Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Çâðê_DUP
Moze li mi neko reci?

Posekla sam se dok sam otvarala konzervu od sardine. Izuzetno je duboka posekotina, rastvoreno je sve, rupa se napravila, izmedju palca i kaziprsta. Ne moze da sraste. Kad odvijem ruku, lipti krv.

Pa eto, da pitam :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne boli nista.. :)
Sili su mi obrvu 2x,nos izmedju okA ali se ni ne vidi,nogu na potkolenici,rupu od umnjaka (hehe)...ej ne boli uopste.. :)

Ako je velika rana kao sto kazes obavezno idi,a mozda ni nije potrebno usivanje-samo da je zatvore bez drndanja..obavezno poseti hitnu ili pravac bolnica-prijateljski savet ..ajde:)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Azdaja
Ne boli nista.. :)
Sili su mi obrvu 2x,nos izmedju okA ali se ni ne vidi,nogu na potkolenici,rupu od umnjaka (hehe)...ej ne boli uopste.. :)

Ako je velika rana kao sto kazes obavezno idi,a mozda ni nije potrebno usivanje-samo da je zatvore bez drndanja..obavezno poseti hitnu ili pravac bolnica-prijateljski savet ..ajde:)
:D

nemam overenu zdravstvenu :lukavi:

jao pa ne znam..kako ce je zatvoriti? :uplasen: hoce li mi nabiti iglu u u u.... :drama:

/andjelinu iznose sa foruma onesvescenu od straha
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa ako nije strasna rana,samo ce ti je isprati hidrogenom ,pa jodom srediti i flaster...ako je bas velika ide sivenje:)
A cek sta ti sad cekas ustvari? Ae idi da to pogledaju pa da si mirna...:)
By J...
Ako shiju pod anestezijom (lokalnom) onda ne boli, vise boli kad skidaju konce jer urastu a tada naravno ne ide anestezija.
Korisnikov avatar
By Azdaja
I kad nema anestezije ne boli-bar u mojim slucajevima....
Mora svejedno otici da joj to pogledaju..ma nista strasno..:)
By Çâðê_DUP
pa ako nije strasna rana,samo ce ti je isprati hidrogenom ,pa jodom srediti i flaster...ako je bas velika ide sivenje:)
A cek sta ti sad cekas ustvari? Ae idi da to pogledaju pa da si mirna... :)
ne mogu, treba mi overena zdravstvena, pare za taksi jer zivim 15 km od najblize veterinarske, pardon Hitne i bilo kakvog objekta koji pruza zdravstvene usluge :D

.
ne siju se danas rane tako lako :smug:

ps velika je, azhdaho..sivenje ide.. :krojacica: :(
Korisnikov avatar
By reveal
Ja sam pre par godina otkinula malo mesa sa kaziprsta i nije bilo potrebno ushivanje...
Mene su usivali kad sam imala operaciju pod lokalnom anestezijom tako da to nije bolelo ali sam osecala pritisak...
Korisnikov avatar
By Rei
Lol prochitao sam koliko boli usvajanje...
By Çâðê_DUP
Originally posted by reveal
Ja sam pre par godina otkinula malo mesa sa kaziprsta i nije bilo potrebno ushivanje...
Mene su usivali kad sam imala operaciju pod lokalnom anestezijom tako da to nije bolelo ali sam osecala pritisak...
pazi...ovo nije otkinuto..bukvalno je rastvoreno tkivo, sa jedne i druge strane, ne znam kako da objasnim..vidi se (napravljena je) rupa, a u rupi se vidi krv kako se talasa, bez preterivanja, samo ako se malo bolje zagleda :D

..
a iz rupe kad se skine zavoj izbija krv u kaskadama. okrvavila sam citavu kuhinju.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Angelina777
ne mogu, treba mi overena zdravstvena
Pa sta rade u Hitnoj sa nekim tezim slucajevima koji nemaju overenu knjizicu? :ves:
Korisnikov avatar
By decko
Bolje ti to sama nekako umotaj, zamotaj i cekaj da zaraste :)
Meni su dva puta usivali posekotine kad sam bio mali i posto je bolelo uvek posle i kad je trebalo nisam isao :lol:

:kesa:
By Çâðê_DUP
Pa sta rade u Hitnoj sa nekim tezim slucajevima koji nemaju overenu knjizicu? :ves:
pa ja ne znam..ne lije kad je previjeno i stegnuto..tako da ne mogu da ih zovem da dodju po mene kolima..ne znam ni sama sta da radim..
By Çâðê_DUP
Originally posted by decko
Bolje ti to sama nekako umotaj, zamotaj i cekaj da zaraste :)
Meni su dva puta usivali posekotine kad sam bio mali i posto je bolelo uvek posle i kad je trebalo nisam isao :lol:

:kesa:
imam blagi osecaj da ovaj krater nece zarasti sam od sebe :sigh:
By J...
@ Angelina777

Uzmi alkohol i isperi ranu (slobodno vristi) a onda stegni i ne pustaj dok krv ne stane, nemoj stalno da proveravas. Ako je krv stala onda na shivenje mozes i ujutru u medjuvremenu vezi saku zavojem i drzi ruku visoko.
Korisnikov avatar
By decko
Joj, secam se i dalje kad sam u drugom osnovne pao i sjebao koleno pa mi je keva tri nedelje previjala i ispirala ranu koju nisam hteo da odem i usijem :lol:
Na svu srecu pa je oziljak mali, onda samo sto kost nije izletela.

Jbt, al' je to bolelo kad se sad setim :uplasen:
By Çâðê_DUP
Originally posted by J...
a tada naravno ne ide anestezija.
:hypno:

:drama:
Korisnikov avatar
By reveal
pa ja ne znam..ne lije kad je previjeno i stegnuto..tako da ne mogu da ih zovem da dodju po mene kolima..ne znam ni sama sta da radim..
Slusaj, najbolje je da odes nekako, bez knjizice... Nemoj ni da nosis tu neoverenu knjizicu....
Pa nek oni odluchuju da li je za ushivanje ili nije...
Jesi hidrogenizovala ranu?
By Çâðê_DUP
@ Angelina777

Uzmi alkohol i isperi ranu (slobodno vristi) a onda stegni i ne pustaj dok krv ne stane, nemoj stalno da proveravas. Ako je krv stala onda na shivenje mozes i ujutru u medjuvremenu vezi saku zavojem i drzi ruku visoko.
vristala sam kad sam je vodom ispirala, kakav crni alkohol, radije cu pod iglu!

..
drzim ruku visoko (leva je), rana je cvrsto stegnuta..kucam desnom rukom.
By Çâðê_DUP
Slusaj, najbolje je da odes nekako, bez knjizice... Nemoj ni da nosis tu neoverenu knjizicu....
Pa nek oni odluchuju da li je za ushivanje ili nije...
Jesi hidrogenizovala ranu?
nemam hidrogen. nisam lekar, ali za usivanje jeste (onako odokativno :D )

mislim da moze da saceka jutro.
By Çâðê_DUP
izvinite na temi, lakse mi je kad delim ovo sa nekim...sacekacu jutro.
By Çâðê_DUP
LJUDI, STALO JE! ovo g**no srasta! ne lipti krv vise! jebes usivanje! :yay:

ali samo treba da se prosije na povrsini, da se spoji tkivo (ne znam kako ovo strucno da objasnim. krvarenje je stalo)..kako kaze Azdaha, spoljasnje 'drndanje' :lol:
By J...

..
Samo ti zalij alkoholom to je zdravo. :D Salim se ali alkohol ce ti i lekar prvo sipati na ranu, tako da bolje da se sama naviknes na to. A i ne zelis da se inficira.
By Çâðê_DUP

..
Samo ti zalij alkoholom to je zdravo. :D Salim se ali alkohol ce ti i lekar prvo sipati na ranu, tako da bolje da se sama naviknes na to. A i ne zelis da se inficira.
e da, sad samo da se pobrinem da se ne inficira.. ljudi, hvala vam sto ste bili uz mene, bas sam pickica :giggle:

svejedno, idem sutra kod lekara :doktor:
By Çâðê_DUP
:B :B :B :B

E super!
:yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ajde ovako...ako neces u hitnu,nemoj sa vodom da je ispiras jer u vodi imas more bakterijua kupi hidrogen od 3%,enbecin i flaster 8-10cm (kad vec kazes kolika je rana...)

Znaci sredis sve hidrogenom-malo ce da peni...posle poprskas enbecinom i stavis flaster...
ajde tako-iskustvo ah..:)
By Çâðê_DUP
Ajde ovako...ako neces u hitnu,nemoj sa vodom da je ispiras jer u vodi imas more bakterijua kupi hidrogen od 3%,enbecin i flaster 8-10cm (kad vec kazes kolika je rana...)

Znaci sredis sve hidrogenom-malo ce da peni...posle poprskas enbecinom i stavis flaster...
ajde tako-iskustvo ah.. :)
e hvala ti mnogo! ucinicu tako :kiss:

nema usivanja :yay:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ma nema na cemu:)
Znaci nista sa vodom,hidrogen,pa enbecin,pa flaster...i tako dok ne prodje...nadam se da nije bas duboko....

hidrogen,enbecin i flasteri ti izadju oko 500dindzi-medjutim u kutiji od flastera imas samo 3komaTa(to je malo),pa uzmi odmah 2 kutije...:)
By Çâðê_DUP
Ma nema na cemu:)
Znaci nista sa vodom,hidrogen,pa enbecin,pa flaster...i tako dok ne prodje...nadam se da nije bas duboko....

hidrogen,enbecin i flasteri ti izadju oko 500dindzi-medjutim u kutiji od flastera imas samo 3komaTa(to je malo),pa uzmi odmah 2 kutije... :)
Hocu. Samo kad je krvarenje prestalo. Pao mi je kamen sa srca. :dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!