Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Dina
Ne mogu ipak da zamislim da mozemo vremenom toliko prolupati, pa da pravimo ovakve scene

...Ni ja to ne mogu da zamislim.... :mazi:
Ma bicemo mi dobri roditelji, koliko god mozemo - snaci cemo se, valjda.... :maji: :meda:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by malecka

zato ja ni ne pomisljam na outovanje (mada kao naslucuju i znaju dosta toga, ali sve jedno)...
meni je mama rekla da ona nikad nece moci da mi bude prijatelj, niti zeli da mi bude prijatelj -- zeli da mi bude "ona koja me je rodila" i da sa takvim stavom treba da se ophodim prema njoj... :(
Covek ne znas sta je gore! Moja je suprotnost, mislim da kad bih je u fazonu pozvao da izadje sa mnom i mojim drustvom da bi zena skocila sa terase od srece :misli:
Mada nesto i nemam sjajnu komunikaciju a posle njenog komentara "Da mi je jedno dete gay ja bih se ubila jer bih smatrala da je to moj, licni neuspeh" nemam ni zelju da s njom pricam o svom pvt life-u. Jbg.

:iskusenje: :zeva:
By ~ Le Saint X ~
A GDE JE STRAN U CELOJ OVOJ PRICI???

POCINJEM DA MISLIM DA JE TO JOS JEDAN OD ONIH POSTOVA TIPA...

...MOJ MOMAK MNOGO MRZI PEDERE, A JA HOCU DA SE DRUZIM SA NJIMA I BLa BLA BLA...

Et Toq!
:snob:

:psiholog:
By ~ Le Saint X ~
p.s.
Mozda se varam,ali...da sam ja hteo da trazim savet ili slicno, pa...provodio bih vise vremena tamo gde sam tu pomoc zatrazio...

Ne mogu ulaziti u to zasto to jeste tako ili nije...
meni samo lici!

mea culpa

ako gresim
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by Dina
Ovo ne moras da shvatas kao lose. Moja majka je imala stav da je ona meni prijateljica, niko mi od mojih prijateljica nece biti kao ona :doh: Meni je to smetalo, jer smatram da mi majka nije prijateljica. I mom buducem detetu ne nameravam da budem prijateljica, ja imam moje, ono ce imati svoje a ja cu mu biti majka, kako tvoja majka kaze - ona koja ga je rodila :)
ok, ali ja sam zelela da imamo malo prisniji odnos, da pricamo ponekad makar malo o bilo cemu svakakvim glupostima, a ne samo kad treba da se uradi nesto po kuci, kad njoj nesto treba i sl. jeste me ona rodila, ali moze bar da se ponasa kao da nije primorana da zivim sa njom. mislim, mozda i brine ali to tako dobro skriva...
ja cu mom detetu da budem prijatelj... da zna da uvek moze na nekog da sa osloni i sl (necu sad da potenciram neke stvari ako ne bude zelelo)...

@ vanillapuff, nazalost nije bilo receno u afektu... :ozbiljan:

btw, a bila bi fora napraviti ove iste scene svom detetu i onda mu reci "ma sta ti je, sta se palis, samo htela da vidim kako ces da reagujes..." :namig2:
Korisnikov avatar
By stran
Hvala vam puno sto ste se odazvali, i koliko toliko pokusali da mi pomognete....jer jeste,zaista.Predomislila se,ne trazi da ja idem kod psihologa,vec ona,jer kako kaze:"Ja treba da se naucim da zivim sa tim."meni je jako drago zbog toga.Veliki problem joj je to sto sam joj rekao da imam decka(koga vise nemam).
Mada iskreno,odnos nam se promenio,tj.ja sam postao time opsednu...jedva cekam da odem na fax,i da se sklonim odavde(sto ce biti za godinu dana)
Moj otac nije dobar roditelj,ali ona jeste dobra majka.
Korisnikov avatar
By stran
od petka nisam kuci,vec sam uzivao u "porodcnoj idil" na dunavu,tako da nisam imao prilike da dolazim ovde,niti na net uopste...
ovo nije izmisljeno,vec mi se stvarno dogodilo 1.avgusta 2007.
By ~ Le Saint X ~
Pa, super jos jednom...

I am GLAD u are not just a
one post wonder
here!!!

Et Toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By svichky
kao kod decka, ne mogu da shvatim kako homoseksualnost svog deteta roditelj moze da protumachi kao svoj"licni neuspeh"???mislim da je to definitvno poslednica neobavestenosti medju ljudima...jer prema naucnim studijama, 90%gejeva se rode kao takvi...tako da to nije do vaspitanja ili okruzenja na koje roditelj vec moze da utiche, vec je u pitanju cista genetika...
Korisnikov avatar
By stran
Da, slazem se sa tim,nedovoljna informisanost....smatram da je dobor sto zeli da ide kod psihologa,pokazuje zelju da me prihvati,da se informise,i pravilno usmeri emocije.Ako vec ne moze sama,zasto joj neko strucan ne bi pomogao.
Korisnikov avatar
By stran
cisto da se pohvalim osobama koje su ucestvovale u ovoj temi da sam skoro rekao i dvema drugaricama, i drugu...i svi su super prhvatili....upisao sam fax...tako da sam sad ispunjen srecom....zivot mi vise nije laz....jeeeee
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by stran
zivot mi vise nije laz....jeeeee
:yay:
Korisnikov avatar
By reveal
Mene je jako malo ljudi ozbiljno shvatilo kad sam im rekla, sa nekih 17-18 godina... Konkretno moje drugarice su mislile da je prolazna faza, nezrelost... Cak mislim da i dalje to misle... :krava:
Korisnikov avatar
By Paki
Kod psihologa možeš otići sam ako imaš problema sa samopouzdanjem posle autovanja itd, ali ako te majka šalje tamo da bi te "urazumili", onda neizostavno mora i ona da krene sa tobom :)

Verovatno nisi još uvek student, ali svakako možete otići do Studentske poliklinike, kod recimo Miroslave Vuković... (pogledaj link)

http://www.studpol.co.yu/sosav.aspx

Najverovatnije ćete se zajedno kod nje zadržati 5 do 10 minuta, nakon čega ćeš mamu morati da sačekaš u hodniku ispred ordinacije dok Miroslava bude nasamo pričala sa njom :)
Korisnikov avatar
By Paki
Au, jee... Pa tek sad provaljujem da je 3.avgust iz prvog posta od prošle godine...
C c c :D

Vidim da je dosta toga rešeno u međuvremenu.

Oukejk :)
Korisnikov avatar
By Rei
cisto da se pohvalim osobama koje su ucestvovale u ovoj temi da sam skoro rekao i dvema drugaricama, i drugu...i svi su super prhvatili....upisao sam fax...tako da sam sad ispunjen srecom....zivot mi vise nije laz....jeeeee
Super :) a mama? kakav je odnos sa njom sada?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Paki
Au, jee... Pa tek sad provaljujem da je 3.avgust iz prvog posta od prošle godine...
Neće da se baci korisna informacija, ima još omladine koja čita ovaj forum
:yay: :tehno:
Korisnikov avatar
By bothways
Ma roditelji i autovanje... Vecina roditelja ima odbrambeni mehanizam u vidu poricanja. Ne mogu da prihvate cinjenicno stanje, pa traze od tebe da se promenis. Tako su moji rekli "molimo te da zelis da se promenis" sa sve onim tuznim kucecim facama i suzama u ocima. I kako onda da im kazem ne? Jbn mentalitet Balkana...
Korisnikov avatar
By Val
Imam 18 godina,i rekao sam joj,bila je zgranuta, i sela je...pricali smo o mnogim stvarima....i onda je ona rekla na kraju:"Kad nadjes posao i budes zivo sam,neka te boli kurac za druge!"
ali sutra dan je plakala...i onda sam joj ispricao za decka i kako nam je lepo i pored toga sto se krijem i plasimo da nas ne uhvate....valjda ce da shvati,hoce 100% vremenom....ja moram da idem kod psihologa,molia me je,valjda da bi me preobratili,sto nije moguc,ali bar ce da mi podignu samopouzdanje....plasi se da cale ne sazna jer bi me on izbacio ili prebio pa izbacio....Da li sam ja lud? ne znam da li ima ovakva neka tema, nemam zivaca da trazim,treba mi podrska, i savet za dalje...a ko bolje od vas da mi pomogne... i da sad se u njenom prsustvu osecam grozno,kao da se sebi gadim,ne zato sto sam gay,vec sto ona zna...da li sam pogresio?
I ljutila se kad sam joj rekao meni je ovako lepo i da mogu je nebih se menjao...
dajte neki komentar,savet,bilo sta.....

Kao prvo, skidam kapu! :up: Kao drugo...reci mami da si od nje ochekivao razumevanje. Takodje, ako te voli, zar ne bi trebala da bude srecjna shto je njen sin srecjan, bez obzira s kim? :nerd:

U svakom sluchaju, ni ja nisam dugo chekala sa autovanjem i da se rodim josh 600 puta, uvek i uvek bih birala isti put, iskren i olakshavajucji (za mene). Kako se drugi osecjaju u tom trenutku...zabole me shiljak!

I da ponovim...tebi svaka chast shto si joj rekao! :zastava: Smiricje se mama. Roditelji nekako vishe brinu za komshije no za sopstvenu decu. I kad stvari sagledash na taj nachin, necjesh se osecjati krivim niti se stideti, nego cjesh osetiti olakshanje i mocji da nastavish svojim putem, ponosan jer ne zhivish u lazhi! :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Paki
C c c :D

Vidim da je dosta toga rešeno u međuvremenu.

Oukejk :)
Nebitno je shto je tema "stara". Ubedjena sam da nashi postovi "podrshke" mogu da pomognu i ostalim forumashima koji se "plashe" autovanja! :minibounce:
By Tale
Svaka čast na hrabrosti.Malo je ljudi koji su spremni na takav rizik.
Čoveče ti si neverovatno vredan i hrabar.Nikad ne zaboravi to!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by reveal
Mene je jako malo ljudi ozbiljno shvatilo kad sam im rekla, sa nekih 17-18 godina... Konkretno moje drugarice su mislile da je prolazna faza, nezrelost... Cak mislim da i dalje to misle... :krava:
Takodje. Svaki put kada se posle duzeg vremena nadjem sa pojedinim ljudima obavezno me pitaju za .... evo ga, evo ga, sad ce moja omiljena sintagma..................... "moje opredeljenje".
Korisnikov avatar
By Val
zivot mi vise nije laz....jeeeee
Uzhivancija, je l´da? :)

:up:
Korisnikov avatar
By Vlore
Imam 18 godina,i rekao sam joj,bila je zgranuta, i sela je...pricali smo o mnogim stvarima....i onda je ona rekla na kraju:"Kad nadjes posao i budes zivo sam,neka te boli kurac za druge!"
ali sutra dan je plakala...i onda sam joj ispricao za decka i kako nam je lepo i pored toga sto se krijem i plasimo da nas ne uhvate....valjda ce da shvati,hoce 100% vremenom....ja moram da idem kod psihologa,molia me je,valjda da bi me preobratili,sto nije moguc,ali bar ce da mi podignu samopouzdanje....plasi se da cale ne sazna jer bi me on izbacio ili prebio pa izbacio....Da li sam ja lud? ne znam da li ima ovakva neka tema, nemam zivaca da trazim,treba mi podrska, i savet za dalje...a ko bolje od vas da mi pomogne... i da sad se u njenom prsustvu osecam grozno,kao da se sebi gadim,ne zato sto sam gay,vec sto ona zna...da li sam pogresio?
I ljutila se kad sam joj rekao meni je ovako lepo i da mogu je nebih se menjao...
dajte neki komentar,savet,bilo sta.....
Ja nemam isti pogled na outovanje kao vecina.I smatram da outovanje roditeljima nije prikladna varijanta sa 18 godina.Zapravo outovanje je u toliko teze u koliko su osobe medjusobno blize i povezanije

Ceo princip outovanja je vise prikladniji za zapadnjacki sistem gde se rodjeni braca i sestre tesko poznaju a roditelji nisu toliko emotivno vezani za svoju decu

Ucinio si to sto si ucinio.Covek uvek bira svoj zivotni put i metode,i ponekad je tesko odgovoriti da li si ucinio pravu ili pogresnu stvar,na to samo ti mozes pronaci odgovor kroz odredjeno vreme,mozda ti trenutno i znaci sto si rekao na neki nacin.

Upamti da vreme sve leci,i da ce biti bolje kako budes bio stariji, ako si imao neprijatno iskustvo,i ako ti to smeta,kloni se daljih razgovora o doticnoj temi,i cekaj kada dodje pravo vreme.

Pozdrav
Korisnikov avatar
By stran
heheheh...pozzzzz
pa ovaj....odnos sa majkom mi je fenomenalan...cak me i podrzava sad....kako je rekla..bio je sok i trebalo je vreme da se prilagodi...a sad je super....sto mi je jako bitno... to cekanje pravog vremena je tacno....nije lako prihvatiti..znam kako je meni bilo pa nisam se probudio i rekoa ja sam gay...trebalo je vremena....i ono je proslo i sad uzivam....znao sam da ce sve da bude super....ali nije sve jedno....stvarno nije....no, kad sam drugu rekao tad sam se najvise tresao....i bilo me jestrah...znao sam da ce da cuti..ali ne i da pihvati..ali sam morao...i eto sad je sve super..samo jos da dodjem u bg..uskoro... :) )))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!