Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li uopste postoji GEJ ljubav ?

DA
80
91%
NE
8
9%
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Val
Originally posted by Andjelika

I nije za kukavice!
Ne, no za budale. :giggle:

Ljubav nije samo radost, ljubav je i tuga..
Prava ljubav nosi i pravu bol..

U neku ruku svi heroji i jesu budale, jer su verovali
u neke ideale..

Verovati u ljubav, moze se slicno tretirati..

Ja verujem!

:cvetduga:
By J...
Meni samo nije jasno kako su pojedinci i pored toliko plakanja i zaljenja zbog toga sto, navodno, gay ljubav ne postoji i dalje gay?

Pa ja da sam tako razocarana postala bih strejt od muke, da sam na njihovom mestu.

Suvise su ograniceni u svom malom svetu, treba lepo da krenu da eksperimentisu i sa strejt odnosima pa ce onda valjda biti objektivniji.
:nokti: :odrasti:

Inace, strejt veze su podrzane od strane drustva pa su zato naizgled "dugovecnije" sto uopste ne mora da znaci da su kvalitetnije. Obicno su trule iznutra. Gay veze se raspadnu dok su jos neiskvarene bez tog drustvenog lepka. Treba znati uzivati i u tome. :evilgrin: :lol: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Val
Ne bih se slozhila s tim da su neiskvarene, ali mi se nekako chini da "mi" manje biramo! :saksofon: Skache li i str8 svet iz kreveta u krevet? Uverena sam da je gay-svet iskvareniji od svih ostalih. :nerd:
By J...
@ Val

Ne bih se slozila. Skacu i strejteri iz kreveta u krevet samo tako a ima i monogamnih gay/lez veza. U sustini sve je individualno. Mene samo nervira to razdvajanje. Pa svi smo valjda ljudi.
Korisnikov avatar
By Val
Ako pratish moje postove, znash da ja nisam od tih koji razdvajaju. Ali, imam utisak da se automatski razdvajamo. Jer...ja reeeeeeeeetko gde zapazih koincidenciju izmedju str8 i gay-veza! Ljubav je ljubav, te je kao takvu ne mogu razdvojiti na gay i str8! Dok sve propratne pojave tipa...uh, shto ga volim ( a ovo govori svaki dan, samo misli na drugu osobu), zatim cruzing i sl. itekako mogu! Uverena sam da niko nema vecji broj sexualnih partnera u jednom mesecu kao "beogradjani". K´o da im je dosh´o sudnji dan! :bljak:
By J...
Originally posted by Val
Uverena sam da niko nema vecji broj sexualnih partnera u jednom mesecu kao "beogradjani". K´o da im je dosh´o sudnji dan! :bljak:
Meni se cini da njujorcani imaju jos vise. :seksigrad:

Ali ja nemam nista protiv toga, kome se svidja - OK, ali ako se neko postavlja i ponasa kao da trazi i nudi seks a posle se zali kako nema ljubavi - mislim da je sam kriv. Neka pocne da trazi ljubav a to znaci da prvo pogleda osobi u oci i dusu a tek posle medju noge.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by J...
Originally posted by Val
Uverena sam da niko nema vecji broj sexualnih partnera u jednom mesecu kao "beogradjani". K´o da im je dosh´o sudnji dan! :bljak:
Meni se cini da njujorcani imaju jos vise. :seksigrad:

Ali ja nemam nista protiv toga, kome se svidja - OK, ali ako se neko postavlja i ponasa kao da trazi i nudi seks a posle se zali kako nema ljubavi - mislim da je sam kriv. Neka pocne da trazi ljubav a to znaci da prvo pogleda osobi u oci i dusu a tek posle medju noge.
E vidish. Nisam umela da se izrazim adekvatno. Ali upravo to htedoh recji! Svi neshto trazhe, a zavrshe na ONS. Zato, ko god posumnja u Ljubav...neka stane ispred ogledala.

:jumpfuck: vs. :love:
Korisnikov avatar
By Modesty
samo ne generalizirat,inače ste obje u pravu. :eu:

Jbt,STATUS. kako si uopće došao na ovakvu temu(ideju)
i kakve veze ima sa temom što si ti volio dva puta ali ti možda nije bila uzvračena na pravi način...ti si gay i volio si..što znači da postoji...zar si kad posumljao?
Korisnikov avatar
By Val
Ne mislim da je generalizacija. Samo napisah ono shto u milion sluchajeva videh. Mislim da bi bilo najbolje sesti i porazgovarati sam sa sobom. Odluchiti se. Zapitati se shta zhelish i onda krenuti u "potragu". Sve dok trchimo od jedne/jednog do druge/grugog, ochajno trazhecji zrno ljubavi...nishta od toga! Dobicjesh mozhda neki sex..al´ ljubav...a-a! :durenje:
Korisnikov avatar
By starky
naravno da postoji,samo je svako dozivljava drugacije...
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Verujem da postoji ljubav, cak i medju gay populacijom...

Naravno da ne treba generalizovati, ali se bojim da je Status u pravu. Mnogo je sljama medju gay populacijom, ma kako se mnogima ne svidja da priznaju to... Pre svega mislim na karakterno lose ljude. Naprosto je, na zalost, tacno! Svaka cast retkim izuzecima koji mogu da mi vrate osmeh na lice... :balon:
By J...
Originally posted by Cluniensis
Mnogo je sljama medju gay populacijom
A zasto meni ovakva izjava zvuci kao "internalizovana homofobija". :misli:

Inace, strejt populacija su sve fini i moralni ljudi. :drama:

Druzis li se ti sa ljudima ili samo sa "gay populacijom"?

Da si rekao da je mnogo sljama medju LJUDIMA, ne bih ti nista zamerila. :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Modesty
šta tražiš,to i dobiješ ;)
Da, nadjoh shta sam "trazhila".

Aaaaaali, kako vidim po samoj temi, svi trazhe ljubav, a dobiju k...hocju recji...kitu cvecja i zbogom nakon prve nocji. A zashto? Bicje da ovde (po tvom) niko ne zna shta zapravo trazhi? :wow:
Korisnikov avatar
By Cluniensis
Mnogo je sljama medju gay populacijom
A zasto meni ovakva izjava zvuci kao "internalizovana homofobija". :misli:

Inace, strejt populacija su sve fini i moralni ljudi. :drama:

Druzis li se ti sa ljudima ili samo sa "gay populacijom"?

Da si rekao da je mnogo sljama medju LJUDIMA, ne bih ti nista zamerila. :lol:
Dobro, u pravu si...

Losih ljudi ima svuda. Svakako da ima dosta sljama i medju strejt populacijom, ali kako sam naglasio, mislio sam na karakterne osobine ljudi, koje sigurno nisu uslovljene seksualnom orijentacijom. Komentarisao sam ovde gay populaciju jer o njoj govorimo, zar ne?
Ne bih rekao da se kod mene radi o internalizovanoj homofobiji, cak mislim da sam sasvim objektivan u svojoj oceni. Realno, duhovno i moralno gay populacija je na jako niskim granama, i to ne samo na ovim prostorima. Ono sto meni kao pojedincu smeta jeste sto bi neko i mene mogao da posmatra kroz negativnu sliku koju gay populacija o sebi uspesno kreira vec duze vreme.

Da budem cinican, makar u necemu pratimo svetske tokove...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ko mi dirne Cluniensisa, sprzicu ga! :sunce: J :sekirica:
Korisnikov avatar
By ns.happy
onda cu se od sada deklarisati kao str8. u stvari, necu se nikako deklarisati. ne pripadam ni jednoj grupi, ja sam macka :macka:
By J...

Ne bih rekao da se kod mene radi o internalizovanoj homofobiji, cak mislim da sam sasvim objektivan u svojoj oceni. Realno, duhovno i moralno gay populacija je na jako niskim granama, i to ne samo na ovim prostorima. Ono sto meni kao pojedincu smeta jeste sto bi neko i mene mogao da posmatra kroz negativnu sliku koju gay populacija o sebi uspesno kreira vec duze vreme.
Na osnovu cega mozes tako generalizovan zakljucak da das?
Ako i postoji neki specifican problem morala gay populacije, mislim da je iskljucivo posledica homofobicnog drustva i odbacivanja gay populacije. To moze da utice na svakog ko ne moze da sebe posmatra kao individuu nego kao deo grupe. Takav negativan stav uticace da taj neko razvije negativno misljenje o sebi a onda postaje los i prema drugima. To je problem svih diskriminisanih grupa i NEMA VEZE sa seksualnom orijentacijom.
By J...
@ Sunce

:shamar: mi kulturno diskutujemo :D
Korisnikov avatar
By ns.happy

Na osnovu cega mozes tako generalizovan zakljucak da das?
Ako i postoji neki specifican problem morala gay populacije, mislim da je iskljucivo posledica homofobicnog drustva i odbacivanja gay populacije. To moze da utice na svakog ko ne moze da sebe posmatra kao individuu nego kao deo grupe. Takav negativan stav uticace da taj neko razvije negativno misljenje o sebi a onda postaje los i prema drugima. To je problem svih diskriminisanih grupa i NEMA VEZE sa seksualnom orijentacijom.
:up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ako Ljubav nije ta koja je univerzalna, jedna i nedeljiva, onda ja ne znam sta je.
Postoji tacka u kojoj se i partnerska, i roditeljska, i detinja i svakakva ... ljubav mogu susresti.
Korisnikov avatar
By Sunce
@ Sunce

:shamar: mi kulturno diskutujemo :D
:nazdravlje: Dobro, dobices opekotine lakse kategorije. :P
By Ulix
Ne bih rekao da se kod mene radi o internalizovanoj homofobiji, cak mislim da sam sasvim objektivan u svojoj oceni.
To sto mislis da se ne radi o internalizovanoj homofobiji o sto mislis da si objektivan u svojoj oceni, to samo znaci da nemas uvid u svoje stanje, a ne da nisi homofobican; jer ovakve izjave kao tvoje to jesu de facto.
Realno, duhovno i moralno gay populacija je na jako niskim granama, i to ne samo na ovim prostorima. Ono sto meni kao pojedincu smeta jeste sto bi neko i mene mogao da posmatra kroz negativnu sliku koju gay populacija o sebi uspesno kreira vec duze vreme.
Meni sve ovo zvuci kao ocajnicki pokusaj distanciranja od necega sto je u stvari projekcija tvojih strahova.

Odakle tebi nekakvo moralno i duhovno pravo da se izdignes od ostatka covecanstva i dajes takve banalne i pausalne ocene o tudjim vrednosnim sistemima? To je potpuno licemerno i nadmeno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Deco, a zasto lozite vatru? :tornado:
Korisnikov avatar
By ns.happy
a da li se to sunce zaljubilo u Cluniensis? :P
Korisnikov avatar
By Val
Uvek oni tako. Chim neko napishe shta ON misli, svi ga popljuju, ako se ne slazhe sa njihovim pogledima na isto. :neznam:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ns.happy
a da li se to sunce zaljubilo u Cluniensis? :P
Zabole te dlacica na pupku, znas! U stvari, zini da ti kazem. :iskusenje:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Val
Uvek oni tako. Chim neko napishe shta ON misli, svi ga popljuju, ako se ne slazhe sa njihovim pogledima na isto. :neznam:
a on neka se brani. ovde smo bar svi jednaki...
Originally posted by Sunce
Zabole te dlacica na pupku, znas! U stvari, zini da ti kazem. :iskusenje:
kako god...
Korisnikov avatar
By greek_lover
A cemu ovoliko moralisanje oko promiskuiteta?

Kao prvo, vrlo lako moze da se stavi znak jednakosti u promiskuitetu kod obe zajednice (str8 i gay). Kao sto neko rece iznad, str8 je samo drustveno prihvatljivije.
Str8 ljudi kada su promiskuitetni oni su "frajeri", "ribe" .... gay osobe su :fukse", "drolje" .... Nisu nama str8 osobe nadenule ove prideve, malo mi se cini da smo ih sami izmedju sebe nametnuli.
Pleme str8 muskaraca ce potapsati po ramenu svakog svog pripadnika koji kresne stogod sa strane dok ce pleme gay muskaraca vezati na stub srama onoga koji je to uradio, jer zaboga, da ja nisam uzjahao tu kitu, uzjahao bi je ti ...

Str8 relationship nisu nista zdravije, dugovecnije ili razlicite od gay. Naprotiv. Osnovna razlika sledecem:
str8 zajednice u vecini slucajeva podrazumevaju decu. Deca su razlog sto ove zajednice opstaju u kriznim periodima (izmedju 30 i 40 godine supruznika) a posle toga veoma mali procenat se odlucuje za razvod.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!