Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Originally posted by J...
Vise volim meso (misice) nego salo. Ako se vec bira onda cu reci da preferiram mrsavije ali ipak mora da ima izvesnu gradju. Mora da ima shire kukove od struka, ta "neravnina" mi je mnogo bitna. A gore da ima sira ramena od struka. U idealnom slucaju da ramena budu sirine kao i kukovi. Figura "pescani sat". :)
moja prva je imala uske kukove i nesto sira ramena u odnosu na njih, druga sira ramena i sire kukove :lol: treca uza ramena i dole nesto oblije :mljac:

dakle, loze me plivacka ledja :sweet:

(mada, nista preterano, tipa butch :P )
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
J...
ja tim delom tela nisam zadovoljna, kukovi su mi nesto uzi i nije mi ispala ta neravnina kako bih ja htela, moze li se to necim srediti? (kontam da ne moze vezbama, posto je su u pitanju kosti, a ne salo, ali mozda nesto postoji)
ps. porodjaj ne savetovati, imam 19 godina samo...
By J...
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
J...
ja tim delom tela nisam zadovoljna, kukovi su mi nesto uzi i nije mi ispala ta neravnina kako bih ja htela, moze li se to necim srediti? (kontam da ne moze vezbama, posto je su u pitanju kosti, a ne salo, ali mozda nesto postoji)
ps. porodjaj ne savetovati, imam 19 godina samo...
Mozes da napravis uzi struk ako izvadis koje rebro. :lol:

Shalim se, na zalost ne moze sve na telu da se izmeni onako kako pozelimo.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ma, ja imam uzak struk, njime sam zadovoljna, samo da su mi kukovi dole malcice siri, pa da ide onako kao lagana kriva linija onako... Ne znam d ali sam uspela da objasnim...
By Çâðê_DUP
ja imam uze kukove u odnosu na ramena, ali imam i dupence i jahace pantalonice :P :zazubice:
By Çâðê_DUP
imam i ja dupence i volim ga :)
a jahace pantalonice? :smug:
By Çâðê_DUP
No idea sta je to...
ma to su ti one oblinice sa strane butina koje se skidaju jedino liposukcijom :lol:

bez obzira na mrsavost, ako imas jahace pantalonice, uvek ces imati obline na tom mestu i to je jako seksi :tos:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Imam.
Zato i hocu da mi kukovi budu malcice siri (santimetar-dva ne puno, samo da ide pravilna blago kriva linija).
Korisnikov avatar
By Hys.
Ovo:

Originally posted by the1whowished

Neeeeeee, ne pravim takve podele.Snalazim se dobro sa obe varijante.I obe varijante volim da vidim.
I ovo:
Originally posted by Wilhelmina
Da se i ja slozim...
Mada, postoji jos nesto... devojka mora biti zadovoljna sobom, pa ma kakva bila, imala ona 40 kg ili 140 kg. Osobe koje imaju komplexe su teske za odrzavanje.
I ovo:
Originally posted by Galateja
Vazna je ESTETIKA-kako duse tako i tela.Ako je estetika prisutna mogu da me privuku i jedne i druge.
:klavir:
I ovo:
Originally posted by waterlily
Ekstremi u bilo kom smeru ne dolaze u obzir. Volim snazne zene. Naravno ne ono dizem-100kg-na-benc, nego da izgleda zdravo. Fizicka slabost me jako deprimira:sniff:
StIm sto nemam nish' protiv da moze dizat' 100 kila na bench :D I ja dizem lepu sumu :kosa:
Korisnikov avatar
By scout_finch
obicno mi se ne svidjaju debele devojke,ali par kg viska moze jako dobro da izgleda,posebno ako je visak na pravim mestima.

ja sam inace malecka,i obicno mi se svide devojke koje nisu ni mnogo vise ni mnogo teze od mene,ne volim da se osecam kao dete kad stanem pored nje. :lol:

a mrsave devojke su mi lepe,ali nekako samo u teoriji,nikad mi se nesto nije svidela bas mrsava devojka.
Korisnikov avatar
By LittleRed
meni jedino smetaju extremi - ne privlače me ni anorexične devojke, ali ni extremno debele.
Sviđaju mi se one onako nekako, oble, mekane i glatke :bale:
Inače i sama poslednjih par godina imam popriličan višak, kakav mi ne bi smetao na drugim devojkama...
ali ga ne podnosim na sebi...sutra počinjem dijetu, po ko zna koji put :sigh:
Korisnikov avatar
By starsailor
@ Johndoe - i mene to muci sto sam mala i sitna :lol:

ON: ne smetaju mi ni debele ni mrsave, zavisi od stila :D za svaki stil imam odredjenu omiljenu tezinu, al mrzi me da sada objasnjavam.
tako da odgovor je daj sta das :lol: - zezam se , ovo sam napisala jer sam se setila da je anche rekla da smo svastojeb :D
By J...
Originally posted by J...
U idealnom slucaju da ramena budu sirine kao i kukovi. Figura "pescani sat". :)

Ili ipak da budu ramena malo sira. :nerd: jbg, nisam merila nikad.

Samo da dodam da mora da ima i ravan stomak. :D
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
A jel moze meni neko da objasni ovo:
Ja sam normalno, skladno gradjena i imam skroz ok tezinu i svidjaju mi se devojke moje tezine, ne svidjaju mi se anoreksicarke, ali zelim da ja izgledam kao one...
WTF is wrong with me?
By J...
ne svidjaju mi se anoreksicarke, ali zelim da ja izgledam kao one...
WTF is wrong with me?
Zelis da se sebi ne svidjas???
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Svidjaju se meni anoreksicarke da ih gledam, ali ne da ih vodim u krevet (pak, zelim da imam sta i da uhvatim, ka dmoram d abudem prosta), ali sebe ne vodim u krevet, zato zelim da izgledam tako, extra po objektivnim merilima...
Ma, pusti budalu...
Korisnikov avatar
By pthalo
više volim deblje devojke, ali nikad nisam bila sa debelom devojkom, i mogu da volim mršave devojke. A ne bih opet sa anoreksičarkom. Moja prva devojka je imala anoreksija. I ja sam tada imala. Sećam se njena majka je pokušala da nas hrani i mi smo pokušale da hranimo njen psa. Ona je bila mršavija nego ja. I stalno je bilo problem između nas "više voliš svoju anoreksiju nego mene." Sad jedem normalno. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Eeee, ja sam mislila da imam bas neki precizan ukus kada su devojke u pitanju.. Da volim femme, mrsavije itd., ali sam iznenadila sama sebe.. hehe:bicikl:
Korisnikov avatar
By Neve
Slika :unsure: Slika

Hmm.. višu i krupniju od mene*

* 168 ili 170cm / 53kg

Ovo je već.. hmm.. njami.

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Volim svoj oblik tela, i kada imam visak i kada nemam. Pescani sat, jake grudi, guza, kukovi, jedino sto neam ramena. Em su spustena em mala. Koliko mogu, nadam se da cu to malko popraviti :misici:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bolje ove koje su malo punije, nego iz lakše kategorije.
:lezkiss:
Iz više razloga,
pa da ne bih davila mnogo, znam da ukoliko prilegnem i opustim se na lakšu kategoriju, vrlo lako se može desiti da imam poroblema sa zakonom, zbog nanošenja telesnih povreda, zatim viška ili manjka telesnih tečnosti koje same po sebi podmazuju telesinu, ili čak mogu da posluže kao zaliha za iznenadne i nenajavljene goste, što je ipak dobra strana ove neprijatne epizode.

Ukoliko je situacija obrnuta, može se desiti da se lakša kategorija prilepi i samo uz medicinsku asistenciju da se, da izvinete na izrazu, izvadi iz moje vulve.
Korisnikov avatar
By starky
da se precizno(koliko toliko) izrazim,od 170-178 cm sa 60-70 kg...eto...

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by starky

Sve je relativno. Da li je u pitanju samo salo, ili ima još ponešto ?
Korisnikov avatar
By starky
zavisi da li je prosao Bozic ili nije ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Nanny Ogg
Volim svoj oblik tela, i kada imam visak i kada nemam. Pescani sat, jake grudi, guza, kukovi, jedino sto neam ramena. Em su spustena em mala. Koliko mogu, nadam se da cu to malko popraviti :misici:

Vidish kako ja zhivim u zabludi. SmatraH da se peschani sat "gleda" od ramena do kukova...qq meni! :jutro:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by starky

A da ti odesh do pekare? Obavezno ponesi nacrt! :katemoss:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!