Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixVala bas! Slazem se.
Sa JJ se nikad ne zna, slozices se.![]()
Bila je povredjena i na AO, pa je opet dosla do polufinala, i to preko dosta nezgodnih protivnica.
Sunce bi mogao da postavi link ka tom snimku...Slazem se u potpunosti.
Slazem se, doduse, da zvuci jadno - to pitanje voditeljkino. Mislio sam da ti je jadno to sto se Ana povukla, zbog komentara by Sunce da ga ne bi cudilo da Ana uzme i drugo drzavljanstvo... Zbunilo me to. :plavusa:
Skroz podrzavam to sto se povukla, ako je vec boli palac. Nema potrebe da pogorsava stvari pred US Open.
Originally posted by LunjaTamo ce Venus i ona Kineskinja voditi glavnu rec. I Safina ce odustati!Originally posted by SuncePazim, pazim.
@ Lunjo, pazi da te ne parafraziram, mozda.![]()
Nego, je l' znas da je mama Lindzi Devenport odustala od singla.![]()
![]()
I Tatjana Golovin.
![]()
Originally posted by LunjaPa sve ce se boriti, ali ja se nesto najvise nadam ovoj drugoj: Zeng Yi, onoj sa Vimbldona. Ne pamtim imena.Originally posted by SunceKoja tacno Kineskinja?
Tamo ce Venus i ona Kineskinja voditi glavnu rec. I Safina ce odustati!![]()
![]()
Li Na
Zeng Yi (Zhi??)
Peng Shuai
Yan Zi?
Originally posted by Lunjaevo ja potvrdjujem Suncetove impresije. baš je bio neki grozan momenat.Originally posted by SunceNisam video prilog, ali zvuci bas jadno.
Da li ste videli kako su reporteri RTS-a snimali Anu Ivanovic? Nisam video ceo snimak, samo sam primetio da su je na kraju snimali a da ona to nije znala. Sugava reporterka je pitala: "I to je sve sto imate da izjavite, to je ok?", a Ana je ponavljala: "Da, to je OK, mislim da je OK..." Pa ne bi me cudilo da Ana promeni drzavljanstvo. Voleo bih i da Jelena ode sto pre i da cuva zdravlje i energiju. Jebes Olimpijadu!
Originally posted by Ulixshta to znachi nekako?
Recimo, da nije povredjena, i da moze da se krece bolje, sa ovakvom igrom, mogla bi i da opravda to sto je (nekako) postala br. 1.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!