Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Sonja (2006) - Kirsi Liimatainen

Slika

In a coming of age tale that everyone can appreciate, director Kirsi Liimatainen (Modlicha, The Time
of Spring) offers us a glimpse into the lives of Sonja (Sabrina Kruschwitz) and Julia (Julia
Kaufmann), two teenaged girls attempting to navigate the hazardous terrain of their own burgeoning
sexualities. While Sonja revels in each stolen moment of intimacy, Julia seems more ambivalent –
leading Sonja to wonder if she and her friend can really see eye to eye. Kruschwitz and Kaufmann turn
out subtle, emotional performances, evoking with equal sensitivity both the anxieties and joys of
teenaged girlhood. Winner of a number of festival awards, including Best Foreign Feature at the
Panorama of Independent Film Makers, Sonja is a moving and beautifully understated tribute to
adolescence and how sometimes a single moment can become your entire world.

Slika

Slika

Slika

Devojke, imate li jos ovoga? :bale:
Korisnikov avatar
By Modesty
Wauuu......krasno...tako obično,jednostavni ali romantično i suptilno.
Korisnikov avatar
By jukie
Koliko imaju godina i u kojoj se zemlji dešava?
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ako neko slucajno ima ovaj film - volela bih da se dogovorimo da mi isti nareze.
Unapred hvala
Korisnikov avatar
By anche
simpaticno i sWatko. ali :bale: od strane nekog odraslog su veoma neprikladne.

svakako da su maloletne - ako i nisu, izgledaju tako. po svim standardima :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Modesty
Anđo,znaš li gdje možemo pronaći taj film?
By Çâðê_DUP
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Ako neko slucajno ima ovaj film - volela bih da se dogovorimo da mi isti nareze.
Unapred hvala
Imam ja :)

Jukie, radnja se desava u Nemackoj.
By Çâðê_DUP
Nisu maloletne, samo tako izgledaju.
Maloletne su :sweet:
By Çâðê_DUP
Originally posted by allexa37
Anđo,znaš li gdje možemo pronaći taj film?
Znam!

Tri posta u nizu :internet_nekultura:

editovacu posle.
By Sportasica
Filmic je onako, a inace upravo gledam slican takav - Water Lilies, samo je po meni veoma bolji od ovog nemackog ;)

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Skinula Sonju i upravo pogledala pocetak. Deluje zanimljivo. Nemacki film sa engleskim titlovima. Ako nekom treba da se nareze - tu sam.
By Çâðê_DUP
Skinula Sonju i upravo pogledala pocetak. Deluje zanimljivo. Nemacki film sa engleskim titlovima. Ako nekom treba da se nareze - tu sam.
zar nije jednostavnije da im prosledis linkove? :zongler:
By Sportasica
Originally posted by Angelina777
zar nije jednostavnije da im prosledis linkove? :zongler:
Ko ima dial up tesko da ce mu nesto koristiti linkovi ;)
By Çâðê_DUP
Da. U tom slucaju, evo, i ja sam raspolozena da narezem film. To je, zaista, najmanji problem. Evo, skidam pretposlednji rar.fajl za Water Lilies. :happy:
Korisnikov avatar
By anche
Incredibly True Adventure of Two Girls in Love[/b]

Slika
Slika

Slika

The story of two girls, Randy and Evie. Randy is a low economic class lesbian living with other lesbians including her aunt. Evie is a wealthy, popular girl with a boyfriend. When Evie befriends Randy, she begins to feel a passion for her she's never felt before. What follows is a sweet, tender romance between the two while Evie is cast away by her friends and Randy is chided by her family. The two don't care, though, because they are in love.

imdb

:sweet:
By Çâðê_DUP
jao anche. nije valjda da si se nalozila na scenu kad njih dve u onom propalom kombiju slusaju Dies Irae, dies illa.. :peca:

imam problem sa otpakivanjem rar. fajla. zapravo, ovo mi se drugi put desava, resenje za problem sam zaboravila. toliko sam dobro uvezbala zaboravljanje, da sam pomalo i preterala. :merlinka:

..
LM, fajl se rastavio na najsitnije delove moguceg. Ima ih mnogo vise od 20, ne mogu sad da brojim. Verovatno bi trebalo da nastavim i dalje sa otpakivanjem tog sitnog materijala? Tako mi dodje logicno. :kosa:

@sportasica

ti se razumes u ovo, kad vidis ovu poruku, molim te, svrati na msn da mi pomognes da otpakujem RAR-ove :-) :predsednik:
Korisnikov avatar
By anche
film sam mnogo davno gledala, tako da se ne secam te scene. ali pamtim da mi je prijao i da je krajnji zakljucak bio awwww :sweet:
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche
film sam mnogo davno gledala, tako da se ne secam te scene. ali pamtim da mi je prijao i da je krajnji zakljucak bio awwww :sweet:
too str8 for my taste :P

evo te scene, na 8:44, pri samom kraju snimka:

''

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@anche, odakle se moze skinuti taj film, koji si ti izlozila?
Unapred hvala
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!