Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li uopste postoji GEJ ljubav ?

DA
80
91%
NE
8
9%
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
To vec postaje njihov problem.

Verovatno veliki broj nece, ali sa druge strane - okreni se onom manjem broju, koji zivi drugacijim nacinom zivota.

Ima mnogo gay ljudi koji ne zive po standardima koje si naveo, a i isti ih veoma odbijaju, stoga verovatno nisi imao priliku da im blize pridjes.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Afkice, ti to mene malo zezas....

teras me da duvam u vetrenjace :)
By Ulix
Mislim da je u svemu ovome problem tvoj uzorak Statuse. Ljudi sa kojima se jebes na Adi ili na zeleznickoj stanici, nisu reprezentativan uzorak za celu populaciju.
Korisnikov avatar
By Dominion
sta reci a ne zaplakati, jedino sto mogu da uradim jeste da citiram

Ripley: Did IQs just drop sharply while I was away?
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa vidis statuse, to je cena slave, neko mora da plati. na tebi ce se kola slomiti :lol:
nego, ajd mi ovo pojasni:
Originally posted by *STATUS*
1. Da je vecina gej ljudi promiskutetna, JESTE
(jel odlazak 50 parova iz Toxica na seks i zakazivanje seksa u narednih nekoliko dana ima veze sa Statusom ?)
a ovo je vvrlo povrsna ocena koja daje jednu paradoksalnu situaciju jer je sama konstruisana bez koriscenja istog
Ista forumska svita pocinje da me napada, ne koristeci mozak...
a sam si rekao da to ne dozivljavas kao atak na tebe.
dakle, ne, nisi TI STATUSE kriv ni za sta. ti si samo jedan u gomili. jedan od milion. jedna mala jedinka koja je povredjena i uplasena svojim trenutnim emotivnim statusom, pa si pokrenuo temu (dosta zanimljivu, priznajem) u kojoj si opet sebe stavio na prvo mesto. Ne, nisi ti tema, tema je da li postoji ljubav medju gay osobama.
ja kazem da postoji.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ulixe, mislio sam da si mnogo pametniji, a ti ispade glup...

procitaj malo pazljivije prethodnu stranu gde sam napisao da li sam ja kriv za mnoge pojave koje su prisutne kod gej ljudi ?

nemam sada snage da ti pisem ponovo....

vrati se na prethodnu sranu, pa procitaj.....

to sto neki glume "elitu" koje ne ide ovde ili onde, ih ne cini nista vise vrednim.....
Korisnikov avatar
By Dina
Slazem se sa prvim komentarom od Jenny tj da to moze da se odnosi na sve ljubavi. Ono sto meni smeta je kad ljudi uopste ne razmisljaju, pa se svasta naziva ljubavlju. A stvari imaju svoje ime i zasto se nesto ne bi nazivalo tacnije. Npr. neko kaze da veruje u ljubav, smisao zivota, bitna itd. Onda ja pomisljam da veruje u snagu osecanja koja mogu da sruse razne prepreke, koja su na neki nacin cudo. A onda osoba pocinje da govori da ne veruje u ljubav na daljinu, ne veruje kad postoji razlika u godinama, ne veruje ako postoji razlika u veri i naciji, ne veruje ako su oba partnera aktivna ili pasivna, ne veruje u poliamoriju... pa ja onda ne znam u sta uopste veruje, ako je to jedan odnos u kome je sve lepo uklopljeno uopste mu verovanje i ne treba. Ili opet ima ljubav ali ga muce strahovi, uhodi partnera da mu slucajno ne pobegne jer treba da je samo njegov, samo da nesto "zgresi" odmah bi ga odbacio, samo da mu ne pruza isto koliko daje - to nikako itd. Ljubav je valjda nesebicna, ne zna za merenja, ona znaci i poverenje, a ne osudjuje, ona nije posednistvo, niti je nesto gde obitavaju strahovi. Sto ne znaci da ljudi ne mogu da to osecaju, ali lepo ih nazovu pravim imenima - sebicnoscu, interesom, nesigurnoscu, nepoverenjem, moralnim pravilima. E da, ovaj komentar se odnosi na sve ljubavi nego sam ih ispisala u muskom rodu radi jednostavnosti.
Korisnikov avatar
By Modesty
hocete da kazete da je STATUS tj, da sam ja kriv sto je Usce svako vec puno, sto je Ada i sumica puna, sto uvece na roemu po 300 ljudi bude online, od toga 150 njih trazi seks, hocete da kazete da sam ja kriv sto dobar deo ljudi izadje u toxic da navata jebaca?

jel sam ja krivac za to.....

jos ce neki poceti da me udedjuju kako sam sve to napisao ali da se to ne desava i da sam izmislio....

:misli:
zašto praviš toliku razliku među gaj i strejt populacijom..pod !.demantuješ sam sebe,svoju osobnu seksualnu orjentaciju.
Onda se pitam da li se ti u svojoj glavi,duši osječaš tako prljavo?
A što se tiče navedenih mjesta za safatavanje jebača...pa za strejt svijet su sva ostala druga mjesta na planeti.

Čitam pažljivo sve što se piše na ovoj temi i nisam osjetila da ti iko piše iz neke mržnje ili zloba.
Mislim da ti imaš problem sa svojom slikom o sebi pa to prenosiš na cijeli gay svijet.

šta,ostali se kao menje jebu,manje varaju,manje frendovima skidaju partnera,manje su zavidni...ma daj molim te.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ns.happy nisam ja stavio sebe kao temu, nego su forumasi poceli da mene analiziraju i da dovode u vezu sa zadatom temom... to se zove OFFTOPIC...

znaci, eto jos jednog dokaza pederske sujete da onda kada nemaju sta pametno da kazu, oni se uhvate analize mene....

:cvece:
Korisnikov avatar
By Modesty
[Moje licno misljenje je da gej ljubav ne postoji....

sve se svodi na interes u ovom ili onom obliku... a to nije ljubav...

Vecina ljudi ce pre izabrati situiranog decka sa kolima, svojom gajbom, zgodnog, lepog, finog, kukturnog... sta preostaje onima koji nemaju svoja kola, svoju gajbu, koji nisu fizicki privlacni, iz ko zna kojih razloga nisu obrazovani, kulturni...

Ipak nisu svi iz imucnih porodica, nisu svi imali uslove da se skoluju, da se u sopstvenoj kuci nauce osnovnu kulturu... Sta preostaje tim ljudima... da li ce njih hteti neko.. i ko ?

Vecina ljudi ce izmedju toga da se vidja kod nekog na gajbi, da bude odvezen kuci, da bude sa zgodnim tipom i izmedju toga da ljubav gaje u "Smajliju", ili nekog od gej diskoteka vikendom, trcanja na nocni prevoz, guranja u istom, izabrati ovo prvo, jer je lakse, prakticnije, vise mogucnosti daje za uzivanje....

Moja doskorsanjsa filozofija je bila da vam decko ode, tj napusti vas onda kada nadje vecu kitu, nekog sa gajbom i nekog ko svakako moze da mu pruzi vise nego vi.. ne mislim emotivno....

Naravno da ne treba zaboraviti ni to da je daljina izmedju ljudi neretko najvazniji faktor raskida...

Neretko me boli i porazava cinjenica da sam peder u ovakoj zemlji, medju ovakvim ljudima... Sve je prepuno zlobe, zavisti, podmetanja noge, ogovaranja, tracarenje, nanosenja zla drugima.... no, to nije tema vezana za ovo, ali je korisno pomenuti.....

Sta vi mislite o gej ljubavi... da li postoji, da li ste je osetili, da li ste ikada izgubili nadu u istu.....
[/quote]

STATUSE,ljudi su komentirali tvoje mišljenje koje si napisao....jasno si se izjasnio i ljudi se ne slažu da je to tako....generalno.
By LeMale
Postoji gay ljubav izmedju dva vaspitana,ZRELA i kulturna momka!
Medju decom ipak toga nema,cini mi se..
Korisnikov avatar
By gorilica
Mrzi me da chitam sve, samo cu odgovoriti na pitanje.
I te kako postoji.
Imao sam tu srecu da u isto vreme volim svim srcem i svim svojim bicem, i da budem voljen podjednako. Na zalost, javili su se neki drugi problemi, no to nishta chinjenichno ne menja.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ns.happy nisam ja stavio sebe kao temu, nego su forumasi poceli da mene analiziraju i da dovode u vezu sa zadatom temom... to se zove OFFTOPIC...

znaci, eto jos jednog dokaza pederske sujete da onda kada nemaju sta pametno da kazu, oni se uhvate analize mene....

:cvece:
hajde molim te, mani se te decije psihologije, kad te neko satera u cosak argumentima ili jednostavno dovoljno bistrom lngvistickom spretnoscu, ti odmah, kao detence, kazes ''vi ste glupi, ne razumete me''
reci jasno sta te muci, pa nece biti nesporazuma. a off ti sam pravis, misleci da te neko napada.
dakle, da se vratimo na temu.
ne vidim cemu uopste potreba da podvlacenjem GAY ljubav. ljubav je ljubav, izmedju dve osobe (koje nisu u srodstvu,mada ima i toga) bez obzira na pol. Dakle, mozemo pricati o tome.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Modesty, nije poenta bila da se komentarise MOJ post i odgovor na temu, nego da se napise SVOJE misljenje...

:ruzan:
Korisnikov avatar
By Modesty
Modesty, nije poenta bila da se komentarise MOJ post i odgovor na temu, nego da se napise SVOJE misljenje...

:ruzan:

Shvatila sam ali to što si ti napisao je zvučalo barem meni a čini mi se i drugima poprilično pljuvački na nas same(zajedno sa tom bej si gay9 i onda smo pisali da ne mislimo tako i zašto ne mislimo tako....dakle nije riječ o nikakvom ataku na tebe,nego jednostavno ne mislimo kao ti po tom pitanju...nemaš se potrebe osječat napadnutim.
Korisnikov avatar
By ns.happy
u samom komentaru se da videti necije misljenje, zar ne? komentarisanje je pozeljno kao oblik kritike, kao pokretacka, inspirativna rec... no, ako ne volis da cujes tudje (a cini mi se da ne volis) vec da se samo svi sloze oko neceg sto smatras kao status quo... ja moram da izrazim protivljenje...
Korisnikov avatar
By .L O S T
ti ne pricas u ovoj temi o ljubavi nego o sponzorusama!!!
By Ulix
Ulixe, mislio sam da si mnogo pametniji, a ti ispade glup...

procitaj malo pazljivije prethodnu stranu gde sam napisao da li sam ja kriv za mnoge pojave koje su prisutne kod gej ljudi ?

nemam sada snage da ti pisem ponovo....

vrati se na prethodnu sranu, pa procitaj.....

to sto neki glume "elitu" koje ne ide ovde ili onde, ih ne cini nista vise vrednim.....
Pa plavusa sam Statuse, znas me. :)

Meni se cini da ti imas veliki problem sa prihvatanjem da nemaju svi ljudi iste potrebe. To je nevezano za ovu temu konkretno, vec se to proteze kroz sve tvoje teme. Cim neko ne redukuje svoj zivot na velicinu kurca, ti govoris o foliranju. Nije rec o tome da neko glumi elitu, vec o tome da neko zaista ne zeli isto sto i ti.

Izvadi prst iz dupeta, stavi ga na celo, i razmisli o tome.

Naravno da ljubav postoji, to je tako glupo pitanje. Ali veza ne uspeva samo zato sto se dvoje ljudi vole. Vec zato sto imaju strpljenja da je grade. A to podrazumeva mnogo vremena, upoznavanja, zrtvovanja.

Dakle, nije pitanje da li postoji ljubav, vec da li imas to sto je potrebno da ona uspe?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by jenny
zasto bih ja ulazila u vezu sa nekim ko je (po nekim mojim merilima) ispod mene u intelektualnom ili duhovnom,emotivnom pogledu ? i obrnuto naravno..
zato sto ti se svidja njegov qrac :eureka:
hocete da kazete da je STATUS tj, da sam ja kriv sto je Usce svako vec puno, sto je Ada i sumica puna, sto uvece na roemu po 300 ljudi bude online, od toga 150 njih trazi seks, hocete da kazete da sam ja kriv sto dobar deo ljudi izadje u toxic da navata jebaca?
pa nisi kriv u pravom smislu te reci, ali cim znas sta se tamo desava ti si jedan od njih. 'kriv' si samo zbog toga sto posecujes navedena mesta i tako uvecavas broj za komada 1. :)

eto, ja cu da prestanem da idem na Romeo i chat i trazim seks...
prestacu da idem na Usce, necu ici na Adu...
Necu ici u Toxic i druge klubove da trazim tipa za seks..
zasto bi to radio? osim ako ti ne prija. zasto bi onda radio nesto sto ti ne prija? :)
Originally posted by Ulix
Mislim da je u svemu ovome problem tvoj uzorak Statuse. Ljudi sa kojima se jebes na Adi ili na zeleznickoj stanici, nisu reprezentativan uzorak za celu populaciju.
surovo, ali istinito. ako zelis da ti bude bolje, podji od sebe :alexis:
nisam sigurna da je neelitno imati seks u prirodi :sladoled:
Originally posted by gorilica
I te kako postoji.
slazem se. samo sto je istu malo teze natji u sipraziju (ali nikako nemogutje) :giggle:
ulix

Naravno da ljubav postoji, to je tako glupo pitanje. Ali veza ne uspeva samo zato sto se dvoje ljudi vole. Vec zato sto imaju strpljenja da je grade. A to podrazumeva mnogo vremena, upoznavanja, zrtvovanja.

Dakle, nije pitanje da li postoji ljubav, vec da li imas to sto je potrebno da ona uspe?
statuse, zanemari ono za prst i da je glupo pitanje i poslusaj coveka - sve ti je lepo rekao :friends:
Korisnikov avatar
By Modesty
"Naravno da ljubav postoji, to je tako glupo pitanje. Ali veza ne uspeva samo zato sto se dvoje ljudi vole. Vec zato sto imaju strpljenja da je grade. A to podrazumeva mnogo vremena, upoznavanja, zrtvovanja.

Dakle, nije pitanje da li postoji ljubav, vec da li imas to sto je potrebno da ona uspe?"

EXTRA SROČENO!
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Ulix
...
Lepo recheno, i pravo pitanje u ovoj temi.
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by anche
Originally posted by jenny
zasto bih ja ulazila u vezu sa nekim ko je (po nekim mojim merilima) ispod mene u intelektualnom ili duhovnom,emotivnom pogledu ? i obrnuto naravno..
zato sto ti se svidja njegov qrac :eureka:

da,ali to je onda kres kombinacija
Korisnikov avatar
By anche
@jenny

nisam sigurna. meni nekad takve kombinacije lice i na veze. jednom sam i pitala (meni kad nije nesto jasno ja pitam) i onda sam dobila odgovor koji je sustinski znacio upravo to (qrac, dobro jebe, odgovara mi u seksu) - zamumuljen i zakukuljen uz poneku opasku kako je duhovit, 'on ipak ume da se ponasa kad smo sami' i sl. dakle: sustina je u tom 'maestralnom organu' :giggle:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Postoji!
Znam iz licnih iskustva

:crkla:
Korisnikov avatar
By anche
da. a sad ilustracija:

Slika

ulix je naravno sa transparentom :wink2:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Ista forumska svita pocinje da me napada, ne koristeci mozak...

1. Da je vecina gej ljudi promiskutetna, JESTE
(jel odlazak 50 parova iz Toxica na seks i zakazivanje seksa u narednih nekoliko dana ima veze sa Statusom ?)

2. Da su Ceca, JK, Seka i ostale grandovke ideal dobrog dela gay ljudi JESU
(Djuskanje i secenje vena u klubovima na narodnjake, posecivanje njihovih foruma, osnivanje fan klubova gde je 80 posto njih gay ima veze sa Statusom?)

3. Da vecina ljudi preceni sebe i sopstvenu vrednost... TACNO
(upoznavajem se sa nekim ispod prosecnim tipom koji mi kaze : Znas kako, ja trazim sportistu, koji je obrazovan, "Aman tetko, nudis li ti toliko i vidis li se?")

4. Svi trazimo i kukamo kako nam treba ljubav... a vecina tih isti ljudi ne silazi sa kurca TACNO
(svim nama je poznato da oni sto traze ljubav, na putu do pravog, prodju kroz krevet potencijalnih)

5. Vecina gej ljudi je ljubomorna, zavisna, podla, TACNO

(ovo je nesto sto je opstepoznata stvar kod gej ljudi)
vidi vidi
- decko koji vazda postavlja topike o grupnjacima nasao da moralise nad ljudima koji su promiskuitetni
- decko koji se naziva "deckom iz naroda" i najvecim cecinim fanom, nasao da prosipa elitisticka sranja o fanovima iste i njoj slicnih
- decko koji je samoproklamovani "najpopularniji gej forumas u srbiji" govori nesto o samoprecenjivanju
- ovo za ljubomoru, podlost i ostalo necu ni da komentarisem, to je vec standard kad su u pitanju ovi lamenti nad gej populacijom koje pisu sujetni pojedinci i tetke-svetice

dakle, ovo mora da je zajebancija. jesam li pogodio? :nerd:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jesi. i dobices gratis pusenje u javnom wc-u :roflmao:
Korisnikov avatar
By gneeebo
nisam ni sumnjao! ocekujem detalje o tome kad i gde tacno mogu da pokupim nagradu na u2u. :blenta:
By Simor
Otvorio sam temu, pročitao Statusov uvodni post i upoređujući ga sa odlomkom iz "Dragulja Medine" koji je anche objavila shvatio da je pomenuta knjiga vrhunsko umetničko delo. Dole islamska zajednica; dozvolite nam da čitamo ljubiće u kojima glavne uloge igraju Muhamedove supruge! Nećemo da čitamo o bezdušnom svetu u kome nema gej ljubavi!

Hit: "Voleo sam dva puta u zivotu, ali nisam siguran da li sam bio voljen toliko puta..."!!!

Objašnjenje: uvodni post zvuči kao da ga je pisala Marna Tucaković. I to u trenucima trezvenosti.

:uplasen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!