Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Modesty
ja predlažem da se Dini odobri barem 15 dana,ne bi li zavolila žene![]()
Originally posted by DinaSTATUSEEEEEE,dolazi ovamo i riješavaj to sa Dinom.....nemrem više čekat:roflmao:Originally posted by Modesty
ja predlažem da se Dini odobri barem 15 dana,ne bi li zavolila žene![]()
![]()
Ja mislim da ce ovaj predlog definitivno delovati na Statusa i eto meni bar 15 dana![]()
Val,
taj smajlic je simbol kafica posto su kaficani uglavnom u nesvakidasnjim odnosima i vezama... a i ti si spomenula nesto na tu temu... Tako da...
![]()
Originally posted by ModestyAjmeee...shta ti znachi ovaj smajli? Mislish da si seljak ili da se Dina lozhi na seljake?Originally posted by Val
Pa voli Dina zhene. Bar jednu za sada... (Pogledati onaj prisni grouphug!)![]()
![]()
Originally posted by Dinau stari,moram ti reći pravu istinu,a moram jer smo prijateljice.....nisam ja tako tolerantna,ali bih se žrtvovala tih petnaest dana,zarad onih posle
Modesty,
dogovoreno![]()
Nadam se samo da nece biti problem sto cu ja tada biti muskarac![]()
Originally posted by ljubav91Ali ja bih iskoristio taj dan da probam sve sto ne mogu odnosno nemam potrebe sada... a to je dopicnjak, brus, tampon/ulozak, stikleOriginally posted by Dirrtyda, obavezno bi morao tako da se obuces taj jedan dan
Delovao bi bolno... stikle... dopicnjaci... brusevi i ostalo... neka hvala.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!