- 06 Avg 2008, 21:06
Svi smo raskidali i bili ostavljeni.. E, u toj prici uvek neko mora da bude povredjen i besan, tako da odatle i ova tema..
Imamo dostojanstvenih raskida, a imamo i raskida zbog kojih neko ili mi sami umemo da padnemo na najnize moguce grane, ali posle je vec kasno...
Slusajuci ovih dana raskide nekih mojih drugarica i cudjenje zbog svakakvih gadosti koje chuh, pozeleh da otvorim temu...
Moji favoriti:
- Nisam ti ja rekla da te volim NIKADA, nego si ti cula to sto si htela!
- Some jedan nesposobni, ne bi umeo ni da ga izdrakas sam, a kamoli da nesto zaradis!
- Uostalom, sigurno cu naci neku bolju, kojoj pi... bar nece mirisati na prokis'o kupus, kurvetino matora!
- Da Bog da te niko vise u zivotu ne voleo!
- Nije ni cudo sto jos nisi zavrsila fakultet (8god. studira doticna) kada si glupa kao najgluplja kita!
- Mozes li da me naucis bar da pusim kao ti, mislim, zbog buducih tipova?
Pitanje glasi:
NAJODVRATNIJE STVARI KOJE STE CULI ILI IZREKLI TOKOM RASKIDA, SVADJI ILI PREPIRKI SA NEKOM VAMA DRAGOM OSOBOM???
Btw, nisam sve ovo ja dozivela, tak' da.. A narocito pricu sa kiselim kupusom..
Hajde, cekam vase odgovore.. hehe, neka budu sto socniji i bezobrazniji, da vidim dokle ljudi mogu da idu..
Thank's to all.
*** Naslov izmenjen od strane moderatorke zbog upotrebe velikih slova
Imamo dostojanstvenih raskida, a imamo i raskida zbog kojih neko ili mi sami umemo da padnemo na najnize moguce grane, ali posle je vec kasno...
Slusajuci ovih dana raskide nekih mojih drugarica i cudjenje zbog svakakvih gadosti koje chuh, pozeleh da otvorim temu...
Moji favoriti:
- Nisam ti ja rekla da te volim NIKADA, nego si ti cula to sto si htela!
- Some jedan nesposobni, ne bi umeo ni da ga izdrakas sam, a kamoli da nesto zaradis!
- Uostalom, sigurno cu naci neku bolju, kojoj pi... bar nece mirisati na prokis'o kupus, kurvetino matora!
- Da Bog da te niko vise u zivotu ne voleo!
- Nije ni cudo sto jos nisi zavrsila fakultet (8god. studira doticna) kada si glupa kao najgluplja kita!
- Mozes li da me naucis bar da pusim kao ti, mislim, zbog buducih tipova?
Pitanje glasi:
NAJODVRATNIJE STVARI KOJE STE CULI ILI IZREKLI TOKOM RASKIDA, SVADJI ILI PREPIRKI SA NEKOM VAMA DRAGOM OSOBOM???

Btw, nisam sve ovo ja dozivela, tak' da.. A narocito pricu sa kiselim kupusom..

Hajde, cekam vase odgovore.. hehe, neka budu sto socniji i bezobrazniji, da vidim dokle ljudi mogu da idu..
Thank's to all.

*** Naslov izmenjen od strane moderatorke zbog upotrebe velikih slova