Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
Koja zemlja najlakse i najbrze izdaju sengensku vizu? :)
Korisnikov avatar
By KiWi

Ona iz koje neko može da ti pošalje garantno pismo
By Ulix
Necu tako da se igram. :)

Rezervisacu hostel, nije problem, samo ne zelim da se bakcem sa gomilom papira i necu da cekam 2 meseca, treba mi viza sto pre. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za turističku je svuda ista procedura, a teško ćeš je dobiti bez pozivnog pisma.
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
za turističku je svuda ista procedura, a teško ćeš je dobiti bez pozivnog pisma.
a u cemu bi bio problem ako bih imao rezervaciju u hostelu + rezervisan prevoz?
By Ulix
:lol:

zapravo pitao sam, a oni su mi krajnje sumnjicavo odgovorili: ako tako zelite, moze, ali morate zapravo i biti u tom hostelu :wtf:

mislim, ribo, ne, spavacu pod mostom. :luda:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Cesto se desava da se hostel otkaze cim se dobije viza.

Mislim da je Madjarska najjednostavnije resenje, a i bugarska ambasada nije bauk.
By Storm
Samo ti treba potvrda iz tog hostela da si razervisao sobu/smestaj i to bi trebalo da je dovoljno kao dokaz gde ides i zasto.

Mislim da se sada retko cuju price da je neko odbijen za vizu (mozda su spanci ostali jos uvek malo zajebani za te stvari).
Samo treba tacno pokupiti informacije iz konkretne ambasade sta ti sve treba i onda zaista i nabaviti svu tu papirologiju i bice sve u redu.

Inače, na kraju se ispostavi da u svakoj ambasadi izdavanje vize zavisi od konkretnog sluzbenika. Imas ljudi koji ti daju multi entry na nista a imas ljudi koji te vracaju za svaku sitnicu.

Good luck!
Korisnikov avatar
By Val
Da, sluzhbenici su jako bitni u celoj prichi. U nemachkoj ambasadi u BG zaista morash imati srecju da ne naletish na onu dajkachu koja redovno ustaje na levu nogu!

Lepo ranom zorom odesh do ambasade te zemlje u kojoj je hostel i pitash. Postoji ogromna razlika od "sluchaja" do "sluchaja". Neshto nachuh da su holandjani najzajebaniji kada je viza u pitanju...

Srecjno!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Val
... Neshto nachuh da su holandjani najzajebaniji kada je viza u pitanju...
to sam i ja čuo
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam jula trazio nemacku vizu s rezervacijom hotela, i nije bilo nikakvih problema. Nisu me nista ispitivali za smestaj. Cak sam bio odneo i rezervaciju za let Berlin - Brisel - Berlin, a nisam im nigde naveo gde cu spavati u Belgiji.
Ali problem s nemackom vizom je sto jos uvek nema zakazivanja. Moras da dodjes u amasadu do 7, i najverovatnije cekas do pola 3.
Korisnikov avatar
By Val
Ma nemci su svakog dana drugachiji. Moja devojka 3 puta dobila vizu bez problema, da bi joj jednog dana neka dizelashica rekla kako sumnja da cje ova da radi u nemachkoj na crno, pa joj ne da vizu! Misliiim... :smeh:

A pre mesec dana joj dadoshe vizu, opet bez problema, sa sve "Srecjan put" na kraju! :)
Korisnikov avatar
By bothways
Meni u DE ambasadi zapala zemljakinja, pa nije bilo problema. :D

A i ja sam cuo da je najlakse u HU ambasadi. Nesto keva hoce da vadimo preko njih vize kako bismo otisli u Austriju.
Korisnikov avatar
By foolish
ja sam pre par meseci dobio slovenacku vezi za jedan dan i bez svih dokumenata, ali mi je veza bio konzul koji me je stavio na vip listu, a jos sam se i raspricao sa devojkom za salterom posto je zavrsila fax na kom sam ja sad, pa sam se cudio sta ce ona tamo.

ma veze su zakon :sladoled:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!