Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Koje strane magazine redovno čitate? Potpuno je nebitno da li čitate štampano ili elektronsko izdanje, originalna izdanja ili licencna (slažem se, razlika je značajna). Zanima me koji se magazini čitaju.

Ja relativno često kupujem National Geographic (skoro svakog meseca) i redovno posećujem TIMEov sajt. Prelistam svaki broj Men's Health-a iako ga ne kupujem (jedan moj ortak redovno pazari taj mesečnik)... I nekad se kod sestre uhvatim za Cosmopoliten. Retko mi do ruku dođu Playboy i Maxim ...
Korisnikov avatar
By ns.happy
National Geographic ponekad. od domacih prestup, takodje ponekad. pre sam mnogo vise pratio to, sada ne...
By Ulix
Arte i Musica jazz redovno. :love:

USA Today volim da prelistam, cisto da se nasmejem.
Korisnikov avatar
By ns.happy
musica jazz sam uzimao nekih 5-6 puta zbog cd-ova... posle sam otkrio torente i e mule...
Korisnikov avatar
By erkondisn
The Economist povremeno, kad ga uhvatim na poslu. nije da sam nesto nabrijan na to ali cisto iz dosade :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by A.F.K.A.OB
CKM i National Geographic.
:up:
By polarlicht4.1
Pratim nekih pedesetak ako ne i više časopisa od kojih su mi najzanimljiviji: Boundary 2, Differences: A Journal of Feminist Cultural Studies, Journal of the History of Sexuality, Paragraph, Parallax, Social Semiotics, South Atlantic Quarterly, Continental Philosophy Review, Body & Society, History of the Human Sciences, Men and Masculinities, Sexualities, Theory, Culture & Society.

Ovo je (jedva) skraćeni spisak najomiljenijih. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By ns.happy
eh da, kao klinac sam pratio pan erotiku...
By Ulix
Originally posted by ns.happy
musica jazz sam uzimao nekih 5-6 puta zbog cd-ova... posle sam otkrio torente i e mule...
O da, imaju sjajan izbor CD-ova, zaista.
Meni se i sam casopis veoma dopada. Lepe recenzije, cesto odlicni intervjui. Super je.
Korisnikov avatar
By ns.happy
zar musica jazz nije na italijanskom? bar su moji bili... i uglavnom su bili puni reklama :(
By Ulix
zar musica jazz nije na italijanskom? bar su moji bili... i uglavnom su bili puni reklama :(
Jeste, na italijanskom je. Ali to obicno nije problem ako znas italijanski. :)

Bilo bi lepo da neko kod nas otkupi licencu, jer bi to bila lepa prilika da se promovise i domaci jazz (a nije da nema sta da se promovise). Samo sto, pretpostavljam, nema neke potraznje na trzistu za takvim casopisom.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ah, ne govorim taj jezik.. :beba:

inace, primetio sam da su kod nas ti strani casopisi uglavnom dolazili sa velikim kasnjenjem... posle sam saznao da u stvari tamo se to baca, a onda nasi skupe pa preprodaju...:vatrica:
By Ulix
ah, ne govorim taj jezik.. :beba:

inace, primetio sam da su kod nas ti strani casopisi uglavnom dolazili sa velikim kasnjenjem... posle sam saznao da u stvari tamo se to baca, a onda nasi skupe pa preprodaju... :vatrica:
Pa naravno, upravo sam kupio Arte iz novembra meseca. :giggle:
Meni to ne smeta. Da uvoze aktuelne brojeve bilo bi skuplje, a to svejedno nisu dnevne novine.
Korisnikov avatar
By ns.happy
da, ali prodaju ti otpad. ili kad vec kasne, zasto ne stave i ''zakasnele'' cene?
By Ulix
Pa i jesu zakasnele cene. :)
Musica jazz kosta oko 9 eura, a ja je kupujem za stotinak dinara...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ajd one ok... ali jednom sam kupovao nesto strano, znam da su me opendrecili po novcaniku...
eeeeeeee, da... kad smo kod toga... ima li negde u ns da se kupi tetu, ili axm, ili manworld? naravno po ''zakasnelim'' cenama?
Korisnikov avatar
By deran
eh da, kao klinac sam pratio pan erotiku...
Pa Pan erotika nije strana novina:D

on:ništa od stranjskih novine ne čitam:srbin:
By Loverboy
Vanity Fair, Vogue (americki i francuski), Vogue Man, New Yorker. Mada nijedan redovno ali kupim bar jedan od navedenih svakog meseca.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!