Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stanwik
Slika

Sa Facebooka OT:

Rijaliti šou "Operacija Trijumf" srpska verzija "Star Academy" otvoriće američka megazvezda Anastasija ili britanski ženski trio "Šugabejbs"!

Glavna zvezda otvaranja rijaliti šoua "Operacija Trijumf" biće čuvena američka pevačica Anastasija ili poznati britanski ženski trio "Šugabejbs". Kako saznaje Press, pored ovih muzičkih megazvezda, čelni ljudi "Emoušna" o ulasku u kuću na Košutnjaku pregovaraju i sa Lenijem Kravicom i Neli Furtado.

"Polaznici eks-ju 'Akademije za zvezde', čije snimanje i emitovanje počinje najverovatnije 27. septembra, imaće tu čast da ih u kući dočeka svetska muzička megazvezda", kaže izvor Press-a, blizak "Emoušnu", i dodaje: "U kombinaciji da otvori rijaliti šou, koji će se emitovati na B92, ali i na još pet eks-ju televizija, zasad su Anastasija, bend 'Šugabejbs', Leni Kravic i Neli Furtado. U toku su završni pregovori, ali je gotovo izvesno da će najverovatnije američka plavokosa r'n'b pevačica, biti ta 'bomba' koju čelnici 'Operacije Trijumf' već dugo spremaju. Pored Anastasije, drugi 'pik' su atraktivne britanke iz benda 'Šugabejbs', koje su nedavno nastupale u Skoplju, iste večeri kad i Zdravko Čolić. Sa Lenijem Kravicom i Neli Furtado takođe se pregovara i načelne saglasnosti njihovih menadžera i producentskih kuća su već date, a najveći problem je kako da ove svetske zvezde usklade svoje poslovne obaveze sa datumom kada bi trebalo da se pojave u 'Operaciji Trijumf'. U svakom slučaju, nije isključeno da će se tokom tri i po meseca, koliko šou traje, i oni, u svojstvu gostiju, ali i predavača, pojaviti u preuređenoj kući 'Velikog brata'", kaže sagovornik Press-a.:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Šta čeka pobednika „Operacije trijumf“
„Universal“ garantuje karijeru

Pobedniku rialiti serijala „Operacija trijumf“, koji krajem septembra u produkciji „Emotiona“ kreće na TV B92, obezbeđena je svetska karijera. Garant za ovo je najveća producentska i muzička izdavačka kuća na svetu „Universal“, koja će, kako saznajemo, biti zadužena za kreiranje karijere pobednika „Operacije trijumf“. Pripreme za početak serijala privode se kraju, kuća na Košutnjaku spremna je da prihvati 16 učesnika koji će se 100 dana boriti za muzičku slavu. Publiku će kroz šou voditi Ana Mihajlovski, Milan Kalinić i hrvatska zvezda Nikolina Pišek, u žiriju će biti eks-Ju muzičke zvezde i stručnjaci, ali će pobednika glasovima birati upravo gledaoci.

Izabrani dobija slavu, ali i mogućnost da postane zvezda na svetkom tržištu, za šta će se pobrinuti kuća „Universal“, s kojom je „Emotion“ u završnim pregovorima. - „Universal“ će, pre svega, biti zadužen za podršku i promociju pobednika van eks-Ju regiona. Pobednik će album snimati delom i na engleskom jeziku, a oni će garantovati digitalnu prodaju u celom svetu, rame uz rame s njihovim velikim zvezdama. Stručnjaci „Universala“ zajedno će sa eminentnim domaćim autorima i stručnjacima učestvovati u pravljenju albuma i preneće znanje koje je neophodno za vrhunski album - priča za „Blic“ izvor iz producentske kuće „Emotion“ i dodaje da će njihova obaveza biti i da dovedu svetske zvezde u emisiju.

„Universal Music Group“ je američka kompanija osnovana 1934. godine kao „Decca Records USA“, a s godinama je širila biznis i menjala imena. Danas je ubedljivo najveća kompanija u svetskom muzičkom biznisu, s godišnjom zaradom većom od pet milijardi dolara. Unutar nje funkcioniše više stotina tzv. lejbela, muzičkih etiketa za koje snimaju velike zvezde, a procenjuje se da „Universal“ poseduje više od četvrtine muzičkog tržišta. Trenutno se na spisku ekskluzivaca „Universala“ nalazi nekoliko stotina zvezda, među kojima i reper Akon, Maraja Keri, Džon Bon Džovi, „Guns’n’Roses“, Neli Furtado, Andrea Bočeli, Brajan Adams, Sting, „The Killers“, Elton Džon, Gven Stefani, Kanje Vest, „Pussycat Dolls“, „Rammstein“, „Tokio Hotel“, Tom Džons, U2.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Neki od potencijalnih ucesnika.

''
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
i vodice ga najveca seljacina koja sebe naziva voditeljom :flaming:

nevertheless, Anastaciaaaaaaa :fige:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ovo su moja dva favorita za ulazak u kucu.

Sa promotivnog koncerta u Sapcu:

Zejna, ne zato sto mi je najbolja drugarica nego zato sto stvarno volim da je slusam!
Btw peva sa Marijom Mitrovic pesmu "Beautiful" od Christine na srpsko-engleskom...''

... i Sonja Bakic! Peva shit pesmu "Ledja O Ledja" koja u njenoj interpretaciji zvuci zaista sjajno.

''
Korisnikov avatar
By Marvin
Pišekica na B92 :cheer:

Nadam se da će biti zanimljivo
Korisnikov avatar
By ns.happy
kalinic?! hvala, ne smem, lekar mi zabranio...
Korisnikov avatar
By Hton
Anastacia:molise:

JAO TAJ SMRDLJIVI KALINIC!!! :rafal:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by Hton

Kalinic se munjevitom brzinom penje ka vrhu moje liste najgadnijih ljudi sa TV-a al' ne da se Ivana Zigon! Vec godinama je #1!
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by j::s

Kalinic se munjevitom brzinom penje ka vrhu moje liste najgadnijih ljudi sa TV-a al' ne da se Ivana Zigon! Vec godinama je #1!
A ne - moj apsolutni favorit je Ivan Zeljkovic:die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover

A ne - moj apsolutni favorit je Ivan Zeljkovic:die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die:
kad smo vec krenuli u off, cetvrti jahac medijske apokalipse bi bila Natasa Miljkovic. The end is near :lol:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by colonia_boy

kad smo vec krenuli u off, cetvrti jahac medijske apokalipse bi bila Natasa Miljkovic. The end is near :lol:
jao tacno!taj kreten je i sanju marinkovic zeznuo!
Korisnikov avatar
By ns.happy
dodajem biljanu obradovic i onu sto vodi svadbu na rts1
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja bih samo dodao, uz nestrpljenje da "operacija trijumf" sto pre krene, da je NAJDEBILNIJA voditeljka ova sto vodi kviz na RTS - skocko ili tako nesto. ustvari, ako se ne varam, njih je 2, ali su identicno glupe, povrsne, neduhovite i jaaaaako dosadne.

eto.

:harmonika:
Korisnikov avatar
By sakis
Pobednici Operacija Trijunf u Spaniji i Portugalu godinama unazad su predstavljali svoju zemlju na Evroviziji kao sto su Rosa feat David Bisbal (ESC 2002), Beth (ESC 2003), Ramon (ESC 2004)
Korisnikov avatar
By gorilica

Zejna, ne zato sto mi je najbolja drugarica nego zato sto stvarno volim da je slusam!
Btw peva sa Marijom Mitrovic pesmu "Beautiful" od Christine na srpsko-engleskom...
Ok, vidi se da su imale tremu, ali i mimo toga, nadam se da se necesh naljutiti, obe su katastrofa. Em prosechni vokali, em narodnjachki trileri tamo gde ih ne bi trebalo biti.
Originally posted by j::s... i Sonja Bakic! Peva shit pesmu "Ledja O Ledja" koja u njenoj interpretaciji zvuci zaista sjajno.
Solidno otpevano, pristojan vokal, ali mi se chini da je cura bez harizme, shto je, koliko negde prochitah, takodje jedan od preduslova za show.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by gorilica

Btw peva sa Marijom Mitrovic pesmu "Beautiful" od Christine na srpsko-engleskom...
Ok, vidi se da su imale tremu, ali i mimo toga, nadam se da se necesh naljutiti, obe su katastrofa. Em prosechni vokali, em narodnjachki trileri tamo gde ih ne bi trebalo biti.
Originally posted by j::s... i Sonja Bakic! Peva shit pesmu "Ledja O Ledja" koja u njenoj interpretaciji zvuci zaista sjajno.
Solidno otpevano, pristojan vokal, ali mi se chini da je cura bez harizme, shto je, koliko negde prochitah, takodje jedan od preduslova za show.

ma naravno da se ne ljutim! cenim tvoje iskreno misljenje! :bisou:
stvar je u tome sto su imale pola dana da spreme pesmu koju su im oni zadali.

ovo se skoro pojavilo na youtube-u pa me zanima sta mislite o ovom "nastupu"! pazite sta pisete da ne bi ste navukli bes same akterke snimka kao sto sam ja! :D

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve mi zvuci ok sem toga da garantuju svetsku karijeru... nesto mi je to sumnjivo... da nekom iz male Srbije gde ima svega par miliona potencijalnih gledalaca/obozavalaca, pruze toliko.

Ali ostaje da gledamo, placemo, nerviramo se i navijamo... te da vidimo sta ce se zbiti na kraju.
Korisnikov avatar
By ROYAL

Isto tako, pogotovo ove dve u kombinaciji, sorry, jes' da ti je drugarica, ali blagi uzas, a ova Molitva je tek usrala motku...

Nadam se da ce biti kao sto se prica ( da ne kazem kako je obecano), ali ja se malo bojim navale imitatora Tose Proeskog, Zeljka Joksimovica, i ne znam sve vec koga koji su vec vidjeni u Idolu, 3-K duru i sl., ali ajde...

A Kalinic je..........
Korisnikov avatar
By ROYAL

Isto tako, pogotovo ove dve u kombinaciji, sorry, jes' da ti je drugarica, ali blagi uzas, a ova Molitva je tek usrala motku...

Nadam se da ce biti kao sto se prica ( da ne kazem kako je obecano), ali ja se malo bojim navale imitatora Tose Proeskog, Zeljka Joksimovica, i ne znam sve vec koga koji su vec vidjeni u Idolu, 3-K duru i sl., ali ajde...

A Kalinic je.......... udri me do zore, a zora ne svice.....
Korisnikov avatar
By KiWi

A zašto je Kalinić toliko loš?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by KiWi

A zašto je Kalinić toliko loš?
Pa meni je bio ok u pocetku kad je poceo da vodi Leteci Start sa Anom, bio fin, skroman, duhovit, a onda mu je malo slava udarila u glavu pa je poceo da se proserava, spusta, podjebava (not in a good way)... Jbg, valjda to tako ide kad od neafirmisanog glumca koji u pozoristu igra nesto tipa drvo (kao deo scenografije) postanes najeksponiraniji TV voditelj, pa jos ako se nadje neka guska kao Sanja Marinkovic da ti besomucno ponavlja kako si duhovit, sarmantan, spontan... sve ode u PM...valjda...
Korisnikov avatar
By foolish
Američka pevačica zvezda prve večeri „Operacije trijumf“
Seksi Anastazija otvara šou
Autor: M. Radojković | 11.09.2008. - 20:00

Američka pop diva Anastazija svojim nastupom će otvoriti regionalni rialiti šou „Operacija trijumf“ koji će krajem septembra početi da se prikazuje na Televiziji B92. Anastazija će na impozantnoj bini u nedavno izgrađenom studiju u Košutnjaku premijerno i uživo izvesti novi singl sa predstojećeg albuma, a otpevaće i duet sa jednim od 16 takmičara - studenata, koji će se sto dana u izmenjenoj kući „Velikog brata“ u Košutnjaku boriti za svetsku muzičku karijeru.

Na otvaranju „Operacije trijumf“ nastupiće i alternativna rok grupa „Let 3“ od koje se to veče mogu očekivati svakakve ludorije, a zapevaće i hrvatska pevačica Jelena Rozga, makedonska lepotica Karolina Gočeva, te Sergej Ćetković, dok je producentska kuća „Emotion“ u pregovorima da prve večeri zapevaju i legendarni Zdravko Čolić, pobednica „Evrovizije“ Marija Šerifović, kao i slovenačka pop pevačica Anja Rupel.
Muzičari gosti će tokom „Operacije trijumf“ imati zadatak da u emisiji svoje pesme zapevaju u duetu sa takmičarima, što će dodatno zagrejati atmosferu u Košutnjaku. Zvezde će dolaziti iz svih zemalja bivše Jugoslavije, a nije isključeno ni to da će „Operacija trijumf“ ugostiti i svetske pevače.
- Šou traje sto dana i imamo vremena da dovedemo sve koji nešto znače, kao i one za koje mislimo da imaju kvalitete da se pojave na najskupljoj sceni u regionu. Po prvi put pop i rok grupe će se pojaviti na bini koja je i u svetskim okvirima jedna od najskupljih i najlepših - kaže za „Blic“ Goran Stamenković, čelni čovek producentske kuće „Emotion“, koja realizuje „Operaciju trijumf“.

http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=56530

:yay:

kako da odem tamo?
ko moze da me uvede?
ja moram da budem tamo!!!
Korisnikov avatar
By foolish
izgleda da cu biti medju publikom na otvaranju :smilegrin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!