Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Zasto ste kod kuce za vece za izlaske? Subota/petak..

Evo, ja smaracica blejim ovde malo, zato sto iam u ponedeljak ispit, q q meni.. Bas mi je tesko sto sam sa vama sada, pravo da vam kazem, dusha me boli, ali valja pretrpeti zrtvu za obrazovanje. ;) :zacepi:

Da li ste zavisnici od izlazaka, ludovanja ili vam je nevazno kada cete prosetati guzu po renomiranim gay mestima? :kasalj: :opacupa:

*** naslov topica izmenjen od strane moderatora zbog upotrebe velikih slova
Korisnikov avatar
By Azdaja
Hmmm...zadnjih mesec dana pauziram od izlazaka,iako sam party manijak...
Ne znam,sad trenutno mi odgovara rad rad i samo rad-jes da sam bila koji dan na odmoru,ali sta je to za mesec dana..hahahaha...

Uglavnom...renomirana gay mesta?! Pre cu izaci na mesto gde se meni mjuza svidja i ambijent ,a mesto da li je str8 ili gay-ne bitno mi...:)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zaboravih da stavim "renomiranim" gay mestima.. Sada je to pravilno napisano.. :cheer:

Ja obozavam da izlazim, takodje sam party manijak, :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: Ali jbg, stislo se, ispiti ovo ono.. Shmrc..
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zwezdica
Bas mi je tesko sto sam sa vama sada

E BAS TI HVALA :durenje:

:P
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zaljubljena
Originally posted by Zwezdica
Bas mi je tesko sto sam sa vama sada

E BAS TI HVALA :durenje:

:P

heheh,a kako da te ne citiram...:dancing:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Zamislite, kad bi spojili sve offove moje tvoje i sejlorkine...mislim da bi to bila najpopularnija tema na forumu :lol:

Al dzaba, zvezdici bi opet bilo zao sto je s nama :sigh:

Zvezdice, ne zameri, ja se malo salim...prsla sam danas....a i poslednjih 16, 17 kusur godina :lood:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zaljubljena,valjda neko ceni i iskreost danas?! NE? Hehehehe..

De de.. :grouphug:
Korisnikov avatar
By starsailor
ne izlazim. ne postoji mesto gde mi odgovara muzika - al ono da odgovara 100 %, kada je muzika u pitanju ne zadovoljavam se polovicno :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
da,ali stojis pored mene dok TANCUJEM pa ti odgovara..hahahahah joj...sad sam se setila zurke u mk..:lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ok.

NIKADA nisam osetila vecu srecu nego sada dok kucam sa vama.. Pa ovo je neverovatan osecaj, telo mi drhti od uzbudjenja sto sam tu sa vama, oci pocinju da mi suze od neizmerne srece..
NIkada vise necu izaci iz kuce, kakav petak subota?
Ma celu sedmicu imam da presedim sa vama! JUHU!Bolju odluku u zivotu nisam donela,padnite mi na grudi junachke! :hug: :klavir:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ak' neko ne padne,podmetnucemo nogu...joj...e ja mislim da cu uskoro da vas napustim,krevet me zove...:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da,gde god ja legnem,taj prica..hahaha cuces sl nedelje-kad zahrcemo pa kad proprica hahahahah..joj :lol:
By Paranoid Androgynoid
ne patim od vikend-pomame.. to sto je nekom prirodno da petkom i subotom izlazi a da ostalih dana sedi kod kuce meni je totalni turn off i pokondirenost. :lood:
ok mi je ako ima neceg zanimljivog, a po nekom glupavom pravilu vikendom se zbivaju najzanimljivije stvari.. pa nekada posetim nesto od toga, ali ne patim od toga da moram SVAKOG petka i subote da izadjem. budem vidjena.. napijem se.. provedem se, vatevr. glupo mi je i neprirodno..
lepse mi je da izadjem neobavezno i bez ikakvog razloga sa nekim meni dragim i provedem se lepo na spontan nacin.. onda kada osetim da mi se izlazi - izadjem. nebitan mi je dan, doba dana ili cega vec, to smo valjda prevazisli u osnovnoj: vikendom izlazak do 12 :sweet:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni mama daje samo do 23h izlazak, valjda sam zato jos uvek u toj vikend pomami.. :paki:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
A Zwezdiec kolko ti godina imas?

Kako ja tebe nisma "muvala" ako si mladja :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja iam 23 godine, u cvetu lezbejske mladosti.. :tepih:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Premlada???
ZNala sam.. Toliko sam mlada da jos iam mlecne zube i nemam stidne dlacice.. :qqlele:
Korisnikov avatar
By Dzi
uzasno duva vetar odustali od izlaska :(
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
:wow:
i u 23 ti neko 'dozvoljava' izlazak do 23? :puzzle:
Nego sta. MOja mama hoce da me napravi na finu, smernu, cestitu, nevinu i dobru lezbejku, kako bi nasala neku jaku, butchicu da me ozeni! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!