Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Mirrors - izlazi 15. avgusta, 2008.

Slika
''

Zanr: Horor

Radnja:
Film ispreda prichu oko ogledala, koje kada chovek bude zatvoren u prostoriji sa njim, budi ono najgore u njemu...

Uloge: Kiefer Sutherland, Paula Patton, Cameron Boyce, Erica Gluck, Amy Smart, Mary Beth Peil, John Shrapnel, Jason Flemyng, Tim Ahern, Julian Glover, Josh Cole, Ezra Buzzington, Ioana Abur, Aida Doina, Darren Kent

Datum izlaska: 15. Avgust, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Traitor - izlazi 29. avgusta, 2008.

Slika
''

Zanr: Drama

Radnja:
Kada pravichni FBI agent Roy Clayton svoju istragu dovede do opasne internacionalne zavere, svi tragovi vode nazad do bivsheg oficira U.S. specijalaca, Samir Horn-a. Misteriozne figure sa razgranatom mrezom veza sa teroristichkim organizacijama...

Uloge: Don Cheadle, Guy Pearce, Jeff Daniels, Neal McDonough and Saïd Taghmaoui

Datum izlaska: 29. Avgust, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Disaster Movie - izlazi 29. avgusta, 2008.

Slika
''

Zanr: Komedija

Radnja:
Josh jedna parodija na trenutno aktuelne filmove, protiv koje na YouTube-u u najvece besni rat i apel na ljude da ne odu u bioskope da je odgledaju. Da li su u pitanju razbesneli fanovi Sex i grada, ili zaista ljudi kojima su se smuchili ovakvi filmovi, odluchite sami. :D

Uloge: Matt Lanter, Carmen Electra, John Di Domenico, Kimberly Kardashian...

Datum izlaska: 29. Avgust, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Bangkok Dangerous - izlazi 5. septembra, 2008

Slika
''

Zanr: Akcija, Kriminal, Triler

Radnja:
Zivot anonimnog ubice dobija ne ochekivani obrt kada otputuje na Tajland da dovrshi seriju ugovorenih ubistava.
Joe (Nicolas Cage), placeni ubica, se nalazi u Bangkoku kako bi ubio 4 neprijatelja nemilosrdnog krimi boss-a po imenu Surat. Unajmljuje Kong-a (Shahkrit Yamnarm), ulichnog propalicu i dzeparosha, da mu odradi deo poslova kako bi prikrio svoje tragove a sa namerom da ga na kraju zadatka ubije. Medjutim, Joe, ultimativni usamljeni vuk, umesto toga zavrshava mentorishuci mladog choveka dok uporedo biva uvuchen u proizvoljnu romansu sa devojkom iz radnje. Dok pada dublje pod uticaj Bangkokshke opijajuce lepote, Joe krece da preispituje svoje izolovano postojanje i spushta svoj gard ... bash kada Surat odluchi da je vreme da se napravi chistka u kuci.

Uloge: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Young, Panward Hemmanee, Nirattisai Kaljaruek

Datum izlaska: 05. Septembar, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
My Best Friend's Girl - izlazi 19. septembra, 2008.

Slika
''

Zanr: Komedija

Radnja:
Majstor zavodjenja -- i vredjanja -- zena, Tank je profesionalni "My Best Friend's Girl." Kada momci budu shutnuti, oni angazuju Tenka da izvede njihove bivshe na najgori sudar u njihovom zivotu -- iskustvo toliko grozno da ih trcheci shalje nazad svojim dechacima na kojima su tada zahvalne. Kada Tenkov najbolji drug, Dustin, bude shutnut od strane nove devojke, Tank se naravno nudi da pomogne... i zavrshava srecuci se sa izazovom svog zivota...

Uloge: Dane Cook, Kate Hudson, Jason Biggs, Alec Baldwin, Lizzy Caplan

Datum izlaska: 19. Septembar, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
TAKEN - izlazi 19. septembra, 2008.

Slika
''

Zanr: Akcija, Triler

Radnja:
Ono shto je interesantno za nashe podruchje, a vezano za ovaj film, chiji scenario potpisuje Luc Besson, a govori o bivshem shpijunu, koji krece ponovo da upotrebljava svoje veshtine kada mu cerka na proputovanju kroz Evropu bude kidnapovana i zavrshi kao belo roblje, jeste svakako i pojavljivanje 2 srpska glumca. :)

Uloge: Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace, Goran Kostic, Katie Cassidy, Radivoje Bukvic

Korisnikov avatar
By gorilica
The Duchess - izlazi 12. septembra, 2008.

Slika
''

Zanr: Istorijska Drama

Radnja:
Mnogo pre nego shto je koncept i postojao Vojvodtkinja od Devonshira, Georgiana Spencer (Keira Knightley), bila je originalna "It Girl." Kao i njena direktna sledbenica Princeza Dajana, bila je zanosna, glamurozna i obozavana od strane chitave zemlje. Odluchna da bude igrach u svetskim poslovima shirih razmera, dokazala je da moze da nadigra, nadpije i nadmudri vecinu aristokratskih mushkaraca koji su je okruzivali. No, i ako je njena moc i popularnost rasla, bila je proganjana chinjenicom da je jedini mushkarac u celoj Engleskoj koga izgleda nije mogla da zavede, bio upravo njen muz, Vojvoda od Devonshira.

Uloge: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Charlotte Rampling, Dominic Cooper, Hayley Atwell

Datum izlaska: 12. Septembar, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Eagle Eye :wow: - izlazi 26. septembra, 2008.

Slika
''

Zanr: Drama, Triler

Radnja:
Dva stranca, momak kome je upravo misteriozno preminuo brat blizanac i samohrana majka, postaju piuni tajanstvene zene koju nikada nikada nisu sreli, ali koja kao da zna svaki njihov pokret. Shvatajuci da ih iskorishcava kako bi upotpunili njenu zaveru za politichko ubistvo, moraju saradjivati, kako bi nadmudrili zenu pre nego ih ova ubije.
Pogledajte trejler, ja sam ostao zabezeknut i instant se nalozio. :P

Uloge: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Billy Bob Thornton and Michael Chiklis

Datum izlaska: 26. Septembar, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Btw, poshto vidim da niko ne komentarishe, da li da nastavim sa ovom temom ili ne?
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Slobodno :)
mozda ljudi nece da kvare temu svojim postovima :)
ja svrnem tako da vidnem sta si ostavio ali ni jedan film me nije dovoljno zainteresovao...
Nesto sam sit filmova u poslednje vreme...
Ali cim mi se zelja vrati eto mojih komentara na temi :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma slobodno komentarishite.
Za svaki post mi u proseku treba oko pola sata dok nahvatam sve shto mi treba, a ovako kad niko ne pishe u temi stichem utisak da gubim vreme za dzabe.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Pa ako ti niko vise ne odgovori ti obustavi sa ovim :sigh:
Dzabe da postavljas ako cu ti samo ja prokomentarisati i to ako naletis na film koji mi se svidi bas bas :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nemoj obustavljati temu, super je. Mada, ne znam sta bih mogla da prokomentarisem, osim da jedva cekam vecinu navedenih filmova.
Evo necega sto ja cekam sa velikim nestrpljenjem (sve nadajuci se da ce podbaciti na blagajnama i brzo preci na dvd, jer sam se zainatila da ne skidam CAM i TS snimke)
Slika

I zvanicni sajt:

http://www.midnightmeattrainthemovie.com/
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by gorilica
TAKEN - izlazi 19. septembra, 2008.

ja ovo vetj skinula i to: Taken 2008 DVDRip XviD-pOiSoN :puzzle:

inace, stvarno je bzvz gledati cam i ts snimke. Made.Of.Honor.R5.LiNE.XViD-BaLD sam juce gledala i odlican je snimak - tako da ovo R5 se stvarno ne razlikuje (meni primetno) od dvdrip-a. cam i ts stvarno suck :down:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Stize nam i treci deo Mumije:
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
1 August 2008 (USA)

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Vec postovao. :P
Ok, ako nishta vishe, produzicu postovanje u temi kao potsetnik sebi shta to treba da downloadujem. :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
et anche

Moguce da sam zeznuo, mada su ovi datumu koje ubacujem, datumi kada se ochekuje pochetak bioskopskog zivota filmova u Americi.

da produzim. ;)

Blindness - izlazi 12. septembra, 2008

Slika
''

Zanr: Drama, Misterija, Romansa, Triler

Radnja:
Film je vec doziveo premijeru na Kanskom festivalu, ali je proshao prilichno loshe, kako tamo, tako i na testnim prikazivanjima, no ima necheg u njemu shto privlachi paznju, ako nishta vishe, onda za kucnu upotrebu.
Sa bogatom glumachkom podelom, ovaj psiholoshki triler o krhkosti chovechanstva je adaptacija istoimenog remek dela Nobelovog Laureata José Saramago-a, a u reziji Fernando Meirelles-a, nominovanog za Oskara("City of God"). Govori o grupi muchenika, koji se okupljaju zajedno kako bi prevazishli uzasno stanje u nametnutom im karantinu, nakon epidemije virusnog slepila, koja pohara njihov grad.

Uloge: Julianne Moore, Mark Ruffalo, Danny Glover, Gael Garcia Bernal, Alice Braga

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Blizi nam se Halloween, jer ni ove godine nas nece postedeti novog nastavka serijala Saw... ovo je peti po redu...

Slika

Skepticna sam kada filmovi dozive vise od dva nastavka, ali pre ili kasnije cu ga gledati. Ne bila ja Wilhelmina Harker...
Korisnikov avatar
By gorilica
Star wars:The Clone Wars - izlazi 15. avgusta, 2008.

Slika
''

Zanr: Animacija, Akcija, SF, Avantura

Radnja:
Ratovi klonova zauzimaju mesto izmedju Zvezdanih Ratova Epizode II: Napad klonova i Zvezdanih Ratova Epizode III: Osvete Sita. Ogromni ratovi klonova besne izmedju Konfederacije Nezavisnih Sistema i Galaktichke Republike. Kada sin Jabba the Hutt-a, Rotta the Hutt bude otet od strane grupe odmetnika, Anakin Skywalker i Obi-Wan Kenobi odlaze u potragu za odgovorima: gde je Huttov sin, i ko kontrolishe odmetnichku grupu? Yoda shalje i Ahsoka Tano-u u potragu, kao Anakinovog shegrta...

Glasovi: -Uloga:
James Arnold Taylor -Obi-Wan Kenobi
Matt Lanter -Anakin Skywalker
Ashley Drane -Ahsoka Tano
Tom Kane -Yoda
Christopher Lee -Count Dooku / Darth Tyranus
Samuel L. Jackson -Mace Windu
Nika Futterman -Asajj Ventress [5]
Dee Bradley Baker -The Clone Troopers
Catherine Taber - Padme Amidala
Anthony Daniels -C-3PO
Ian Abercrombie - Supreme Chancellor Palpatine / Darth Sidious
Matthew Wood -General Grievous and Battle droids

Datum izlaska: 15. Avgust, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
I ako do Novembra ima josh dosta vremena, nisam mogao da odolim a da ne postujem. Pojavio se i prvi tizer za novog Herija Potera:

Harry Potter and the Half-Blood Prince
''
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Jao moracu da pogledam Star Wars :eya:

Joooj ko ce da izdrzi do novembra i saceka polukrvnog princa :sigh:

Eto ubo si nesto i za moju detinju dusu :giggle:
Korisnikov avatar
By gorilica
The Women - izlazi 12. septembra, 2008.

Slika
''

Zanr: Komedija, Drama

Radnja:
Bogata New Yorkchanka ostavlja svog varljivog muza i vezuje se za ostale zene iz vishe klase u njihovom sastajalishtu. Rimejk istoimenog filma George Cukor-a iz 1939, ali modernizovan i priblizen danashnjim zivotnim trendovima.

Uloge: Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett-Smith, Candice Bergen, Kathy Griffin, India Ennenga, Bette Midler...

Korisnikov avatar
By gorilica
Burn After Reading - izlazi 12. septembra, 2008.

Slika
''

Zanr: Komedija, Kriminal

Radnja:
Ozzie Cox (John Malkovich) je CIA veteran koji je otpushten zato shto je alkoholichar. Pronalazi svoju osvetu u pisanju kompromitujucih memoara. Coxova zena sa kojom je pred razvodom, Katie (Tilda Swinton) , krade disk na kome se nalaze memoari i sluchajno ga ostavlja u teretani, gde ga nalaze trener, Chad Feldheimer (Brad Pitt) i vlasnica teretane, Linda Litzke (Frances McDormand). Oni veruju da ce moci da ovim informacijama ucenjuju Coxa.
Harry Pfarrer (George Clooney) je predozirani sexom, fanatichno fit, laktozno ne tolerantni federalni marshal koji spava sa Coxovom zenom. Upoznaje Lindu preko...

Uloge: Brad Pitt, John Malkovich, George Clooney, Frances McDormand, Tilda Swinton and J.K. Simmons...

Korisnikov avatar
By gorilica
Righteous Kill - izlazi 12. septembra, 2008.

Slika
''

Zanr: Kriminal, Drama

Radnja:
Dva veterana, NewYorkshki detectivi (De Niro and Pacino) rade na identifikaciji moguce veze izmedju skorashnjeg ubistva i sluchaja za koji su verovali da su ga reshili godinama unazad. Da li je serijski ubica na slobodi, i da li su mozda iza reshetaka smestili pogreshnu osobu? De Niro i Pacino ponovo jashu zajedno. Da li ovaj film moze da bude losh? :D

Uloge: Al Pacino, Robert De Niro, John Leguizamo, Donnie Wahlberg, 50 Cent...

Korisnikov avatar
By gorilica
Miracle at St. Anna - izlazi 26. septembra, 2008.

Slika
''

Zanr: Akcija, Kriminal, Drama, Triler, Rat

Radnja:
Pochinjeno ubistvo od strane poshtanskog radnika Hector Negron-a 1984 , pokrece istragu koja se proteze unazad do iskustva 4. crna americhka vojnika koja su bila zaglavljena u Toskanskom selu u Italiji, tokom II svetskog rata.
Novi film Spajka Lija je radjen po noveli James McBride-a, koji je i uradio scenario, a inspirisan istinitim Sant'Anna di Stazzema masakrom pochinjenim od strane SS-ovaca, kao odgovor Italijanskim partizanima na pruzanje otpora tokom II sv.rata...

Uloge: Derek Luke,
Michael Ealy,
Laz Alonso,
Omar Benson Miller,
Matteo Sciabordi,
John Leguizamo,
Kerry Washington,
Joseph Gordon-Levitt

Datum izlaska: 26. Septembar, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Religulous - izlazi 3. Oktobra, 2008.

Slika
''

Zanr: Dokumentarac

Radnja:
Komedichar Bill Maher, ateista po uverenju istrazuje svetske religije. Pogledajte trailer, meni je zagolicao znatizelju. :bicikl:

Uloge: Bill Maher

Datum izlaska: 03. Oktobar, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Appaloosa - izlazi 03. oktobra, 2008.

Slika
''

Zanr: Vestern

Radnja:
Zasnovan po Vestern noveli Robert B. Parker-a, u reziji Ed Harris-a a sa odlichnom glumachkom postavom, Appaloosa figurira oko dva prijatelja unajmljena da predstavljaju zakon i spasu mali gradic na divljem Zapadu, koji trpi tiransku strahovladu ranchera. Medjutim, njihova medjusobna veza, kao i sama misija se komplikuju dolaskom mlade, atraktivne, dvolichne udovice...

Uloge: Ed Harris,
Viggo Mortensen,
Renée Zellweger,
Jeremy Irons,
Lance Henriksen

Datum izlaska: 03. Oktobar, 2008.
Korisnikov avatar
By gorilica
Pojavile su se i prve fotke Jake Gyllenhaal-a sa seta filma: Prince of Persia
Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!