Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by anche
jeste, jako je vazno da postoje i ovakve teme. mada meni predstavlja pravi problem to sto, kada bih se nasla u takvoj situaciji, ne bih znala kome da se obratim za pomoc.
Originally posted by ancheProsto moram da uradim ono shto najvishe mrzish. Tj. da citiram post iznad sebe, iz prostog razloga da se ne bi ubacio neki nevezani medj´nas...i da priupitam - zashto bi ta zhena/lezbejka morala da kazhe da je lezbejka? Zaboga, dovoljno shto je prebijena?!
@val
![]()
vetj mogu da zamislm klozetiranu lezbejku koja okretje 92 i kaze: 'molim vas pomozite mi, moja lezbejska partnerka se napila, polupala sve po stanu, i prebila me. ja sam trenutno zakljucana u sobi a ona pokusava da provali vrata.'
toliko je to sve tuzno, da moram da se smejem da se ne bih rasplakala.
Originally posted by ValOriginally posted by johndoeDa, ali mi ne prichamo o BDSM i fetishima!
@val
da,mislim da kad ih jedna osoba ostavi zbog takvog ponasanja,oni jednostavno predju na drugu.
a ja znam devojku koju je manje vise svaki decko tukao,tako da mislim su i da zrtve nasilja osobe kojima su nasilnici iz nekog razloga privlacni i znaju daa ih prepoznaju.![]()
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxEj, aj´ ne prdite (kad vecj moram ovako)! Niko vas ne primorava da pri prijavi cajkanu (ili kome god se vecj prijavljuje nasilje) saopshtavate vashu sexualnu orijentaciju!
Sigurne kuce su samo za str8ere. Za homoseksualce koji trpe bilo koji oblik nasilja policiju zaboel levo uvo.
Originally posted by spiritskaDa, da. Upravo ovo QQlele i jeste problem homoseksualaca u Srbiji. Zakukaju, uplasheni se zakljuchaju u sobu i toliko! Kontam da na taj nachin nikada necjemo biti prihvacjeni u drushtvu! Ali, to je vecj neka druga tema...da ne kazhem Sizifov Job!
![]()
Originally posted by Vala zasto ne bi rekla?
zashto bi ta zhena/lezbejka morala da kazhe da je lezbejka? Zaboga, dovoljno shto je prebijena?!![]()
Originally posted by ancheDa, u pravu si. Zashto tako prebijena ne bi prichala o istoriji svog zhivota? Zashto ne bi pochela prichu sa:"Znate, ja volim zhene i stvarno mi se ovo nikada nije desilo! Ali eto, ja imala malo duzhi jezik, pa me zhena prebila. Mozhete li na neki nachin da mi pomognete?"Originally posted by Vala zasto ne bi rekla?
zashto bi ta zhena/lezbejka morala da kazhe da je lezbejka? Zaboga, dovoljno shto je prebijena?!![]()
![]()
fora je u sledecem: ne postoji institucionalizovana podrska lezbejkama, jer su nevidljive u drustvu.
ja sam vec gore negde napisala kako se neke dovijaju u tim situacijama. ta sto je prebijena je odvedena u urgentni od strane drugarica, ne od strane hitne pomoci/policije.
ja znam samo za jedan slucaj kad su lezbejke zvale policiju zbog druge lezbejke. i posle toga su se uzasno osecale. nije sve tako crno-belo. lezbejska egzistencija, kao uostalom i bilo koja druga, je obojena mnogim specificnostima. i nasilje u lezbejskim vezama JESTE u velikoj meri tabu tema.
Originally posted by Valzato sto kad strejt zena pozove i kaze to isto oni dotrce i odbrane je jer je nasilje u porodici definisano i sankcionisano zakonom. te je duznost policije da reaguje i zastiti zrtvu.Originally posted by ancheDa, u pravu si. Zashto tako prebijena ne bi prichala o istoriji svog zhivota? Zashto ne bi pochela prichu sa:"Znate, ja volim zhene i stvarno mi se ovo nikada nije desilo! Ali eto, ja imala malo duzhi jezik, pa me zhena prebila. Mozhete li na neki nachin da mi pomognete?"Originally posted by Vala zasto ne bi rekla?
![]()
Kontam da ni jedan strejter ne zove policiju, jer je prebijen i pochne rechenicu sa:"Dobro veche, ja sam str8 i prebili su me!"!
Zbog toga pitaH, da li postoji neka institucija koja se bavi iskljuchivo "nasiljem u porodici"? I koja poduzima odredjene mere, kako bi se to nasilje sprechilo ili izlechilo...
Originally posted by Valnaravno da postoji. nasilje je sankcionisano i krivicno i preksrasjno. ali ne razumem zasto je to relevantno ovde?
Lepo si ti meni TO nacrtala, ali jedno pitanje josh uvek ostade "otvoreno"!
Originally posted by ValDakle, nasilja uopshteno. Nevezano za rod i pol?!
A mere protiv "nasilja u drushtvu" ne postoje?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!