Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
O čemu ti sve?! Da, Maja pojma nema da mixa, ali kao što već TI reče, Maja nije DJ, već showman, pardon woman. I nije fake showman, već je sasvim dobar showman.

Dalje, kakve veze Detroit i electro imaju veze, leba ti?!

Jesam valjano ispozirao, ispozirao sam tako dobro da će ljudi ponovo doći. Aj sad pali u troskocima.

Tvoja,
Sujetna tetka drama queent Bitch I
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Borka mirna -- mušterija je uvek u pravu i treba je propisno zadovoljiti! :federi: Još kad ti ovakvim izveštavanjem a la Kurir podiže publicitet, ja bih mu dao jedno besplatno piće (sa ili bez cijankalija, to bih tek odlučio)! :snob:

Ni meni se Maja ne dopada -- mislim muzički, kao ličnost je ne poznajem, ali ne zato što zna ili ne zna da miksa, već zato što to nije my cup of tea. Dakle, moj problem.

My cup of tea je Meki spoj jer smeju da puste Laku i "Pokušaj", a da masa ne zviždi već doživi hajlajt večeri. I zato na njih dolazim i zatvaram kafanu -- najčešće.

Dakle, ako vam se ne dopada -- ne dolazite, ako vam se sviđa -- save the last dance for me...

:milkacanic: (ovaj smajli je tu nevezano za ostatak teksta, prosto sam ugeldao Milku Canić, a ko će njojzi odoleti!)

P.S. Ako abcd želi da izigrava malu fensi urbantetku, pa što mu uskraćivati to zadovoljstvo?:pegla:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Dušan Maljković
Borka mirna -- mušterija je uvek u pravu i treba je propisno zadovoljiti! :federi: Još kad ti ovakvim izveštavanjem a la Kurir podiže publicitet, ja bih mu dao jedno besplatno piće (sa ili bez cijankalija, to bih tek odlučio)! :snob:

Ni meni se Maja ne dopada -- mislim muzički, kao ličnost je ne poznajem, ali ne zato što zna ili ne zna da miksa, već zato što to nije my cup of tea. Dakle, moj problem.

My cup of tea je Meki spoj jer smeju da puste Laku i "Pokušaj", a da masa ne zviždi već doživi hajlajt večeri. I zato na njih dolazim i zatvaram kafanu -- najčešće.

Dakle, ako vam se ne dopada -- ne dolazite, ako vam se sviđa -- save the last dance for me...

:milkacanic: (ovaj smajli je tu nevezano za ostatak teksta, prosto sam ugeldao Milku Canić, a ko će njojzi odoleti!)

P.S. Ako abcd želi da izigrava malu fensi urbantetku, pa što mu uskraćivati to zadovoljstvo? :pegla:
Draga, sasvim bi bila u pravu kad kažeš da je mušterija u pravu, kada bi abcd bio mušterija. :)

A abcd ima mesta de može da izigrava malu fensi urbantetku kol'ko 'oće, eto mu zimi rlastika, andergraunda, magacina, leti egzila, rlastik floua, šipražja... Tamo može neko kome je Freemasons vrhunac elektronske muzike da prosipa svoje (ne)znanje o istoj. Ima i na ovom forumu i u gradu malo ozbiljnije muzički obrazovanih klabera koji ne dozvoljavaju sebi da pričaju to šta neke nadobudne tetke sebi dozvoljavaju.

Ja samo znam da u Apartmanu obezbeđen je letos kvalitetan program, ništa manje kvalitetan od programa nesponzorisane konkurencije, cene kao i kod konkurencije (nekad i niže na štetu kluba), sloboda i bezbednost (a bogami i za neka druga gej mesta u ovom gradu čiji gosti malo malo pa kenjaju po Apartmanu, iako nikad niko iz kluba nije ni reč napisao ovde ili rekao o tim mestima).
By Çâðê_DUP
Originally posted by Egmont
.... Aj nemoj više da dolaziš, tvoje (ne)prisustvo se neće osetiti....
:nono: :nono:

A sto ti ostris kurac na kritiku?

Iskuliraj,i progutaj ga sa dostojastvom :D :P :D

:lol:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH

Gde ti vidiš kritiku? Ne gutam ga sa dostojanstvom, nego sa zadovoljstvom.
By Çâðê_DUP

Gde ti vidiš kritiku? Ne gutam ga sa dostojanstvom, nego sa zadovoljstvom.
Pa koliko sam ja shvatio ,kritikovao je muziku koju je pustao tvoj DJ(pod "tvoj" mislim na dj kojeg si ti zaposlio i koji je na neki indirektan nacin deo kluba)

A sto se tice zadovoljstva ,pa sta da ti kazem...zadovoljavaj se kod kuce...ali sa musterijom moras da gutas...barem ja mislim da je tako u bizznisuuu(ako se vratimo na ono Dudinkino "Musterija je uvek u pravu")...Ali sad je pitanje sta je tvoja definicija musterije... :hmm:

A trebalo bi uzeti u obzir da nasa scena i nije tako mala ,i da za svaku musteriju mora da se bori...naravno ako zelis da zaradis...ali nema razoga ja da ti to pricam..Samo mislim da si zauzeo stav koji je kontraproduktivan....

P.S.Nemoj na meni samo da ostris,polomices zubice svoje malene..ja sam tvrda ko stena :D

:sleep:
Korisnikov avatar
By Egmont
Glede Maje, rekao je da je "fake" što nema veze sa kritikom, već ličnim napadom. No, u Srbiji najmanje ima kritike i to bi možda bio jedini razlog zašto treba da ćutim.

Glede toga ko je mušterija, a ko nije, neko ko je par puta bio na žurkama koje organizujem već pet godina teško može sebe nazvati mušterijom.

Veličina tržišta: tržište je vrlo malo, ali ne bih baš da se borim za svakog ko sebe naziva mušterijom. Možda ima par hiljada ljudi koji u toku meseca u Beogradu posete neko gej mesto, većinom se vrte u krug, mnogima je dosadno, neki misle da su najpametniji i najsposobniji, ali zato nemaju nikakvu ličnu inicijativu da pokažu svoju pamet i sposobnost, već umeju samo da seretaju.

Baš zato što pet godina slušam razna seretanja neću da gutam takve...
Korisnikov avatar
By gneeebo
Ima i na ovom forumu i u gradu malo ozbiljnije muzički obrazovanih klabera koji ne dozvoljavaju sebi da pričaju to šta neke nadobudne tetke sebi dozvoljavaju.
a ko su oni? ürbanmenschen? :domino: :tea:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by gneeebo
Ima i na ovom forumu i u gradu malo ozbiljnije muzički obrazovanih klabera koji ne dozvoljavaju sebi da pričaju to šta neke nadobudne tetke sebi dozvoljavaju.
a ko su oni? ürbanmenschen? :domino: :tea:
it's all in the eye of beholder.
Korisnikov avatar
By gorilica
Možda ima par hiljada ljudi koji u toku meseca u Beogradu posete neko gej mesto, većinom se vrte u krug, mnogima je dosadno, neki misle da su najpametniji i najsposobniji, ali zato nemaju nikakvu ličnu inicijativu da pokažu svoju pamet i sposobnost, već umeju samo da seretaju.
Amen to that. :pop:
By Çâðê_DUP
A trebalo bi uzeti u obzir da je nasa scena mala ,i da za svaku musteriju mora da se bori...
Ups,greska u koracima..... :D ...mislio sam mala nam je scena... :D
Možda ima par hiljada ljudi koji u toku meseca u Beogradu posete neko gej mesto, većinom se vrte u krug, mnogima je dosadno, neki misle da su najpametniji i najsposobniji, ali zato nemaju nikakvu ličnu inicijativu da pokažu svoju pamet i sposobnost, već umeju samo da seretaju.
Ahaaaa....znaci ako nemas incijativu ti si onda glup i nisi sposoban,a nemas ni prava na kritiku?

I onda dolazimo do drugog pitanja: Jel to sto ti imas incijativu onda tebe cini pametnim i sposobnim,i ti imas prava da kritikujes?Posto meni ovo iznad zvuci bas tako,dajes samom sebi na znacaju ....which is like little pathetic :nokti:

"Lepo je kad te drugi hvale,jadno je kad hvalis samog sebe"
Korisnikov avatar
By Egmont
A trebalo bi uzeti u obzir da je nasa scena mala ,i da za svaku musteriju mora da se bori...
Ups,greska u koracima..... :D ...mislio sam mala nam je scena... :D
Ahaaaa....znaci ako nemas incijativu ti si onda glup i nisi sposoban,a nemas ni prava na kritiku?

I onda dolazimo do drugog pitanja: Jel to sto ti imas incijativu onda tebe cini pametnim i sposobnim,i ti imas prava da kritikujes?Posto meni ovo iznad zvuci bas tako,dajes samom sebi na znacaju ....which is like little pathetic :nokti:

"Lepo je kad te drugi hvale,jadno je kad hvalis samog sebe"
Ko je rekao da si ti glup, nesposoban i da nemaš pravo na kritiku? Ja samo kažem da neki seretaju.
Korisnikov avatar
By gneeebo
ja mislim da je egmont urekao ovu zurku i da je zato bila malo bezveze. :kuca:
Korisnikov avatar
By foolish
bilo je bezveze?
zasto ja to nisam primetio?
mada jesu me u 3 smaraci odvukli kuci, ali do tada mi je bilo super
Korisnikov avatar
By gneeebo
malo sam se nasalio, meni je bilo bezveze, a vec nesto posle 3 je bilo relativno malo ljudi, da bi posle sat i po vremena vec bilo zatvoreno (ne znam iz kog razloga posto sam sat vremena pre toga bio napolju).
Korisnikov avatar
By foolish
ah, nisu vise ni lnq zurke ono sto su bile...
Korisnikov avatar
By colorado
Da, ovoga puta se ovaj tandem didzejeve nije bas pokazao u najboljem svetlu.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Nisam bila... Vec par puta sam se 'opekla' na flip-a i mkdsl-a.. tako da, neka hvala... Mada ne verujem da oni biraju shta ce pushtati... Al' dobro...

;)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja ne znam sta je njima bilo sinoc.
Bas sam se obradovao sto su oni, ali ubise sa muzikom sad...

Doduse Colorado me svetski oraspolozio pa mi bilo ok.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by abcd
Upoznao neke forumase :)
prepoznao Zonceta, ali mi zafalila spika, pa se nisam ni javio/upoznao ...
:shamar:

Tek sad videh ovo!

Svasta sa tobom.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Superstar!
Doduse Colorado me svetski oraspolozio pa mi bilo ok.
Da, Colorado je definitivno bio zvezda veceri! :D :kiss:

Upoznao Dz..... Rouz, da ne pogresim nick, provericu posle :lol:
Korisnikov avatar
By Frey
Jako sam se trudio da mi bude ok, ali na kraju se ipak odcmizdrih svoju partiju nikad grđe. Ali muzika nije bila loša.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jao, bezi, bre... i mene si rascmizdrio zamalo. :mazi:

@greek lover

Pozdrav od Dzrouz. :sesir:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja sam se super proveo, nisam ni primetio kad se žurka završila :)
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dzelajza Rouz

@greek lover

Pozdrav od Dzrouz. :sesir:
DzelajzaR :sesir: back
By Hans
Originally posted by foolish
bilo je bezveze?
zasto ja to nisam primetio?
mada jesu me u 3 smaraci odvukli kuci, ali do tada mi je bilo super
Ah, bash si foolish shto si otishao...after u Toxicu je bio neminovan :D :D
Korisnikov avatar
By foolish
pa sta cu kad sam bio sa onim smaracima koji su odlucili da cemo u 3 krenuti kako bi igrali riziko (citaj kako bi se oni muvali u mom stanu,a ja sam bio voljan da im dam kljuceve,ali su odbili)
zato sledeci put idem sa tobom :hug: :D
By Hans
Sledeći put ideš sa mnom u ludnicu...vreme nam je. :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!