hehe

Inace,jako nam je lepo:kralj:Slazemo u svim pravcima,kapiramo se od prvog dana a ono sto nas najvise povezuje je ipak sex koji je brrrrr :D

Hvala svima na pomoci,bila mi je dragocena u trenucima kad mi je bilo tesko.Sad je vreme da malo uzivam:kralj:
Korisnikov avatar
By KiWi

to "duže vreme" je mesec dana?
Korisnikov avatar
By bakalar
Ala ja mrzim kad neko kulira poruke :mad:

sto mi poznato ...
Korisnikov avatar
By bakalar

:roflmao:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!