Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By plavetnilo
Pa sad kad razmislim... Stvarno bre ta policija.... Super je i to!

A organizatori su kao i svake godine imali muku sa mnogim stvarima. Prve veceri "sky stage" nije funkcionsao jer su majstori lose odradili posao.

E pa stvarno - Neko moze da obezbedi ucesnike, donatore i milion drugih neophodnih stvari a neko se napije piva pa zabrlja...

A super nam je Nisville! Neka bude jos bolji! Ziveo Ivan Blagojevic! bez njega nista... :bubbles:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Jesi ti Anchi bila svake veceri na Nisvillu? Moramo da se upoznamo! A mozda se vec i znamo... U stvari - mislim da se upoznasmo na zurci! Posalji private da vidim da li gresim.

pozZz
Korisnikov avatar
By anche
ziveo! :pivce:

a i savka - jer iza svakog uspesnog muskarca... stoji sta? :giggle:

meni je bilo zanimljivo da vidim da je 'nebeska pozornica' premestena na drugu stranu. prve veceri sam pomislila da ce se sve ipak desavati samo na velikoj.

koliko sam shvatila ambasade su puno pomogle, sto je isto super :wink2:

edit: bila, bila :)
ne znam da li se znamo, sad cemo i to da utvrdimo :)
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Pa pomogli su mnogi! :)

Mene odusevljava ono sto inace Francuski kulturni centar radi jer im uvek uspeva da dovedu neke odlicne, a pre svega zanimljive muzicare i uopste - umetnike. I ne pricam samo za Nisville, nego i inace... Ali da ne idem van teme. :D

A Ivanovu zenu ne diraj! Jos nisam polozio ispit kod nje. :vruce:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Slucajno sam, umesto da izmenim gresku u kucanju citirao prethodni post. :D Kad sam video da sam pogresio, izbrisao sam sve... Ovo pisem da ne bude prazan post. :giggle:
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Nisville se nece desavati samo u avgustu! Plan organizatora jazz festivala je da se i preko godine povremeno drze koncerti, a izgleda da ce biti i radionica (music workshop :okret: ).

Kao i uvek - sve zavisi od novca. Vec za sledecu godinu pregovara se sa nekim popularnim muzicarima poput Jamiroquaia (valjda se tako pise :) - sa "a" na kraju). Tako da ce na festivalu verovatno nastupiti dve velike zvezde i cetiri do pet izuzetno kvalitetnih jazz bendova... Sa ostalim grupama koje ce uglavnom svirati world music - bice to, nadamo se jos bolji festival! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!