Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxU protivnom, ako ih pozovesh fonom, kazhesh da te NEKO prebio u stanu, oni necje docji? Ili ako su doshli, oticji cje bez da ti ukazhu pomocj kada im saopshtish da te prebila tvoja devojka?
Predvidja ukoliko je u pitanju vanbrachna str8 zajednica.
Originally posted by revealja ne verujem da su sigurne kuce ekskluzivno strejterske. ono sto hocu da kazem: ne verujem da bi sigurna kuca odbila lezbejku u situaciji eskaliranog nasilja. mislm da imaju veci problem sa romkinjama
Lezbejka u sigurnoj kutji je isto sto i zhena pilot u JAT-u.
Nije nemoguce.... Ja gledala BG Hroniku i gostovala prva zena pilot![]()
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Trebalo bi da dodju, to im je duznost...
oticji cje bez da ti ukazhu pomocj kada im saopshtish da te prebila tvoja devojka?![]()
Nije po propisima, ali je u Srbiji vrlo moguce da se desi.
Nisam imala takav slucaj u okolini, pa ne znam sta bi se desilo.
(U stvari, imam slucaj, znam dve ribe koje su zajedno godinu dana, zive zajedno i malo malo, pa neka zavrsi sa zatvrenim okom, polupale su sve daljinske u kuci (od TV-a, rezervni od TV-a, od DVD, od klime, od mini linije) i nekoliko mobilnih i jedan bezicni gadjajuci se....![]()
Originally posted by ValPa mozda tako dozivljavaju ljubav. Al si staromodna
Ajde ako si ga voleo. Ali ...josh uvek se vole . I mlate! A niko ne pljuje po sebi, no mlati i dalje. Kazhem ja tebi...ovo je ozbiljna tema!
Originally posted by Black Lady
Jesam, udarila sam, cak se i potukla... necu da razglabam zbog cega i kako, ali da jesam, iako nisam sklona da udaram devojke![]()
Originally posted by allexa37Hvala, nije mi seks tako bitan, neka bude los
Jbt,što je najgore,mislim da se upravo tako i dešava kod mnogih parova gdje postoji nasilje,ta neka vrsta patološke ljubavi.....nije niotkud ispala rečenica,da je seks najbolji posle svađe(naravno,kako kod koga)
Originally posted by Dinama nemora ni da ga bude...jebeš seksOriginally posted by allexa37Hvala, nije mi seks tako bitan, neka bude los
Jbt,što je najgore,mislim da se upravo tako i dešava kod mnogih parova gdje postoji nasilje,ta neka vrsta patološke ljubavi.....nije niotkud ispala rečenica,da je seks najbolji posle svađe(naravno,kako kod koga)![]()
Originally posted by Dinashvatam ja sta ti hoces da kazes, ali postoji. to je ona faza kada je nasilnik/ca sva slatka i fina i u pokajanju. obecava da se to vise nece ponoviti i cini sve da partnerku uveri u to. naravno, ta faza kratko traje i ponovo zapocinje ciklus.
Zar postoji medeni mesec sa nasilnicima?![]()
Sex posle svadje je najsladji, bes i negativna energija se pretvaraju u sexualnu, a osecaj krivice se postara da se podsvesno vise potrudis da zadovoljis partnerkui zato je super.
:kenja kwawa:
Originally posted by ancheOriginally posted by Dinashvatam ja sta ti hoces da kazes, ali postoji. to je ona faza kada je nasilnik/ca sva slatka i fina i u pokajanju. obecava da se to vise nece ponoviti i cini sve da partnerku uveri u to. naravno, ta faza kratko traje i ponovo zapocinje ciklus.
Zar postoji medeni mesec sa nasilnicima?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!