Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Nekad i prijatelji mogu da postanu neprijatelji....
Korisnikov avatar
By decko
Kod mene to ne vazi. Prijatelji su close, ostali ne i to je to :)

Mada ne bih rekao da imam kao neke neprijatelje pa da moram da ih drzim na oku i pratim sta rade :zev:
By Snow_Crystal
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Ne, dozvoljavam joj da se druzi sa njom da se ne bi osecala sputano i da ja sad njoj kao nesto branim, da se ne oseca kao da ja njoj nesto naredjujem. Isto kao sto ja imam apsolutnu slobodu da se druzim sa kim god pozelim, tako treba da je ima i ona... Medjutim, postoje osobi na koje treba pripaziti... Ja znam da moja draga nista ne bi petljala ni sa njom ni sa bilo kojom drugom, ali bolje je ipak baciti oko na desavanja s vremena na vreme...
Gde je tu poverenje i iskrenost sa njene strane. Ti njoj verujes ali... Nema ali u vezi ili verujes ili ne...
By Speculum Columbae
Gluposti.
Osobe koje me ne vole držim daleko od sebe i gledam da imam kontakt sa njima samo kada se ugrožava moja teritorija, šta god to bilo.
Ili, ne daj bože, moj prostor.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ti koji svoje neprijatelje drze blizu nisu nista bolji od njih.
Upoznati neprijatelja podrazumeva bavljenje tom osobom u izvesnoj meri, sto je gubljenje vremena.
Onda ih treba i prepoznati. Ako te neko otvoreno verbalno ( pa i fizicki) napadne ne znaci da ti je on najljuci neprijatelj, vec onaj koji je stalno fin prema tebi. Prijatelji mogu postati najgori neprijatelji, sto se cesto desava, ali i suprotno, sto se, nazalost, manje cesto desava.
Korisnikov avatar
By Galadriel

Pozeljna strategija u politici i uopste u poslovnim odnosima ali u privatnim odnosima bi znacila potpuno odsustvo emocija i neiskrenost.
:up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
u poslednje vreme ih molim da se sklanjaju od mene, ranije to nisam cinila.
Korisnikov avatar
By Oziris
Verujem da je to pozeljna life strategija, ali ja jednostavno nemam zivaca za to. Lepo odjebem sva govna i licemere iz zivota rekavsi im u lice AMA BAS SVE sto mislim, i onda na miru kafenisem sa PRAVIM prijateljima.
A to, ko ce iza ledja srati i sta, to me se apsolutno ne tice! Oni PRAVI odozgo iz posta, sa kafenisanja :lol: ce se slatko nasmejati tome i oglusiti se na sve opaske, a oni ostali - siroko im polje.
Korisnikov avatar
By Madonna
to je kul, onda na kafici samo SKOČIŠ i ZGRABIŠ govedo i slomiš vrat. :lol: awww :sweet:
šalim se, nemam mišljenje.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jao, moja stara tema od pre 3 godine, kad sam se opterecivala bivsom devojkom koja se motala oko voljenog mi bica :radosnice:

da vam kaze nesto teta, nema svrhe sve to

gubis vreme, gubis nerve, gubise sebe...

odjebes sve sto te uznemirava i iskuliras

nema toga ko je vredan nerava, stresa, suza, neprospavanih noci...

da su mi one godine, a ova pamet...

inace, pod parolom "mi smo sada samo drugovi", i skoro pa iskrenim iznenadjivanjem kako ja to ne mogu da razumem i kako sam ja stvarno __________ (dopuniti po zelji) kad ne mogu da razumem da posle veze, eto, ostalo je drugarstvo, i zasto to meni smeta... doslo je do toga da se za toticnu bivsu rade raznorazne stvari da bi se ona impresionirala, izmedju ostalog i letovanje na Azurnoj obali

ja trpela neko vreme, trudila se da budem ok, pitala se svo vreme kako, jebote, ja to tako rigidno posmatram, pa ne razumem drugarstvo i bas mi smeta sto su tako bliski

e, pa - smeta

i ne samo da smeta, nego postavlja pitanje - a sta koji q... sam onda ja tu, ako za mene ne postoji specijalni ringtone, nego zvonim kao i svi drugi, a za nju je rezervisan "ako zelis bicu ja program tvog kompjutera:, sta sam tu ja, ako se sa njom planira romanticno letovanje, sta sam tu ja, ako je ona ta sa kojom se prave planovi za buducnost, koga ja izigaram, ako se svi dnevni dogadjaji komentarisu sa njom, koji sam ja faktor, ako se brine da li je njoj lepo na moru, da li se prosetala, da li ide na plazu i kakvo je vreme (svakodnevno dok je na moru)

a onda prekurci

i dodje do onog najgoreg stadijuma - da je meni postalo svejedno

i kraj

da mi je ova pamet, a one godine, odjebala bih ja sve to odmah, djuture, da se nose u tri pickne azurne obale
By Speculum Columbae
Originally posted by 4NY K3Y

da vam kaze nesto teta, nema svrhe sve to

gubis vreme, gubis nerve, gubise sebe...

odjebes sve sto te uznemirava i iskuliras

nema toga ko je vredan nerava, stresa, suza, neprospavanih noci...

Kada bih te sreo uživo, reknuo bih ti: Mislim da te volim, i nazvao bih te svojom.
Imao sam slican problem na pocetku veze, bivsi se muvao oko njega a oni su bili samo prijatelji i bilo je takvih poluprikrivenih poruka...onda sam se ja sve vise i vise zblizavao sa tim njegovim bivsim i prijateljski sve, izvlacio sam iz njega informacije...e sad mozda ce ovo zvucati lose ali to je bio moj nacin, jednom prilikom je ogovarao mog decka kod mene i naravno da mu slucajno ne kazem, naravno ja sam sve to preneo svom dragom cisto da ima u vid sa kim se druzi i upalilo je, manje je pricao sa njim i na kraj se kontakt potpuno zavrsio..a da bih potpuno osigurao situaciju njegovog bivseg sam savetovao da se smuva sa nekim tamo samo da bi skroz nestao iz naseg zivota...hvala bogu sve je proslo po planu :)
Korisnikov avatar
By Blady
Ma kakvi, drzim ih dalje od sebe.
Ne trebaju mi :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478786#p2478786]mean95 napisao:[/url]Imao sam slican problem na pocetku veze, bivsi se muvao oko njega a oni su bili samo prijatelji i bilo je takvih poluprikrivenih poruka...onda sam se ja sve vise i vise zblizavao sa tim njegovim bivsim i prijateljski sve, izvlacio sam iz njega informacije...e sad mozda ce ovo zvucati lose ali to je bio moj nacin, jednom prilikom je ogovarao mog decka kod mene i naravno da mu slucajno ne kazem, naravno ja sam sve to preneo svom dragom cisto da ima u vid sa kim se druzi i upalilo je, manje je pricao sa njim i na kraj se kontakt potpuno zavrsio..a da bih potpuno osigurao situaciju njegovog bivseg sam savetovao da se smuva sa nekim tamo samo da bi skroz nestao iz naseg zivota...hvala bogu sve je proslo po planu :)
kakva si lasica
mora da si bio glavni instigator u predskolskom
Korisnikov avatar
By gossip
meni je jako tesko da glumim prijatelja sa nekim koga ne mogu da podnesem
By space_oddity
Generalno izbegavam da imam "enemies", ali kad me usere da ih steknem, ne volim da budu blizu mene.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!