Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja se po pravilu prvi dan posle raskida povatam sa nekime... Shto je chudno u principu. Nikada to ne planiram, a kada sam single, niko mi se ne svidi za takve stvari kada izlazim. Ali zato prvi dan posle raskida... BUM! :lood:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by LittleRed
Originally posted by anche
izbegavam vezivanje nakon raskida i bilo sta ozbiljno jer vrlo dobro znam da sve sto se postavi na klimavim temeljima ne moze dugo da stoji.
ovo je manje više opšte mesto.
ali se situacije razlikuju, kao i veze, odnosi i ljudi.
jedino je važno raščistiti sa sobom. onda si spremna.
to je skroz opste mesto :) valjda si posle raskida raspadnuta pa kreces da se skupljas i prikupljas i od opsteg kreces ka pojedinacnom?

situacije se svakako razlikuju ali ono sto je slicno jeste da nekima dobro dodje da skliznu iz veze u vezu. ali ja stvarno nisam strucna za druge ljude, veze i relacije. za sebe, svoje veze i odnose - jesam.

@mr.ja
ja sam posle takvih pokusaja dizanja ega iz blata (jer su meni takve akcije bile to) samo upadala u jos vetju depru i teze se cupala iz ocaja.
By J...
Ako je u pitanju ozbiljnija veza, onda zelim i trudim se da ostanem u prijateljskim odnosima s tom osobom, ne mogu odjednom da prestanem da je vidjam, moram postepeno da smanjujem kontakt.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm a meni je teze svaki put kada se vidimo... Kada se ispolji sve ono shto je dobro u toj vezi bilo... Padnem u iskushenje... Kao na primer pre 5 minuta... :sigh:
By mikka
mrljo
jes klishe, ali nekad samo vreme... :drama: :tuc:
a "nenormalno" ponasanje posle raskida je posve normalno, daj si oduska :cigareta:
Korisnikov avatar
By starky
uglavnom sam Gdjica Nevidljiva,neko vreme.
Korisnikov avatar
By leobg
Zavisi da li sam tu osobu voleo, ako jesam, jako tesko, ako je jos uvek volim, onda se nikad ne oporavim.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja i moji raskidi....Kljukanje sedativima,poludela Vivien Leigh....Sad drzim distancu,ne dam se...Kad se sve zbroji,nije bilo osobe za kojom bih sekao vene(ali pio sedative),pa kad ustanem ne znam ni sta se desilo... :trep: A da....Bacao stolice kroz prozor.....:D
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Energetski rasnesem pedesetak ljudi koji mi prvi stanu na crtu i sve se vrati u normalu (potpuno nesvesno).

Edit: Samo dok prodje tih pedesetak ljudi, prodje i nekoliko godina.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Znacu za jedno 2 god,najmanje...:vudu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!