Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Devojka moje najbolje drugarice me muva... Odjebala bih je u skokovima, ukoliko njena devojka ne zna da me dotichna muva. U protivnom bih im se pridruzhila! Pod USLOVOM da mi se obe svidjaju...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nista. Rekla joj otvoreno da to nije u redu. Ne bih to uradila najboljoj drugarici, ako mi je stvarno najbolja drugarica. Ali skrenula bih joj paznju da malo pripazi na ponasanje svoje devojke.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
poenta je u seksu, a ne muvanju za vezu :)

znaci ta osoba zeli zestok seks sa vama iako je u vezi ili kres semi sa vasom drugaricom-drugom :)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Odgovor bi bio isti.
Osim ako nije u pitanju riba koja se prosle nedelje jebala sa mojojm drugaricom, ove nedelje bi sa mnom, sledece ce sa nekom trecom, mojoj rugarici nista bas ne znaci, a meni se svidja, plus sam single i hronicno nedojebana. Onda mozda bih.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by *STATUS*
poenta je u seksu, a ne muvanju za vezu :)

znaci ta osoba zeli zestok seks sa vama iako je u vezi ili kres semi sa vasom drugaricom-drugom :)

Moj odgovor u oba sluchaja isti! :trep:
Korisnikov avatar
By Frey
Muka mi je od ovih hipotetičkih tema.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
koje verovatno i nisu toliko hipoteticke. :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
jer ce na kraju Stati da ga smuva, naravno:P
Korisnikov avatar
By Frey
S obzirom na sadržaj tih životnih pitanja u njegovim temema, bolje bi bilo da su hipotetičke:)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Val
Devojka moje najbolje drugarice me muva... Odjebala bih je u skokovima, ukoliko njena devojka ne zna da me dotichna muva. U protivnom bih im se pridruzhila! Pod USLOVOM da mi se obe svidjaju...
Spavala bi sa najboljom drugaricom? :shok: Ja nikada ne bih mogao...

A da se meni to desi, rekao bih najboljem drugu, a ovog odjebao u skokovima. :giggle:
Korisnikov avatar
By Val
S obzirom da mi se najbolja drugarica ne svidja na taj nachin, a josh manje njen muzh, na ovo bih ti odgovorila sa ne! Ali, statusov preduslov je bio da je dechko (devojka) cute, zar ne? U tom sluchaju, ako postoji obostrano (trostrano) interesovanje, zashto da ne? :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja mislim da bi se posle toga sve izmenilo. Nikada ne bih mogao da budem jednako blizak sa nekime pre i posle sexa... Mozda sam samo ja komplikovan.
Korisnikov avatar
By Val
Istina, posle sexa smo blizhe (na neki drugi nachin). Vishe dodirnih tachKICA. :D

I Mrljo, ne zamajavaj. Vecj vishe od sat vremena krecjem u radnju... :oklagija:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kupi i meni neshto slatko. :sweet:
Korisnikov avatar
By Val
Kupljeno. Izvoli. :D

Negooo...da posle ne bude da muvam druga moje zhene! :doh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemam najboljeg druga, ni gay ni str8 ni bi...

S godinama sve vise zazirem od nekog drugacijeg odnosa od sexualnog, sa muskarcima.

Ali kada bi me recimo muvao decko neke dobre drugarice, naravno da bih ga odjebao u najmanju ruku!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Val
Kupljeno. Izvoli. :D

Negooo...da posle ne bude da muvam druga moje zhene! :doh:
Hvala. :kiss:
A koga muvash?
Korisnikov avatar
By Val
Pa dadoh ti chokoladu. A nekocj prochitah da se ovde muvaju upravo chokoladama! :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ubice te Elektra! Mislim da sam sa njom trenutno u braku... :P
Korisnikov avatar
By Val
I ja u braku, tako da... :tea: Al´vid´djav´la! Ovo i beshe tema o muvanju kao "drushtvenoj" igri drugara! :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Pravila bih se blesava - tj da ne primecujem da me muva, sve dok me ne satera u cosak, a onda bih joj odrzala bukvicu kako ne zasluzuje moju najbolju prijateljicu.
Korisnikov avatar
By unic0rn

znaci ta osoba zeli zestok seks sa vama
hahaahahahahhahaahahaha!!!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To samo znachi da ne pravimo off. :smug:
Korisnikov avatar
By Modesty
Meni se to nije desilo, ali sta biste uradili u toj situaciji, ako vam se pritom decko mnogo svidja :)
Prvo nikad mi se ne bi mogla svidjeti tako dvolična i nemoralna osoba jer da nije takva,prvo bi raskrstila sa mojom prijateljicom pa tek onda počela nešto sa mnom...bljak
Korisnikov avatar
By *STATUS*
a sta ako se i vama ponuda dopadne :)

muva vas jebac vaseg druga koji je presladak, obdaren i zivi sam... :)

tj pozove vas na kafu :)

:eya:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Aman, Statuse, pojebi ga vise, ne zavisis od naseg misljenja.... Niko ti nece reci hvala ako ga poslusas....
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Aman, Statuse, pojebi ga vise, ne zavisis od naseg misljenja.... Niko ti nece reci hvala ako ga poslusas....
Nemam sta da dodam! Apsolutno se slazem :lizalica:
By Çâðê_DUP
E ako je obdaren ....onda moze :lol: :roll: :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
O'ladila bih je :lol:

Moja najbolja drgc nema devojku... :ozbiljan: tako da ja ne moram da brinem :njanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!