- 29 Avg 2008, 00:20
kOliko imate ljudi koje mozete da smarate danonocno>Bas sam danas sa najboljom drugaricom o tom pricala..kako sto sam starija krug prijatelja onih najblizih mi se sve vise suzava..je vise nije poenta koliko ce neko da mi uskoci kad mi je tesko..to je lako..sad mi je poenta da neko zaista bude radostan..kad asm ja happy..da vidim da neko zaista uziva u mojoj sreci..kao i da postoji jako malo ljudi..kada mi se prica o necemu npr o nekoj ribi koja me izdrkala..a da hocu o njoj da pricam ceo jbn danm i nioc jer je meni do toga stalo..a da nema onog..ej rekla si vec ..ili jbt pretera ga..
Koliko imate ljudi na koje zaista mozete da se oslonite u svemu..ne samo za izlazak..ne samo za pricu..vec jel imate onog prijatelja..pravog..za sve..koji je uwek tu..i ne pravi pitanje..ni oko cega..
Stio bi rekao 1 moj srecica drug..tako ima malo onih sa kojima se ne tripujem da sam dosadan cak i kad pricam o safcigeru glupawom ako imam need;)
Koliko imate ljudi na koje zaista mozete da se oslonite u svemu..ne samo za izlazak..ne samo za pricu..vec jel imate onog prijatelja..pravog..za sve..koji je uwek tu..i ne pravi pitanje..ni oko cega..

Stio bi rekao 1 moj srecica drug..tako ima malo onih sa kojima se ne tripujem da sam dosadan cak i kad pricam o safcigeru glupawom ako imam need;)