Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Predvidja ukoliko je u pitanju vanbrachna str8 zajednica.
U protivnom, ako ih pozovesh fonom, kazhesh da te NEKO prebio u stanu, oni necje docji? Ili ako su doshli, oticji cje bez da ti ukazhu pomocj kada im saopshtish da te prebila tvoja devojka? :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Na koju vrstu nasilja konkretno?

Recimo napRcavanje kao nasilje!
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by reveal
Lezbejka u sigurnoj kutji je isto sto i zhena pilot u JAT-u.
Nije nemoguce.... Ja gledala BG Hroniku i gostovala prva zena pilot :lol:
ja ne verujem da su sigurne kuce ekskluzivno strejterske. ono sto hocu da kazem: ne verujem da bi sigurna kuca odbila lezbejku u situaciji eskaliranog nasilja. mislm da imaju veci problem sa romkinjama :ozbiljan:

@val

sta si bese pitala? a da... rece ti kravica vec gore da srpski ustav govori o bracnim i vanbracnim zajednicama kao zajednicama osoba razlicitog pola.

a isto tako ustav kaze da je kosovo deo srbije :giggle:

stvarno nemam pojma kako tacno glasi clan vezan za porodicno nasilje, ali se jedno vreme puno o njemu govorilo tako da neces imati problem da ga nadjes na netu.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Trebalo bi da dodju, to im je duznost...

oticji cje bez da ti ukazhu pomocj kada im saopshtish da te prebila tvoja devojka? :nerd:

Nije po propisima, ali je u Srbiji vrlo moguce da se desi.
Nisam imala takav slucaj u okolini, pa ne znam sta bi se desilo.
(U stvari, imam slucaj, znam dve ribe koje su zajedno godinu dana, zive zajedno i malo malo, pa neka zavrsi sa zatvrenim okom, polupale su sve daljinske u kuci (od TV-a, rezervni od TV-a, od DVD, od klime, od mini linije) i nekoliko mobilnih i jedan bezicni gadjajuci se.... :kosa:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Val
Dakle, zakon u Srbiji ne predvidja mere zashtite od nasilja u porodici, ukoliko ljudi nisu venchani? Kako se u Srbiji zakonom definishe "porodichno nasilje"?
...toj se i ja pitam...
Korisnikov avatar
By Val
Trebalo bi da dodju, to im je duznost...

oticji cje bez da ti ukazhu pomocj kada im saopshtish da te prebila tvoja devojka? :nerd:

Nije po propisima, ali je u Srbiji vrlo moguce da se desi.
Nisam imala takav slucaj u okolini, pa ne znam sta bi se desilo.
(U stvari, imam slucaj, znam dve ribe koje su zajedno godinu dana, zive zajedno i malo malo, pa neka zavrsi sa zatvrenim okom, polupale su sve daljinske u kuci (od TV-a, rezervni od TV-a, od DVD, od klime, od mini linije) i nekoliko mobilnih i jedan bezicni gadjajuci se.... :kosa:

I vidish kako nasilje u porodicu dobije sasvim drugachiji prizvuk. Doprinosi sportskoj aktivnosti (sve te kucjne aparate sad same moraju da "pale" ustajucji sa kaucha) , ujedno pospeshuje rad srca (mob vishe ne zrachi), estetska hirurgija vishe nije IN (jer same sebi "popravljaju" izgled, velichinu ochiju i bla bla).

Ms.Ironija
Korisnikov avatar
By Val
I sve dok ova tema nosi " :smeh: " kao predznak Topica...nishta od borbe protiv nasilja u drushtvu!
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ja cu da doprinesem borbi protiv nasilja u lezz vezama, evo obecavam, necem da bijem zenu. :wink:
Korisnikov avatar
By Val
Ali stvarno nije smeshno. :nerd:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Tri strane, a samo jedan muski odgovor? :lol:
@ontopic
Nikad nisam dobio udarac od decka. Dodushe nikad nisam razmisljao o tome sta bi bilo da me udario, jer sam inace jako nezgodan kad neko krene fizicki na mene. E sad to sto mi je decko moze mnogo znaciti da se drugacije postavim. Ono sto je sigurno, cak i da ga mrzim ne bih ga umlatio kako inace znam. Ne mogu kosti da lomim nekome koga sam voleo. Nema sanse. Tako bih samo pljunuo na sebe.
Korisnikov avatar
By Val
Ajde ako si ga voleo. Ali ...josh uvek se vole . I mlate! A niko ne pljuje po sebi, no mlati i dalje. Kazhem ja tebi...ovo je ozbiljna tema!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Val
Ajde ako si ga voleo. Ali ...josh uvek se vole . I mlate! A niko ne pljuje po sebi, no mlati i dalje. Kazhem ja tebi...ovo je ozbiljna tema!
Pa mozda tako dozivljavaju ljubav. Al si staromodna :P :lol:
Ako je nekome ljubomora razlog da se bije, e vala onda ovaj drugi treba da ga izlomi. Batine iz drugih razloga nemaju veze sa ljubavlju. Sem ako to nije deo S/M repertoara :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
ne mogu pricati o zakonima u Srbiji jer ne zivim tamo, al da bi se stiglo do prijavljivanja i upotrebe zakona, lezbejke prvo trebaju biti svesne da nasilje postoji u njihovim vezama, da nije to ljubav i da krenu da govore o tome...korak po korak, zna se da kod nas sve ide polako
Korisnikov avatar
By Sanguine
Nikad ne bih mogao da naudim fizicki osobi koju volim,niti bih mogao da budem s osobom koja to radi....ne pokazujem "ljubav" na taj nachin.
By mikka
Nikad, nikad, nikad ne bih fizicki nasrnuo na voljenu osobu! Radije bih si ruke polomio! :sudija:
Korisnikov avatar
By Blady
Jesam, udarila sam, cak se i potukla... necu da razglabam zbog cega i kako, ali da jesam, iako nisam sklona da udaram devojke :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Black Lady
Jesam, udarila sam, cak se i potukla... necu da razglabam zbog cega i kako, ali da jesam, iako nisam sklona da udaram devojke :)

Znachi, ti si sad Naprcakusa :smeh:
Korisnikov avatar
By Modesty
Uh moram priznat da sam i ja jednu(davnooooo) razvalila preko usta ali za nju se ne kajem ni sekundu.
Korisnikov avatar
By anche
veoma pojednostavljen krug nasilja (sa sajta hrvatskog mup-a :giggle: )

Slika
Korisnikov avatar
By Modesty
oa po ovom to nasilje i nije tako loše...razbija monotoniju u dužim vezama i dovodi nas ponovo u fazu medenog mjeseca,tj. zaljubljenosti?

Jbt,što je najgore,mislim da se upravo tako i dešava kod mnogih parova gdje postoji nasilje,ta neka vrsta patološke ljubavi.....nije niotkud ispala rečenica,da je seks najbolji posle svađe(naravno,kako kod koga)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by allexa37
oa po ovom to nasilje i nije tako loše...razbija monotoniju u dužim vezama i dovodi nas ponovo u fazu medenog mjeseca,tj. zaljubljenosti?
da. tako treba da izgleda idealna veza :zid:
Korisnikov avatar
By Dina
Zar postoji medeni mesec sa nasilnicima? :smeh:

Inace, sto se zakona tice, mislim da je i taj zakon za porodicno nasilje uveden skoro. Tako da ni policija nije obucena da reaguje. Jedna od zena o kojoj sam pisala je pozvala policiju i oni su rekli nesto u stilu da ce muz sledeci put zavrsiti u zatvoru, kao sad opomena. U tom smislu onda ako gay veza ne moze da se podvede pod porodicno nasilje onda nema ni shvatanja cele situacije. Mada ja ne znam zasto se zrtve bilo strejt bilo gay, suzdrzavaju od zvanja policije, valjda je to taj zacarani krug zbog kojeg i jesu zrtve :( Ja bih verovatno odabrala prvi nacin kako rekoh, da nasilnik zapamti kad je to postao prema meni. A drugo resenje bi svakako bila policija. Ako ne bi mogao da bude porodicni nasilnik, podvela bih ga pod nekog drugog. Ali ne bih pustila da osoba koja je nasilna prolazi nekaznjeno na ovaj ili onaj nacin...
Korisnikov avatar
By Dina
Jbt,što je najgore,mislim da se upravo tako i dešava kod mnogih parova gdje postoji nasilje,ta neka vrsta patološke ljubavi.....nije niotkud ispala rečenica,da je seks najbolji posle svađe(naravno,kako kod koga)
Hvala, nije mi seks tako bitan, neka bude los :smeh:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Dina
Hvala, nije mi seks tako bitan, neka bude los :smeh:
ma nemora ni da ga bude...jebeš seks :pegla:
Korisnikov avatar
By anche
shvatam ja sta ti hoces da kazes, ali postoji. to je ona faza kada je nasilnik/ca sva slatka i fina i u pokajanju. obecava da se to vise nece ponoviti i cini sve da partnerku uveri u to. naravno, ta faza kratko traje i ponovo zapocinje ciklus.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Da citiram sebe sa MSN:
Sex posle svadje je najsladji, bes i negativna energija se pretvaraju u sexualnu, a osecaj krivice se postara da se podsvesno vise potrudis da zadovoljis partnerku :) i zato je super.
:kenja kwawa:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by anche
shvatam ja sta ti hoces da kazes, ali postoji. to je ona faza kada je nasilnik/ca sva slatka i fina i u pokajanju. obecava da se to vise nece ponoviti i cini sve da partnerku uveri u to. naravno, ta faza kratko traje i ponovo zapocinje ciklus.

jasno je to kao dan...ja sam malo karikirala.....taj ciklus je vrzino kolo iz kojeg se teško izlazi.
Žrtva je osoba nad kojom se vrši nasilje a što je najgore u svemu,u profilima ličnosti koje vrše nasilje,ocjenjeno je u velikom broju da se i sami osječaju kao žrtve.....ma patologija živa.....po meni su za liječenje i jedno i drugo u takvim vezama a ne samo nasilnik.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa da, kad bi konstantno i sve bilo lose onda bi zrtve lakse i brze otisle... Nego trebalo je da ga nazovu prividni medeni mesec ili tako nesto...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!