- 11 Avg 2008, 00:58
Nisam glasao i drzacu se po strani, nema opcije koju bih ja izabrao... Ovde ima ljudi koji samo znaju da "ishejtuju" kako bi sebi olaksali i tako pokusali da izlece neku svoju frustraciju, pa onda ima ljudi koje bas boli dupe samo su tu da bi pokusali da nadju dobar provod, pak ima i manjine koja ce braniti "okrivljenoga", ali ce svoju pristrasnost sakriti iza objektivnog posta (da ne bi bili napadnuti), (naravno ima i onih koju su zaista objektivni i kojima je pravda jako bitna). Nesto me je posebno zaintrigiralo! A to je da ljudi pokusavaju da privuku paznju na jedan ovakav MENI ne zanimljiv nacin. Naravno, da se u temi radi o hejtovanju jedne trule breskve ili politicke partije ili haskog osudjenika ili modnog kreatora, verovatno ne bih ni usao(Machkodlak je uglavnom veliki spamer koji sve sprovodi u salu i zezanje na jedan,koliko je moguce, bezazlen nacin). Ali posto je u pitanju jedan forumas koji je zeleo da privuce paznju na jedan specifican i drugaciji nacin morao sam da izlozim svoje misljenje (ma koliko ovo bilo nepismeno, neargumentovano, neosnovano ili bez poente(ali ja je sasvim jasno vidim)). Svakom od nas je potrebna paznja, nekima vise, a nekima manje. Ja spadam u onu grupu ljudi kojima je paznja u potrebna u ogromnim kolicinama(i ja je takodje trazim na jedan drugaciji nacin). Svako od nas ima sopstvene mehanizme kojima ce svoju potrebu za paznjom zadovoljiti. Angelina777 ima jedan drigaciji humor koji ja kapiram i dosta segmenata istog su mi izuzetno zanimljivi. O onim ozbiljnim stvarima koje je pisala ne mogu da komentarisem jer nisam kompetentan(mislim na bibliju i one filozofsko-psiholoske knjige). Cinjenica jeste da je ona ambivalentna i da se njena razmisljanja i stavovi menjaju, pa boze moj, svako od nas ima te promene samo, opet, neko u manjoj a neko u vecoj meri, nekome ce se stavovi ukoreniti pre, a nekom kasnije. Mislim da to ima veze sa intezitetom osetljivosti nekog coveka. Vidim da je pljuju neki koji su ucestvovali u njenim humoristicnim temama i pokusavali da je oponasaju, ali to im nije polazilo za rukom(sto znaci da se i oni ponasaju ambivalentno). Pronasao sam se ovde zato sto sam i ja osoba kojoj je potrebno mnogo paznje, ja sam osoba koja pokusava da sve ispolji na jedan kreativan nacin, ali sam svestan da to ne moze uvek da ispadne lepo i kreatvino. Kao sto sam i svestan da se moji stavovi menjaju.
Zar na ovom forumu mora uvek da bude neke ispljunute mrznje o nekom forumasu, zar je to jedna od najvecih zabava koju sebi mozemo da priustimo?
Da li ste svesni da i svojim istaknutim postovima vi zelite da privucete paznju?
Smatram da je jako degutantno ispoljavati je na ovakav negativan nacin.
Mrzimo se medjusobno a ocekujemo da nas sutra cela Srbija podrzi i da nam da prava...