Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SunceKako si ti divan
Machkodlak, bas su ti lepe i zanimljive oci. Svasta sam mogao da procitam. Na prvoj slici se vidi tvoja ogromna energija, dete srece, leprsavost i vitalnost, ali i blagi podsmeh, mala gordosti nesto uzviseno, sjajno, preosetljivo emotivno.
Na drugoj slici kao da osecas umor, polubudno stanje i oprez, kao i cekanje.
Ako na prvoj slici "mozes sve", na drugoj se odmaras zbog toga sto si mogao sve. Sam sebi si i sadista i mazohista (jel prejako receno?).
Savet za tebe: osetljivost nije slabost.
Originally posted by SunceMoguce je
Gordost i podsmeh: time se mozda branis, a mozda je to efekat koji moze da te napali.![]()
Uzviseno, sjajno, preosetljivo emotivno, to si ti! Veruj sebi!Evo da ti verujem i malo poletim
Hvala na lepim recima! Nisi me ugnjavio.Nema na cemu.. a za gnjavazu pade mi kamen sa srca![]()
Originally posted by BellyButton1. Ja sam gladan
shta kazu moje?![]()
![]()
Originally posted by ljubav91i to je zakljucak posle vidjenih ociju?Originally posted by Tartaroslicis na nikolu rokvica
![]()
![]()
Originally posted by BellyButtonOn leti, lebdi i jezi koze. Jezokozac senzibilni, ziva umetnost. Tako na ovoj slici izgledas. Ali i kao dete.
shta kazu moje?![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!