Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by AzdajaNije preduboka, sad bas gledam. Hvala jos jednom
Ok,ali sredi ranu i bice sve ok...![]()
Originally posted by revealOriginally posted by Angelina777Ako cu te utesiti i ja sam uzasna pickica kad treba ici kod lekara...
bas sam pickica![]()
![]()
@Azdaja - ja se nisam ni setila hladnog spreja!![]()
To je prava stvar!
Originally posted by revealKako u ponoc. Pa ja sam, zeno, sardinu otvorila u 6 sati popodne. Ja krvarim satima
![]()
A 'de zheno nadje sardinu u ponoc da otvaras?![]()
Originally posted by Angelina777a jesi li pojela sardinu? steta da se baci.Originally posted by revealKako u ponoc. Pa ja sam, zeno, sardinu otvorila u 6 sati popodne. Ja krvarim satima
![]()
![]()
Originally posted by AzdajaLOL
I sad nam tek rece da krvaris satima...aaaaaa
Originally posted by J...pojela je moja mackaOriginally posted by Angelina777a jesi li pojela sardinu? steta da se baci.Originally posted by revealKako u ponoc. Pa ja sam, zeno, sardinu otvorila u 6 sati popodne. Ja krvarim satima
![]()
![]()
![]()
ont: sad treba da jedes meso, zbog gubitka krvi![]()
Originally posted by reveal
![]()
Imamo veceras gladnu Vampiricu na forumu... Watch out! Beware!
Originally posted by MachkodlakKolac je najefikasniji, ali ako nam zatreba jos nesto, okrenucemo se belom luku i svetoj vodici.... Ne znamo kolika je njena snaga...
![]()
Gde li mi je onaj glogov kolac![]()
![]()
Uskoro izlazi sunce tako da nema cega da se plasite, a ona ce otici na svoj pocinak, i tada cemo mi naci njen grob![]()
![]()
Originally posted by AzdajaTako je
Ajde ovako...ako neces u hitnu,nemoj sa vodom da je ispiras jer u vodi imas more bakterijua kupi hidrogen od 3%,enbecin i flaster 8-10cm (kad vec kazes kolika je rana...)
Znaci sredis sve hidrogenom-malo ce da peni...posle poprskas enbecinom i stavis flaster...
ajde tako-iskustvo ah..![]()
Originally posted by Wilhelminaidem u nabavku hidrogena za sat vremena. nemam love za enbecine, flastere i ostalo.Originally posted by AzdajaTako je
Ajde ovako...ako neces u hitnu,nemoj sa vodom da je ispiras jer u vodi imas more bakterijua kupi hidrogen od 3%,enbecin i flaster 8-10cm (kad vec kazes kolika je rana...)
Znaci sredis sve hidrogenom-malo ce da peni...posle poprskas enbecinom i stavis flaster...
ajde tako-iskustvo ah..![]()
![]()
Bas sam to htela da iskuckam.
Originally posted by revealVidis da su joj se oformila jos jedna ustasca na ruci samo ceka kada ce porasti i zubici na tom mestu... Za duple ocnjake trebace nam vatraOriginally posted by MachkodlakKolac je najefikasniji, ali ako nam zatreba jos nesto, okrenucemo se belom luku i svetoj vodici.... Ne znamo kolika je njena snaga...
![]()
![]()
Uskoro izlazi sunce tako da nema cega da se plasite, a ona ce otici na svoj pocinak, i tada cemo mi naci njen grob![]()
![]()
![]()
Originally posted by MachkodlakmuhahahahahhaOriginally posted by revealVidis da su joj se oformila jos jedna ustasca na ruci samo ceka kada ce porasti i zubici na tom mestu... Za duple ocnjake trebace nam vatraOriginally posted by MachkodlakKolac je najefikasniji, ali ako nam zatreba jos nesto, okrenucemo se belom luku i svetoj vodici.... Ne znamo kolika je njena snaga...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ont:Nadam se da su ti ovi saveti pomogli i da ces uskoro da nam javis za svoje zaceljenje![]()
@Machkodlak![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!